Yaa evet sorma :))) sonra 3 ay özlüyosun :) gerçi özlemeyen de var ama biz korkak olduğumuz için çocuğa bi şey olur diyeHahah :) deli kızlar insan öyle bir duruma geliyor ki zaten artık adama bebek diye yaklaşıyoruz çok yanlış aslındada gel şu oynak beynıme anlat işte :)))
aynen öyle canım ya ne zamandır deniyorsun bilmiyorum ama Zamanı gelmeden çiçek açmaz derler inşallah hep beraber istediklerimize kavuşuruz :)Hahah alemsin gece gece güldürdüm valla dimi doğru diyosun valla oluca varsa oluyo ya ben ona inanıyorum kastıkça istedikçe strese sıkıntıya girince valla olmuyo ben çok duydum şahit oldum aman vazgetim deyince hamile kalanları ben bu ay işte adet olursam ovülasyon testlerimi yapıcam baktım ondada tutmadı bırakıcam peşini napim bana kızanlar olur belki ama yapıcak bişey yokki tedavi gerekirse olurus olurum ama olmuyosada napabilirimki
Zeynep kocam horluyor suan sarılırsam tekmeyi yerim valla :))))Yaa evet sorma :))) sonra 3 ay özlüyosun :) gerçi özlemeyen de var ama biz korkak olduğumuz için çocuğa bi şey olur diye
Siz beni dinleyiiiin gidin kocalarınıza sıkı sıkı sarılın :)
İnşallah canım bu adetten sonra başlıyorum takibe inşallah tuttururum bi mucize olsa keşke kalabilsem hamile...Uyanma saatine bağlı biraz canım. Ben mesela 9 10 gibi uyanıyordum, 1 2 bardaktan fazla su içmiyodum, saat 2 veya 3 gibi yapıyodum testi
Bi de testi yapmayı bırakma adet gününe kadar yap, kimi adetine 10 gün kala bırakıyo çift çizgi çıkmadı diye, öyle yapma. Benim çift çizgiyi görmem 24. Güne gelmişti mesela. 35. Günde çift çizgi yakalayanı okumuştum burda, adet olmadıktan sonra ümit kesilmez
Evet evet hiç strese gerek yok, bu ay olmasa da bence 2. Ay tekrar ovulasyon denenebilir diye düşünüyorumHahah alemsin gece gece güldürdüm valla dimi doğru diyosun valla oluca varsa oluyo ya ben ona inanıyorum kastıkça istedikçe strese sıkıntıya girince valla olmuyo ben çok duydum şahit oldum aman vazgetim deyince hamile kalanları ben bu ay işte adet olursam ovülasyon testlerimi yapıcam baktım ondada tutmadı bırakıcam peşini napim bana kızanlar olur belki ama yapıcak bişey yokki tedavi gerekirse olurus olurum ama olmuyosada napabilirimki
Yap canım vazgeçme ama bu test gebelik gibi ilk idrarla yapılmıyor yanılgıya düşme saat 10-20 arası uygun bir saatte yap canımTekrar bu adetten sonra yine takip yapayım diyorum umut fakirin ekmeği derler başkada çare yok zaten,çalışmıyorum evdeyim sabah kalkınca Hergün aynı saatte yaparım ozaman inşallah olur adet bitimidemi başlıyoruz yumurtlama gününe yakın mı?
1 senelik evliyim canım sadece 3 ay korunduk oda tatil gezme tozma bide şehir değişikliği falan derken ondan sonra buraktık korunmayı kesinlikle vaktinden önce çiçek açmıyo annemin bi lafı vardır allah izin vermezse yaprak bile düşmez diye allahıma sığınıyorum o en iyisini bilir.aynen öyle canım ya ne zamandır deniyorsun bilmiyorum ama Zamanı gelmeden çiçek açmaz derler inşallah hep beraber istediklerimize kavuşuruz :)
Amin canım inşallahİnşallah canım bu adetten sonra başlıyorum takibe inşallah tuttururum bi mucize olsa keşke kalabilsem hamile...
Hahaha demeee :)))Zeynep kocam horluyor suan sarılırsam tekmeyi yerim valla :))))
Canım yeni daha ya olur inşallah güzel haberleri beraber veririz Allah’ın izniyle :) bizde iki sene olacak nisanda üç dört aydır korunmuyoruz bu ay ilk defa yumurtalama takibi yaptım ama iki koyu günü değerlendirdik üçüncü gün yılbasıydı kalabalıktı silik günü bi gün sonra değerlendirdik kaçırmış olabılırım ben bu ay1 senelik evliyim canım sadece 3 ay korunduk oda tatil gezme tozma bide şehir değişikliği falan derken ondan sonra buraktık korunmayı kesinlikle vaktinden önce çiçek açmıyo annemin bi lafı vardır allah izin vermezse yaprak bile düşmez diye allahıma sığınıyorum o en iyisini bilir.
Canım her gün yapanlarda var ara verenlerde. Spermin 72 saate kadar yaşadığını varsaysak arada verebilirsin bu ay öyle dene olmazsa önümüzdeki ay full dene :))))Ovulasyon takibiyle hamile kalan atkadaslar Allah bebeklerinize saglikla kavusmanizi nasip etsin. Silik cizgiyi gordukten sonra 1 gun arayla mi iliski oldu yoksa her gun mu sanki yumurtlanan gunlerde yapmamak bosa geciyormus gibi geliyor komik amamalum sperm kalitesi icinde ara vereyim diyorum
Valla bende bu ay yapıcam inşallah ama araştırdığım bildiğim kadarıyla koyu çizgiyi gördükten sonra o ilk üç günü değerlendiriyosun silikleşmeye başladıkçada gün aşırı diye biliyorum ben tabiki deneyen test eden bilen vardırOvulasyon takibiyle hamile kalan atkadaslar Allah bebeklerinize saglikla kavusmanizi nasip etsin. Silik cizgiyi gordukten sonra 1 gun arayla mi iliski oldu yoksa her gun mu sanki yumurtlanan gunlerde yapmamak bosa geciyormus gibi geliyor komik amamalum sperm kalitesi icinde ara vereyim diyorum
İnşallah canım haberleşelim sende yaz olur mu3 gün yaşadığını hesaba katarsak spermlerin inşallah tutmuştur inşallah duyarız haberlerini
Kesinlikle yazıcam ilk bu siteye haber vericem o kadar yararları olduki bana bu sitenin bilmediğim bi çok şeyi öğrendim sizlerden diper tecrübeli arkadaşlardan takipteyim bırakmam asla :)İnşallah canım haberleşelim sende yaz olur mu
Amin amin amin yüzbinlercekez amin isteyen herkese versin allahımSagolun kizlar bende bi arastirayim insallah bu ay hepimiz kalabiliriz cook amin
Tamam canım beklemedeyim :))Kesinlikle yazıcam ilk bu siteye haber vericem o kadar yararları olduki bana bu sitenin bilmediğim bi çok şeyi öğrendim sizlerden diper tecrübeli arkadaşlardan takipteyim bırakmam asla :)
Dikkate alıcam canım çok teşekkür ederimYap canım vazgeçme ama bu test gebelik gibi ilk idrarla yapılmıyor yanılgıya düşme saat 10-20 arası uygun bir saatte yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?