Ooo aynı günüzVaynemis ,arkadasim ,bizde eşimle 6,7 aydır çocuk düşünüyoruz ,benimde adetlerim ,26,27,28,30 günde bir oluyor genelde hep 2 gün önce gelecek sekildeydi aslında ama bazen degisiyor,bende en son 13 subatta adet olmuştum ve bende bugün adet oldum ,su an için seninle aynı adet günümuz biz bu ay adet bittikten sonra 9.gün gibi her gün denedik neredeyse ,son bir hafta öncesine dek ,ama bu ayda tutmadi
Yumurtlama gerçekleşiyor değil mi? Ovulasyon testi uyguladınız mı hiç bunu anlamak İçin yada doktorunuz bilgi verdi mi? Çünkü yaptığınız en garanti yöntem
Ooo aynı günüz
Etiketlemeden yazmışsın valla görmeyebilirdim iyiki gördüm ben de böyle işte şükür pat pat regl olan biriyim şükür sorun da yok. Bi kere üç dört gün gecikti o da netten araştırdım ilaç geciktirmiş başka da ay gecikmedi . Aynı gün senle havuç kaynatıp içelim mi
Yok canım hiç oluvasyon testi filan o tarz şeyler alıp denemedik,bir ay önce en son doktora gittim kan değerleri herşey normal ,yumurtaliklarinda normal dedi, catmayip catlamadigini nasıl anlayacagiz onu hic doktora sormadim ,birde rahim tersligi varmış bende,ama bu engel değilmiş gebelik için
Burda okumuştum doktor birinin gebe olduğunu aylarca anlamamış hatta adet söktürücü vermiş meğer Rahmi tersmiş aklında bulunsunYok canım hiç oluvasyon testi filan o tarz şeyler alıp denemedik,bir ay önce en son doktora gittim kan değerleri herşey normal ,yumurtaliklarinda normal dedi, catmayip catlamadigini nasıl anlayacagiz onu hic doktora sormadim ,birde rahim tersligi varmış bende,ama bu engel değilmiş gebelik için
Canim koyu cizgiden sonra 6 gün demişsin ilişki icin günasirimi her gün mü
Ekran fotosunu çektim dur atıyorumOlur canım ,benimde aralık ay i sadece geçikmisti ,oda stres ten mis, bende pat pat regl olan biriyim gebelik oluşmuştu mu acaba diye heyecan yapamadan hasta oluyorum, nasıl yapicaz su havuc olayıni ,biraz yeniyim uzun suredir bu portali kullanmıyordum ,unutmuşum etiket nasıl yapılıyor
Her gün yaniiiEğer koyu çizgiyi gördünse o gün ve sonrasında ki 5 gün birlikte olun dedi doktorum bana garanti olsun dedi
Her gün yaniii
Ebrhll , biraz daha test yapmadan deneyelim diyoruz ,tutmazsa o testlerden alayım diyorum ,sanki şimdi alırsam kafama daha çok takicakmisim gibi bir his oluyor içimde, diyorlar ya düşünme diye yumurtlamami tarifine göre az çok anlayabiliyorum ama döllenme olmuyor demekki ,olduk o günlerde bence ,
Birazdan bulutsun yazdım@vaynesmis ,sayende
Havuc suyunu nasıl edeceğiz onu yazdin mi ben bulamadim
@vaynesmis ,sayende
Havuc suyunu nasıl edeceğiz onu yazdin mi ben bulamadim