Kuzucum benim ovu testlerim neden hep beyaz bembeyaz
Markayı doktor demişti alabilirsin die şuan adını unuttum amaMarkadan dolayıdır belki de ben miratech kullandım çift çizgi hep çıkıyor ama silik şekilde sadece yumurtlama gününde koyu çift çizgi çıkıyor.
Markadan dolayıdır belki de ben miratech kullandım çift çizgi hep çıkıyor ama silik şekilde sadece yumurtlama gününde koyu çift çizgi çıkıyor.
Bu
Markayı doktor demişti alabilirsin die şuan adını unuttum ama
Evet sadece yumurtlama gunu gösteriyor ama ben hic deno gelmedin cnn ya kac aydır bunu düşünüyorum gebelik testine gerek kalmıyorProspektüsünü oku bakalım,belki de sadece yumurtlama gününü ve çatlağı günü gösteren bir testtir kullandığın
Evet sadece yumurtlama gunu gösteriyor ama ben hic deno gelmedin cnn ya kac aydır bunu düşünüyorum gebelik testine gerek kalmıyor
Ben saat 6 da yapıyorum cnm bazen sibi tüketmiş oluyorum adetten sonra 10 gün denedim hep ama bazende öğlen 1 de yapiyorumNe zaman yapmaya başlıyorsun ovulasyon testini ve kaç gün yapıyorsun? Testi yapmadan 2 saat önce sıvı tüketmeyeceksin ve sabah ilk idrarla yapılmıyor.öğleden sonra ki saatler en uygunu
Canım elde olmadan beynimiz kendini hamileliğe odaklıyor o yüzden çok şey yaşayabiliyoruz inşallah sen hamilesindir bizlerede mutlu haberler verirsin kist varken hamile kalınır mı acaba yanı sence ovülasyon testini kullanıp değerlendireyim mi yoksa kist içim ilaç tedavisi verildi onu mu kullanayım kafam çok karışıkEveeeetttt benim yumurta çatladı dün ve bugün 2.çizgi yok.İnşallah değerlendirmeler sonuç verir ve tutar.Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBu arada benim mide hassasiyetim hiç yoktur bu yaşıma kadar hiç mide şikayetim olmamıştı ama nedense 2 gündür midem yanıyor ve ben hesapta kafaya takmıyorum diyordum kızlar ama sabah epey bi baktım gebelikte ilk hafta olur mu mide yanması ve kasıklarda doluluk hissi diye offf ya insan ister istemez takıyor kafasına işaret sanıyor her şeyi Sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum diye takmamaya çalışıyordum ama imkansızmış
Canım elde olmadan beynimiz kendini hamileliğe odaklıyor o yüzden çok şey yaşayabiliyoruz inşallah sen hamilesindir bizlerede mutlu haberler verirsin kist varken hamile kalınır mı acaba yanı sence ovülasyon testini kullanıp değerlendireyim mi yoksa kist içim ilaç tedavisi verildi onu mu kullanayım kafam çok karışık
Sonuçlar evde canım bakıp tam kesin yazarım ama 4.18 cm olması lazımdı ultrasonla baktı temiz dedi kan sonucuda 10 güne kadar çıkacak ilaç verdi kullan dedi hamilelik istiyormuşum diye sordu evet dedim primolut-N diye bi ilaç bilgin varmı onunla ilgiliÇok teşekkür ederim kuzum inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize.Kist in boyutu ne bende de var rahim dışında 12 milim ama doktorum sorun yok hamile kalma çalışmalarına başlayın siz dedi
Sonuçlar evde canım bakıp tam kesin yazarım ama 4.18 cm olması lazımdı ultrasonla baktı temiz dedi kan sonucuda 10 güne kadar çıkacak ilaç verdi kullan dedi hamilelik istiyormuşum diye sordu evet dedim primolut-N diye bi ilaç bilgin varmı onunla ilgili
İki cizgiden sonra mı 14 gün yoksa yumurta çatladiktan sonra mı
14 gün sonra mı adet olucm demek istedim2 koyu çizgi gördüğünde o gün ve takip eden 3 günü değerlendirmelisin canım.14 gün neden yazdın onu anlamadım ama
2 koyu çizgi gördüğünde o gün ve takip eden 3 günü değerlendirmelisin canım.14 gün neden yazdın onu anlamadım ama
İki cizgiden sonra mı 14 gün yoksa yumurta çatladiktan sonra mı
14 gün sonra mı adet olucm demek istedim
Herkese merhaba kızlar.Konu başlığından da anlaşıldığı üzere yumurtlama günü hesaplama benim için çok zor zira reglim bazen 23 günde bazen 24 günde ve bazen de 28 günde bir oluyor.Hal böyle olunca benim gibi regl düzeni şaşmış kızların da yararlanabileceğimiz bir konu açmak istedim ve daha önce ovulasyon testi yapıp hamile kalan veya kalamayan yada kalmaya çalışan herkes bilgi paylaşsa harika olur.Rabbim her birimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Şimdi kızlar bilgi paylaşmak isteyen her arkadaşım cevaplarsa sevinirim,
1) Kaç günde bir regl oluyorsun?
2) En son olduğun reglin tarihi?
3) Reglin kaç gün sürüyor?
4) Ovuslasyon testine reglden kaç gün Sonra başladın?
5) Ovulasyon testinde 2.koyu çizgiyi kaçıncı gün gördün?
6) 2.koyu çizgiyi görünce,kaçıncı günleri değerlendirdin?
7) Ovuslayon testini hangi saatler arasında yaptın?
8) Ovuslasyon testinin markası nedir?
9) Gebeliği 2.koyu çizgiden kaç gün sonra öğrendin?
10) İlk belirtilerin nelerdi?
11) Gelecek olan yani beklediğin regl tarihin nedir?
Önce kendim cevaplayayım kızlar hepsini;
1) 23-24-28-29 açıkcası takvimden hesaplanan tarihten genellikle 2 yada 3 gün önce oluyorum.
2) 25 Şubat
3) 5 gün ama 5.gün sadece lekelenme gibi oluyor
4) 9 gün sonra başladım ( yani bugün başladım)
5) Henüz görmedim
6) 2.koyu çizgi görünce aynı gün ve 2 gün sonrasını değerlendir dedi doktorum ama dediğim gibi teste bugün başladım inşallah görürüm 2 koyu çizgi :)
7) Ben prospektüsünde yazdığı gibi öğlen 12 den sonra yaptım hatta tam saat verirsem 14.00 da
8) Miratech
9) Henüz yok
10) Henüz yok
11) 22 Mart ( takvim de yazan bu ama muhtemel olasılıkla yine 2-3 gün önce olurum sanırım)
benim de 25 subat`ti. test yapimiyorum. dün ovalasyondu sanirim. kacirdim. senin test ne Zaman koyulasti?
25 Subat
28 ya da 26 günde bir
25 Mart bekliyorum ve hic test kullanmadim.
ilk gebelikte belirtim. Adet sancisi gibi sanci. geceleri 8 gibi uyuyakalmak. koku hasasiyeti ,meme hasasiyeti,sislik,duygusalik.
25 Subat
28 ya da 26 günde bir
25 Mart bekliyorum ve hic test kullanmadim.
ilk gebelikte belirtim. Adet sancisi gibi sanci. geceleri 8 gibi uyuyakalmak. koku hasasiyeti ,meme hasasiyeti,sislik,duygusalik.