Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ebrhll fsh değerin yüksek olunca yani 10 üzerinde oluncada sıkıntı dedi bana doktor benimde en son ki değerim 10 ,adetin 3.günü tekrar bakalım dedi bu ay giderim yine

Ebrhll fsh değerin yüksek olunca yani 10 üzerinde oluncada sıkıntı dedi bana doktor benimde en son ki değerim 10 ,adetin 3.günü tekrar bakalım dedi bu ay giderim yine

Yok artık çok iyi şükür geçen ay düzene girdi endokrin doktorum gebe kalman da hiç bir sorun yok tsh gayet iyi dedi şükür

Tiroid hormonu TSH yalnız fsh başka bir şey yanlış anladık birbirimizi sanırım kuzum

Benim tsh normal di fsh sınırda idi oda adet gecikmesine yol açan hormon mus sanirsam
Ebrhll

Hmm tamam bende hipotroid var ama 1 ay önce olması gereken düzeye geldi şükür ve gebelik olursa da şu an kullandığım ilaçla devam edecekmişim çünkü gebelik istediğimiz için ilacımı değiştirmişti 1,5 ay önce doktorum

Peki birşey daha diyecegim folic asit kullansak mi, ben bir kaç ay düzensiz kullandım biraktim ,acaba duzenli olarak ona mi başlasam birde,oda hamileliğe yardımcı oluyormuş Ebrhll @Vayneymis

Peki birşey daha diyecegim folic asit kullansak mi, ben bir kaç ay düzensiz kullandım biraktim ,acaba duzenli olarak ona mi başlasam birde,oda hamileliğe yardımcı oluyormuş Ebrhll @Vayneymis

Ben kullanıyorum geçen ay sonunda başladım doktorum kullanmaya başla dedi yazdı evet

Öyle yapalım o zaman

Merhaba msjımı görmenizi istiyorum yardım ederseniz sevinirim çocuk istiyoruz ama şuana kadar olmadı ovulasyon testi nedir acaba bende alabilitmiyim doktor söylemeden nasıl bi test yardım edin lütfen regl oldum bitmesine az kaldı alıp yapmak istiyorum eger alabiliyorsam

Ya ilk defa duydum canım tamam yapayım bende allah razı olsun

Canım eczaneden alacaksın 5’li paketleri var miratech marka aldım ben 2 kutu yani 10 tane aldım çünkü 8
gün kadar yapmak gerekli ne zaman çift koyu çizgi çıkacak diye.reglin düzenli midir? Son 3 ayın tarihini yaz hesaplayalım ne zaman başlamalısın teste söyleyelim canım.testin 5li paketi 30 tl ben 4 gün önce aldım.

Ovulasyon testi o ay ki yumurtlama gününü tespit eden testtir canım

Çatlamış bugün yumurtam ve bugünü de değerlendireceğiz hayırlısı olsun bakalım inşallah tutar. Benim yumurtam 48 saatte çatlıyormuş bunu da öğrenmiş oldum çünkü 2 gün çift koyu çizgi çıktı bugün silikleşti biri

Eklentiler

• 4204F671-DE02-4E70-9EA8-57E8A834901C.jpeg
    14,8 KB · Görüntüleme: 133
Hadi rastgelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…