Ovülasyon takibi ile hamile kalanlar, kaçıncı ayda kaldınız, serüveniniz nasıldı

Ben evlendiğim günden itibaren hiç korunmadım. Eşim de ben de çocuk istiyorduk zaten. 30 yaşındayım daha fazla beklemek istemedim. Neyse ordan burdan duyduklarımla her ilişki sonrası bacaklarımı havaya dikip dikip bekledim. geç yıkandım vs. sonuç hep regl oldum. bu arada spermigram olsun kist kontrolü olsun kendimizde bir problem olmadığını da bu süreçte doktor kontrolleriyle teyit ettik.

evliliğimin 5. ayında eşim internetten ovülasyon testleri satın aldı. aynı ay eşim keçi boynuzu çayı ben ise çörek otu bal tarçın karışımı tükettim. ovülasyon testi yaptık yaptık sırayla yatak odasındaki masaya dizdik. hatta bi gün ablama yakalandım bunlar ne dedi:) utandık falan:)
neyse o ay bacaklarımı havaya hiç dikmedim. ve hop hamileydim.

allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. ben 5 ayda nasıl mutsuz oluvermiştim olmuyor diye. büyük sınav biliyorum hepinize dua ediyorum. bebek bekleyenlere de sağlıklı günler diliyorum. allah hepimizi evlatlarımızla buluştursun inşallah, amin.

Ben evlendiğim günden itibaren hiç korunmadım. Eşim de ben de çocuk istiyorduk zaten. 30 yaşındayım daha fazla beklemek istemedim. Neyse ordan burdan duyduklarımla her ilişki sonrası bacaklarımı havaya dikip dikip bekledim. geç yıkandım vs. sonuç hep regl oldum. bu arada spermigram olsun kist kontrolü olsun kendimizde bir problem olmadığını da bu süreçte doktor kontrolleriyle teyit ettik.

evliliğimin 5. ayında eşim internetten ovülasyon testleri satın aldı. aynı ay eşim keçi boynuzu çayı ben ise çörek otu bal tarçın karışımı tükettim. ovülasyon testi yaptık yaptık sırayla yatak odasındaki masaya dizdik. hatta bi gün ablama yakalandım bunlar ne dedi:) utandık falan:)
neyse o ay bacaklarımı havaya hiç dikmedim. ve hop hamileydim.

allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. ben 5 ayda nasıl mutsuz oluvermiştim olmuyor diye. büyük sınav biliyorum hepinize dua ediyorum. bebek bekleyenlere de sağlıklı günler diliyorum. allah hepimizi evlatlarımızla buluştursun inşallah, amin.

İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız:) bende 2 yıldır uğraşıyorum 2 asilama oldum ama nasip olmadı doktorum tüp bebeğe geçelim dedi ama ben beklemek istedim dün akşam corek otu bal tarcin kürüne başladım sonrasında da ovulasyon testi aldım internetten inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.

Ya kızlar çok rahatsız ediyorum ama bir şey soracağım. 4 ve 5 kasım ovülasyon testim pozitifti. 4 kasım, dün ve bugünde sadece sabah birer defa ilişkiye girebildik. Geceleri boş geçti. Dün akşam da kasıklarımda çok ağrı oldu adet sancısı gibi. Tel çeker gibi. Ama eşim hastaydı üşütmüştü gece olmadı. Bir de bu sabah oldu ilişki. Ovülasyn testi yaptım sabah silikleşmiş. Yanlış mı yaptım ben yani verimli olmamış mıdır ? Günde bir defa yaptığımız için? Dün sabahta bu sabahta yarım saat ayaklarımı dikip yattım. Duş almadım.
Testlerim ekte

Eklentiler

• 3EAA10D2-19CD-4AF9-ADD6-0AE650DE242E.webp
    3EAA10D2-19CD-4AF9-ADD6-0AE650DE242E.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 79
  • E903DA83-C93A-4A46-AE72-4EDEB6364444.webp
    E903DA83-C93A-4A46-AE72-4EDEB6364444.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 92
Bırbirimize UMUT olmamız adına ovülasyon takibi ile hamile kalanların hikayelerini okumak bilmek gerçekten mutlu ediyor insanı benim ilk ay takibim umarım güzel sonuçlar alırız :olamaz:
Canım bende Yen'i evliyim ve ilk denemede güzel haberi aldım benim yumurtlama günüm 20ekimdeydi 18ekimde ilişkiye girdik bide tam yumurtlama günümde 20ekimde şimdi bebiş bekliyoruz darısı seninde başına

Ovulasyon takibi yapıp yumurtlama zamanlarında yoğun aktif olurken öylesine olduğu bir zamanda erken yumurtlama ile hamile kaldım :D şans yanı biraz da

Ben iki aydir deniyorum kalamadim hangi gunleri degerlendirdin?
Canım ben adetimden sonra 2 gün arayla değerlendirdim 8,10, haziran 12 haziran pikti değerlendirdim 13 haziran yine pik oldu maalesef değerlendiremedim ama 14haziranda çatladı, 14,15,16 değerlendirdim sonra bir daha olmadı

Canım ben adetimden sonra 2 gün arayla değerlendirdim 8,10, haziran 12 haziran pikti değerlendirdim 13 haziran yine pik oldu maalesef değerlendiremedim ama 14haziranda çatladı, 14,15,16 değerlendirdim sonra bir daha olmadı

Bende oyle aslinda adet bitiminden itibaren iliski yasiyoruz ama catladiktan sonra erken ara verdik sairin biz. 2 gun oldu 3 gun degilde ondan sonra bizimde iliskimiz olmadi.

Bende oyle aslinda adet bitiminden itibaren iliski yasiyoruz ama catladiktan sonra erken ara verdik sairin biz. 2 gun oldu 3 gun degilde ondan sonra bizimde iliskimiz olmadi.
Canım ben bi de çörekotu kürü yedim birkaç gün de olsa o yüzden iki gün pik gördüm bence ben

Back
X