Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç Havuç olacak
Bi de gün içinde aç karnına kaç kere ve be kadar miktar içicem

Sağol canım Sevgililer gününden bi gün önce yani 13 şubatta adet olmuştum en son şimdi de bugün sabah oldum

evet canım gerisi Allah'a kalmış zaten..

Kaç Havuç olacak
Bi de gün içinde aç karnına kaç kere ve be kadar miktar içicem

Büyükse 1 tane yeterli eğer küçükse 2 havuç soyup ortadan kes 2-3 parçaya 1 bardaktan biraz fazla su koy ki kaynayınca azalıyor su çünkü.15 dk kaynat geceden koy sabah kalkınca aç karnına iç 10-15 gün yapman yeterli.reglinden 3 gün Sonra başlayacaksın buna kuzum yumurtlama gerçekleşmeden başlanıyor çünkü çatlatması İçin ya o yüzden.

Sağol canım Sevgililer gününden bi gün önce yani 13 şubatta adet olmuştum en son şimdi de bugün sabah oldum

Bu ay ki reglin 24 gün de olmuş yani buna göre yumurtlama tarihin reglini 1.gün sayarak 14.gün yani 21 mart oluyor ama her ay reglin 24 gün ara ile oluyorsa geçerli bu kuzum ki her ay 24 gün ara ile oluyorsan bile 21 mart yumurtlama tarihin ya 19-21-23 mart birlikte olmalısın

Tamam ekran görüntüsünü Çektim allah razı olsun yapıcam üçüncü gün
O yaptığım suyu bi Seferde içmiş olucam dimi

Sağol canım kuzum demen bile çok iyi geldi
Baksana ili üç gün önce kuru incir aldım onunla bi tavsiyen var mı çatlaması için ya da zeytinyağında inciri bekletme olayı oluyo o nasıl? Tavsiye eder misin

Tamam ekran görüntüsünü Çektim allah razı olsun yapıcam üçüncü gün
O yaptığım suyu bi Seferde içmiş olucam dimi

Evet evet zaten 1 bardak çıkıyor onu da 10-15 gün boyunca her sabah aç karnına içeceksin kuzum.Moralini Yüksek tut kendini hemen salma.her sağlıklı çiftte 8 ay gebelik olmaması gayet normal bulunuyor doktorlar tarafından.Psikolojik açıdan da iyi hissetmelisin ki her şey yolunda gitsin çünkü o da çok etkiliyor kuzum

Sağol canım kuzum demen bile çok iyi geldi
Baksana ili üç gün önce kuru incir aldım onunla bi tavsiyen var mı çatlaması için ya da zeytinyağında inciri bekletme olayı oluyo o nasıl? Tavsiye eder misin

Kuru incir yumurta oluşumu içinmiş kuzum çatlaması İçin değil.çatlaması İçin havuç kaynatılıyor İşte.Ama yumurtlaman iyi olsa da inciri de kaynat iç ne olacak ki zararı Yok sonuçta ama miden hassas ise incir biraz mide yakıyor haberin olsun kuzum

Canım ama incir kürü çatlatmak için ayrı uygulanıyormuş. Olgunlaştırmak içim ayrı bi baksana nete. Ana 2 sene olacak bizim olmadı

Canım ama incir kürü çatlatmak için ayrı uygulanıyormuş. Olgunlaştırmak içim ayrı bi baksana nete. Ana 2 sene olacak bizim olmadı

Benim doktorum anlattı bana ben ondan duydum kuzum yumurta oluşumu İçin kuru incir dedi çatlaması İçin havuç dedi bende o yüzden yapıyorum zaten.Netten okuyorum ama uygulamıyorum doktorum onay vermeden çünkü ben tiroid hastasıyım bir ara nette görmüştüm maydonoz yenmesi gerekirmiş çok iyi geliyormuş neyse bende yaptım saçlarım kaşlarım dökülmeye başladı doktor tahlil yaptı ve bir gördük ki tiroid hormonum düşmüş de düşmüş neyse şükür toparladı doktorum ama o son oldu normalde evet iyi gelirmiş ama bünyeden bünyeye de fark eder her okuduğunu deneme demişti bana bende artık çekiniyorum açıkcası.Ancak doktor evet yap doğrudur diyecek bana

Tamam canım ağzına yüreğine sağlık bakalım faydası olur inşaşşah

Kuzum eğer ki sağlıksal bir sorun yoksa sende ve eşinde, muhtemelen sen kafana çok takıyor üzülüyorsan olmuyor olmuyor diye ki biliyorum durum üzücü ama o çok etkiliyor emin ol.o yüzden kafanı dağıtmaya çalış canım benim

Evet takmadığım ay hamile kalıcam ben de farkındayım ama hâlâ da ağlıyorum gizli gizli
Bu ay ilk kez günüme dikkat etmedim takip etmedim kafama takmayayım die bu sefer de iki gün önce regl oldum

Vaynemis ,arkadasim ,bizde eşimle 6,7 aydır çocuk düşünüyoruz ,benimde adetlerim ,26,27,28,30 günde bir oluyor genelde hep 2 gün önce gelecek sekildeydi aslında ama bazen degisiyor,bende en son 13 subatta adet olmuştum ve bende bugün adet oldum ,su an için seninle aynı adet günümuz biz bu ay adet bittikten sonra 9.gün gibi her gün denedik neredeyse ,son bir hafta öncesine dek ,ama bu ayda tutmadi

Evet takmadığım ay hamile kalıcam ben de farkındayım ama hâlâ da ağlıyorum gizli gizli
Bu ay ilk kez günüme dikkat etmedim takip etmedim kafama takmayayım die bu sefer de iki gün önce regl oldum

Kuzum o 2 gün öncesi bende de oldu bu ay ama Şubat ayı 28 çekti ya ondan o stres yapma

Yumurtlama gerçekleşiyor değil mi? Ovulasyon testi uyguladınız mı hiç bunu anlamak İçin yada doktorunuz bilgi verdi mi? Çünkü yaptığınız en garanti yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…