Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum benim ovu testlerim neden hep beyaz bembeyaz

Markadan dolayıdır belki de ben miratech kullandım çift çizgi hep çıkıyor ama silik şekilde sadece yumurtlama gününde koyu çift çizgi çıkıyor.lh hormonu yoğunluğuyla alakalı o silik yada koyu olması.lh hormonu ne kadar azsa o kadar silik çıkıyor Hatta ben son yaptığımda çok çok silik çıktı

Bu
Markadan dolayıdır belki de ben miratech kullandım çift çizgi hep çıkıyor ama silik şekilde sadece yumurtlama gününde koyu çift çizgi çıkıyor.
Markayı doktor demişti alabilirsin die şuan adını unuttum ama
Markadan dolayıdır belki de ben miratech kullandım çift çizgi hep çıkıyor ama silik şekilde sadece yumurtlama gününde koyu çift çizgi çıkıyor.

Bu

Markayı doktor demişti alabilirsin die şuan adını unuttum ama

Prospektüsünü oku bakalım,belki de sadece yumurtlama gününü ve çatlağı günü gösteren bir testtir kullandığın

Prospektüsünü oku bakalım,belki de sadece yumurtlama gününü ve çatlağı günü gösteren bir testtir kullandığın
Evet sadece yumurtlama gunu gösteriyor ama ben hic deno gelmedin cnn ya kac aydır bunu düşünüyorum gebelik testine gerek kalmıyor

Evet sadece yumurtlama gunu gösteriyor ama ben hic deno gelmedin cnn ya kac aydır bunu düşünüyorum gebelik testine gerek kalmıyor

Ne zaman yapmaya başlıyorsun ovulasyon testini ve kaç gün yapıyorsun? Testi yapmadan 2 saat önce sıvı tüketmeyeceksin ve sabah ilk idrarla yapılmıyor.öğleden sonra ki saatler en uygunu

Ne zaman yapmaya başlıyorsun ovulasyon testini ve kaç gün yapıyorsun? Testi yapmadan 2 saat önce sıvı tüketmeyeceksin ve sabah ilk idrarla yapılmıyor.öğleden sonra ki saatler en uygunu
Ben saat 6 da yapıyorum cnm bazen sibi tüketmiş oluyorum adetten sonra 10 gün denedim hep ama bazende öğlen 1 de yapiyorum

Canım elde olmadan beynimiz kendini hamileliğe odaklıyor o yüzden çok şey yaşayabiliyoruz inşallah sen hamilesindir bizlerede mutlu haberler verirsin kist varken hamile kalınır mı acaba yanı sence ovülasyon testini kullanıp değerlendireyim mi yoksa kist içim ilaç tedavisi verildi onu mu kullanayım kafam çok karışık

Çok teşekkür ederim kuzum inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize.Kist in boyutu ne bende de var rahim dışında 12 milim ama doktorum sorun yok hamile kalma çalışmalarına başlayın siz dedi

Çok teşekkür ederim kuzum inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize.Kist in boyutu ne bende de var rahim dışında 12 milim ama doktorum sorun yok hamile kalma çalışmalarına başlayın siz dedi
Sonuçlar evde canım bakıp tam kesin yazarım ama 4.18 cm olması lazımdı ultrasonla baktı temiz dedi kan sonucuda 10 güne kadar çıkacak ilaç verdi kullan dedi hamilelik istiyormuşum diye sordu evet dedim primolut-N diye bi ilaç bilgin varmı onunla ilgili

Primolut n regli durdurmak İçin kullanılır.Genelde tatildeyken yada düğünü olacak bayanlar regl zamanına denk gelirse regl olmasın diye kullanır canım

İki cizgiden sonra mı 14 gün yoksa yumurta çatladiktan sonra mı

2 koyu çizgi gördüğünde o gün ve takip eden 3 günü değerlendirmelisin canım.14 gün neden yazdın onu anlamadım ama

İki cizgiden sonra mı 14 gün yoksa yumurta çatladiktan sonra mı
14 gün sonra mı adet olucm demek istedim

Adetin bittikten 3-4 gün Sonra her gün öğleden Sonra ve 2 saat öncesinden sıvı tüketmeden testi yapmalısın çift koyu çizgi görünce o gün ve artı 3 gün daha değerlendirmelisin ve gelecek olan reglinin tarihi kullandığın takvim varsa orada yazar benim yazan tarihten 2-3 gün önce olur hep

25 Subat
28 ya da 26 günde bir
25 Mart bekliyorum ve hic test kullanmadim.
ilk gebelikte belirtim. Adet sancisi gibi sanci. geceleri 8 gibi uyuyakalmak. koku hasasiyeti ,meme hasasiyeti,sislik,duygusalik.

benim de 25 subat`ti. test yapimiyorum. dün ovalasyondu sanirim. kacirdim. senin test ne Zaman koyulasti?

Kuzum bende 25 şubat ta regl oldum ve ilk regl günümü 1.gün sayıp 9.gün test yapmaya başladım 10.gün çift koyu çizgi çıktı ve 11.günde çift koyu çizgi çıktı 48 saat sürdü yumurtlama bende ertesi gün yine yaptım silikleşmişti ikinci çizgi yani çatlamış yumurta o günü de değerlendirdik bakalım hayırlısı olur inşallah eğer tutmadıysa takvim 22 mart ta regl gösteriyor ama 2-3 gün önden oluyorum genelde.Bekleyip göreceğiz.Normalde nasıl çıkar görmek için 1 saat önce de test yaptım ikinci çizgi hayal meyal görünüyor resmen diğerinin gölgesi gibi o derece silik

25 Subat
28 ya da 26 günde bir
ilk gebelikte belirtim. Adet sancisi gibi sanci. geceleri 8 gibi uyuyakalmak. koku hasasiyeti ,meme hasasiyeti,sislik,duygusalik.

Ne kadarlık gebeydiniz bu belirtiler olduğunda.Hayırlı olsun bu arada :)

25 Subat
28 ya da 26 günde bir

Vallahi benim psikolojik midir nedir bilmem ama tuttuysa en fazla 9-10 günlük gebeyimdir ve bu kadar çabuk belirti olur mu bilmiyorum fakat 2 gündür baş ağrım mevcut,dünden beri sık sık afedersin tuvalete koşturuyorum herhalde 30 dk da 2-3 defa çişim geliyor.Mide yanması ve hafif bulantı yaşıyorum bulantı akşam,gece,gündüz olabiliyor.ve alt karın bölgemde baskı hissediyorum.bu sabah akıntım oldu şeffafa yakın kokusuz.kafayı yemek istemiyorum ama yiyeceğim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…