Ovülasyon takibi ile hamile kalanlar, kaçıncı ayda kaldınız, serüveniniz nasıldı

Blucicek

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
163
77
18
32
Bırbirimize UMUT olmamız adına ovülasyon takibi ile hamile kalanların hikayelerini okumak bilmek gerçekten mutlu ediyor insanı benim ilk ay takibim umarım güzel sonuçlar alırız

Bırbirimize UMUT olmamız adına ovülasyon takibi ile hamile kalanların hikayelerini okumak bilmek gerçekten mutlu ediyor insanı benim ilk ay takibim umarım güzel sonuçlar alırız
Ovulasyon testini aldigim ay hamile kaldim canim takibini iyi yap cizgi koyulasinca yeniden siliklesene kadar iliskiye devam edin

Çok iyi canım inşallah benim de öyle olur nelere dikkat ettin acaba
Sadece testi hergun yaptim koyulasmaya baslayinca iliski oldu siliklesene kadar da devam ettim iliskiye 3 gun surdu siliklesmesi.iliskiden sonra da belinin altina yastik koy en az yarum saat kalkma .Allah dilerse hersey oluyor omceki aylar ayagimi havaya diktim yapmadigim kalmadi o bebegin rizki yoksa olmuyor nitekim hamile kalamadim da .V3 diyorlar ya hic beklemediginde oluyor gerxekten dogru dedim.yine hamile degilimdir 3 gun kala test yaptim yapim de bos yere beklemiyim dedim yaptim unuttum 2 saat sonra bi gittim cizgi cikmis .InsaAllah hayirla hamile kalirsin sen de bu ay

Bir de bana şey demislerdi burda ilk cizgi kadar koyu olacak veya ondan daha koyu benim oyle olmadi baktim once silikti ondan koyu hale gelince basladim sonra da yeniden siliklesti yani regl biter bitmez basla hergun saat 10a kadar cisini tut 10dan sonra da yap

Aminnn inşallahh olur herşeyin hayırlısı tabi inşallah zamanı gelince olur ama insan sabır edemiyor ki.

Merhaba denedigim ilk ayda hamile kaldim çok şükür Allahım herkese nasip etsin

Merhaba denedigim ilk ayda hamile kaldim çok şükür Allahım herkese nasip etsin
Ay böyle yazıyorsunuz ya içim içime sığmıyor bugün koyu çizgiden sonra dördüncü gün ama akıntım devam ediyor ve kasık agrısı da suan dıkkat ettiğim için mı farkındayım bilmiyorum sizde neler olmustu aklınızda kalan bişryler var mı

Canim insallah kalmışsındır benim de kasik agrım oluyordu ara ara ve göğüs agrım vardı dokununca ve iğne batiyor gibiydi akintim çok değildi az az ve kokusuz oluyor hafif mide bulantıları vardi ama adete yakın zaman bunlar arttı ve şüphelenip test yaptım 3 gün kala dün bugun de adet olmam lazımdı çok şükür olmadım inşallah sizlere de nasip olur

Canım benım de öyle ama beş gün falan oldu daha psikolojik de olabılır. Allah sağ salım kucağına almayı nasip etsin inşallah amiinnnn bu Arada

Hanmlar merhabalar birsey danismak istiyorum..benim iki kzm var biri 7 ysnda biri 7 aylk.dogum kontrol hapiyla korunuyordum.gecen ay bi hafta arayla iki kez adet olunca dr ilaci braktrdi.spiral taktracaktm bizde eski usul korunmaya calstk.adetlerm 19 20 gunde bire inmisti.bu ay adetim 20 gunu baz alrsak 5 gun gvkti.idrar tetlerim silik vkti.dun kan verdm 0.789 ckti.dr umla knustm bence gebelk yok ama bekle biraz cumartesi tekrar kanda gebelk baktr oyle gel dedi.sizce bu deger yukselr mi?

Bu da kan vermeden onceki testm

Eklentiler

• 20171231_150112.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 463

E
Canım adetn baya geçmiş kanda çıkardı olsa. Ama yine de bi testi tekrar etmenizi öneririm durumdan vızı de haberdar edin
Edrm tabi dr tarlusal adet sokturucu suan vermycem cumartesi tekrar kan ver gel oyle konusurz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…