Ebrhll fsh değerin yüksek olunca yani 10 üzerinde oluncada sıkıntı dedi bana doktor benimde en son ki değerim 10 ,adetin 3.günü tekrar bakalım dedi bu ay giderim yine
Ebrhll fsh değerin yüksek olunca yani 10 üzerinde oluncada sıkıntı dedi bana doktor benimde en son ki değerim 10 ,adetin 3.günü tekrar bakalım dedi bu ay giderim yine
Benim tsh normal di fsh sınırda idi oda adet gecikmesine yol açan hormon mus sanirsamTiroid hormonu TSH yalnız fsh başka bir şey yanlış anladık birbirimizi sanırım kuzum
Peki birşey daha diyecegim folic asit kullansak mi, ben bir kaç ay düzensiz kullandım biraktim ,acaba duzenli olarak ona mi başlasam birde,oda hamileliğe yardımcı oluyormuşEbrhll @Vayneymis
Ben kullanıyorum geçen ay sonunda başladım doktorum kullanmaya başla dedi yazdı evet
Biley değil havuca üçüncü günden sora başlanacakBende hastalığım bitsin başlayacağım düzenli olarak tekrardan,su havuc suyunuda yazdım kafama , teşekkürler kizlarEbrhll ,@Vayneymis
Öyle yapalım o zamanAynen kuzum çift koyu çizgi görünce o gün ve artı 5 gün daha her gün.Hatta bende sprem sayısında sıkıntı olmaz mı dedim doktora ama bir şey olmaz o kadardan akşamdan akşama birlikte olun 5-6 gün arka arkaya bir sorun olmaz dedi ama bu şekilde tutmazsa bir daha ki ay reglden 3 gün Sonra gün aşırı birlikte olun dedi
Ben d edizendiz kullandımPeki birşey daha diyecegim folic asit kullansak mi, ben bir kaç ay düzensiz kullandım biraktim ,acaba duzenli olarak ona mi başlasam birde,oda hamileliğe yardımcı oluyormuşEbrhll @Vayneymis
Merhaba msjımı görmenizi istiyorum yardım ederseniz sevinirim çocuk istiyoruz ama şuana kadar olmadı ovulasyon testi nedir acaba bende alabilitmiyim doktor söylemeden nasıl bi test yardım edin lütfen regl oldum bitmesine az kaldı alıp yapmak istiyorum eger alabiliyorsamBir de aklında bulunsun reglin bitince her sabah bir bardak suda 4 tane kuru inciri ortadan kesip 15 dk kadar kaynat aç karnına iç soğuyunca yada ılık fark etmez.Doktorum da önerdi bunu çünkü yumurta oluşuma destek oluyormuş 21 gün yapacaksın ama 10.gün incir i yaptıktan 1-2 saat Sonra da havuç kaynat iç dedi 11 gün boyunca çünkü havuç da yumurta çatlatmaya yardımcıymış.Bu süreçte maydonoz ve limon u da çok yememeğe dikkat et dedi.Biliyorsundur maydonozun sökücü özelliği var ve limon da fazla asidik olduğu İçin dikkatli olmakta fayda var demişti
Ya ilk defa duydum canım tamam yapayım bende allah razı olsunBir de aklında bulunsun reglin bitince her sabah bir bardak suda 4 tane kuru inciri ortadan kesip 15 dk kadar kaynat aç karnına iç soğuyunca yada ılık fark etmez.Doktorum da önerdi bunu çünkü yumurta oluşuma destek oluyormuş 21 gün yapacaksın ama 10.gün incir i yaptıktan 1-2 saat Sonra da havuç kaynat iç dedi 11 gün boyunca çünkü havuç da yumurta çatlatmaya yardımcıymış.Bu süreçte maydonoz ve limon u da çok yememeğe dikkat et dedi.Biliyorsundur maydonozun sökücü özelliği var ve limon da fazla asidik olduğu İçin dikkatli olmakta fayda var demişti
Merhaba msjımı görmenizi istiyorum yardım ederseniz sevinirim çocuk istiyoruz ama şuana kadar olmadı ovulasyon testi nedir acaba bende alabilitmiyim doktor söylemeden nasıl bi test yardım edin lütfen regl oldum bitmesine az kaldı alıp yapmak istiyorum eger alabiliyorsam
Ya ilk defa duydum canım tamam yapayım bende allah razı olsun
Merhaba msjımı görmenizi istiyorum yardım ederseniz sevinirim çocuk istiyoruz ama şuana kadar olmadı ovulasyon testi nedir acaba bende alabilitmiyim doktor söylemeden nasıl bi test yardım edin lütfen regl oldum bitmesine az kaldı alıp yapmak istiyorum eger alabiliyorsam
Hadi rastgelsin :)Çatlamış bugün yumurtam ve bugünü de değerlendireceğiz hayırlısı olsun bakalım inşallah tutar. Benim yumurtam 48 saatte çatlıyormuş bunu da öğrenmiş oldum çünkü 2 gün çift koyu çizgi çıktı bugün silikleşti biri