Hayırlısı olsun ikiz zor ama çok güzel bişeyTatilden sonra gideceğim canım durumu yazarım buraya
Canım nasılsınReglimin ilk gününden sayarak 9.gün başladım Ovulasyon testine ve bugün saat 2 de yaptığım test bu şekilde çıktı.13 Mart’a kadar yapacağım bakalım hayırlısı olsun inşallah 2.çizgiyi de koyu yakalarım.Aaa bu arada unutmadan kuru incir kürü de yapmaya başladım bugün.Bir kaç kişiden duymuştum kuru incir ve havuç kürünü dün doktoruma sordum faydası olur yap dedi.İlgilenen olursa anlatırım onu da kızlar
MerhabaBende ilk defa bu ay aldım ovülasyon testi canım şuan hastayım hastalığımda gerçi değişik o konulara girmeyeyim şimdibitince inşallah kullanmaya başlıcam adetlerim düzensiz fazlasıyla o yüzden kesin tarihim hiç Yok hergün evde olamayabiliyorum evde olsamda misafir olabiliyor müsait olamam o yüzden ben sabah 11 gbi yapsam olur mu acaba test
Canım bende pco ve yumurta tembelliği olduğu için günğ tuttursam da yumurtam kaliteli olmadığı için bi sonuç alamadım ama her hangi bi sıkıntın yoksa ovülasyon testi çok mantıklı en azından yumurtlama günlerini biliyorsunMerhaba
Tutturabildiniz mi ovulasyon testi ile
Teşekkür ederimCanım bende pco ve yumurta tembelliği olduğu için günğ tuttursam da yumurtam kaliteli olmadığı için bi sonuç alamadım ama her hangi bi sıkıntın yoksa ovülasyon testi çok mantıklı en azından yumurtlama günlerini biliyorsun
Allah razı olsun canım cümlemizin inşallahTeşekkür ederim
Allah yardımcınız olsun
Allah senden de razı olsunnAllah razı olsun canım cümlemizin inşallah
Aynı durumu yaşadım malesef olabiliyor yani.Kızlar ovulasyon testi adete iki gün kala silik de olsa çıkar mı ki?
Yani silik çıkması normal mi
Biraz site değişti ya takip etmem zor olur
Etiketlerseniz sevinirim
Ve ikinci sorum
Dün hayalet çıkan ikinci çizgi
Bugün bariz belirginleşmiş
Ama gebelik testi kocaman negatif
Bu durumu yaşayan var mı?
Tamam canım sağolAynı durumu yaşadım malesef olabiliyor yani.
Birden çıkınca var sanmıştım ama Silik olması birşey ifade etmiyormuş koyu olacak ki gebeliği göstersin.
Nasip olsun inşallah en kısa zamanda canımTamam canım sağol
Boşver o zaman
Ben dün hayalet çıkıp bugün koyulaşınca ümitlenmiştim ama aynı koyulukta değil
Aminnn sana daNasip olsun inşallah en kısa zamanda canım
Cinsel beraberlik ne zamanlar girilmeli koyu çift çizgiyi gördükten sonraBugün adetimin ilk gününden sayarak 10.gün ve bugün çift koyu çizgi gördüm ovulasyon testinde :) Silik olan dün ki,net olan bugün ki.Doktoruma yolladım emin olmak İçin ve evet bugün yumurtlama oluyormuş
Çift koyu çizgiden sonraki ilişkiler önemli değil çizgi günü ve sonrasını değerlendirmek lazımİhtiyacı olan olursa aklında bulunsun çift koyu çizgi gördüğünüz gün dahil olmak üzere 6 gün ilişki olsun dedi doktorum az önce sordum yine garantiye almaya çalışalım dedi