Allah bağışlasın inşallah. Bize güzel haberlerini yaz mutlaka :))canım benim sat a göre bugün tam 4 haftalık
Allah bağışlasın inşallah. Bize güzel haberlerini yaz mutlaka :))
Canım benim de 15 Ocak ama hiç bir belirti değişim yok olmadı galiba bu ayKızlarr heyecanla bekliyorum yaa çok sabırsızım bu ay ilk defa kullandım ovulasyon testi önceki aylara göre bı ay daha bi başka :) sizler ne durumdasınız :)benim bat 16 ocak
Canım bende de henüz bişi yok ama henüz erkend diye avutuyorum kendimi he sadece biraz bel ağrım var o da her ay adetten bir hafta önce başlar göğüslerim hassas bi de o da aynı şekilde adet öncesi başlar :) kısmet artık inş olmuştur bu ay çok heveslendimCanım benim de 15 Ocak ama hiç bir belirti değişim yok olmadı galiba bu aysende var mı bişeyler
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin :))Canım bende de henüz bişi yok ama henüz erkend diye avutuyorum kendimi he sadece biraz bel ağrım var o da her ay adetten bir hafta önce başlar göğüslerim hassas bi de o da aynı şekilde adet öncesi başlar :) kısmet artık inş olmuştur bu ay çok heveslendim
Canım ya çok geçmiş olsun Allah daha sağlıklı bi bebik nasip etsin inşallahMerhaba geçen ay takip ettim hamile kaldım ve yeni yıla düşük ile girdim. Malesef bebegim tutunamadi. Kimyasal gebelik yasadim, bu ay ovulasyon tarihi ne zaman olur bilmiyorum. Inşallah bu sefer hamis kalırım
Aynen canım normal ilişki rutinine dönebilirsin silikleştiyseMerhaba hanimlar testler siliklestikten sonra denemeyi birakiyormusunuz yani ondan sonra hamile kalmak pek mumkun degil gibi ama kimiside devam etmek lazim diyor
Bende bu ay denicem ovülasyon testini inşallah beklediğin sonuçu alırsın mutlaka haber bizede ışık tutarsın inşallahCanım ben koyu olan iki günü be silikleşen günü değerlendirdim bakalım artık allahın izniyle olur inş ben de araştırdım biraz ve burda da yazan arkadaşlar oldu silikleşmeye başlan günü de değerlendirin deniliyor
İnşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin kucağımız boş kalmasın, hayırlısıyla bizler de evlat sahibi olalım inşallahBende bu ay denicem ovülasyon testini inşallah beklediğin sonuçu alırsın mutlaka haber bizede ışık tutarsın inşallah
İnşallah vardır hayatım ama hatırlıyomusunn bende yanlışlıkla gebelik testi diye ovülasyon testi yapmıştım aynen böyle çıkmıştıKızlar ne dersiniz umutlanmalı mıyım bata 4 gün var az akıntı ve arada sol kasıkta batmadan başka belirti yok :/
Canım bu ovulasyon testi mi gebelik testi miKızlar ne dersiniz umutlanmalı mıyım bata 4 gün var az akıntı ve arada sol kasıkta batmadan başka belirti yok :/
Canım benim ya ne kibarsın :)) bu ay zaten dedim sana pek ümidim yok gerekli günlerde şeyettiremedikİnşallah vardır hayatım ama hatırlıyomusunn bende yanlışlıkla gebelik testi diye ovülasyon testi yapmıştım aynen böyle çıkmıştıkahverengi akıntı kasık batması halsizlik ateş olabilcek tüm belirtileri yaşadım ama sonunda kırmızıları gördüm. Hevesini kırmıyım çok özür dilerim ama çok umutlanma inşallah inşallah inşallah vardır bebişin
Allah şu mübarek perşembe gecesi sen duy sesimizi inşallah canım benim inşallah :)Canım benim ya ne kibarsın :)) bu ay zaten dedim sana pek ümidim yok gerekli günlerde şeyettiremediksadece böyle görünce bi size danısayım dedim önümüzdeki ay ikimizde tam on ikiden vuracagiz :)))
Aminnnnnnn :)))Allah şu mübarek perşembe gecesi sen duy sesimizi inşallah canım benim inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?