Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ebrhll Ebrhll cnm bende yarin olmam gerekiyor adet olucakmisim gibi bir his var yarin olursam hemen siparis vericem ovulasyon icin burdan benim takibimide yaparmisin instagramdan yazdim ama daha görmedin

Reglimin ilk gününden sayarak 9.gün başladım Ovulasyon testine ve bugün saat 2 de yaptığım test bu şekilde çıktı.13 Mart’a kadar yapacağım bakalım hayırlısı olsun inşallah 2.çizgiyi de koyu yakalarım.Aaa bu arada unutmadan kuru incir kürü de yapmaya başladım bugün.Bir kaç kişiden duymuştum kuru incir ve havuç kürünü dün doktoruma sordum faydası olur yap dedi.İlgilenen olursa anlatırım onu da kızlar
Canım nasılsın

Bende ilk defa bu ay aldım ovülasyon testi canım şuan hastayım hastalığımda gerçi değişik o konulara girmeyeyim şimdi :halay: bitince inşallah kullanmaya başlıcam adetlerim düzensiz fazlasıyla o yüzden kesin tarihim hiç Yok:KK48: hergün evde olamayabiliyorum evde olsamda misafir olabiliyor müsait olamam o yüzden ben sabah 11 gbi yapsam olur mu acaba test
Merhaba
Tutturabildiniz mi ovulasyon testi ile

Merhaba
Tutturabildiniz mi ovulasyon testi ile
Canım bende pco ve yumurta tembelliği olduğu için günğ tuttursam da yumurtam kaliteli olmadığı için bi sonuç alamadım ama her hangi bi sıkıntın yoksa ovülasyon testi çok mantıklı en azından yumurtlama günlerini biliyorsun

Canım bende pco ve yumurta tembelliği olduğu için günğ tuttursam da yumurtam kaliteli olmadığı için bi sonuç alamadım ama her hangi bi sıkıntın yoksa ovülasyon testi çok mantıklı en azından yumurtlama günlerini biliyorsun
Teşekkür ederim
Allah yardımcınız olsun

kızlar bişey öğrenmek istiyorum kimseden cevap alamadım nette de bulamadım şimdi bende ovülasyon kullanıyorum da bu ay reglimi 29 eylül cumartesi gecesi saat 12. 12.30 civarı gördüm. ilk regl tarihini cumartesi mi pazar mı kabul etmeliyim lütfen yardım

Eki Görüntüle 2198186 Kızlar bugün öğlen yaptım OVULASYON TESTİ ama silik çıktı ve 10 dakikayı geçti biraz
Koyu olması gerekiyor diyo nette ama
Gebelik testi gibi hafif çıkması yeterli değilmiş doğru mu

Kızlar ovulasyon testi adete iki gün kala silik de olsa çıkar mı ki?
Yani silik çıkması normal mi
Biraz site değişti ya takip etmem zor olur
Etiketlerseniz sevinirim
Ve ikinci sorum
Dün hayalet çıkan ikinci çizgi
Bugün bariz belirginleşmiş
Ama gebelik testi kocaman negatif
Bu durumu yaşayan var mı?

Kızlar ovulasyon testi adete iki gün kala silik de olsa çıkar mı ki?
Yani silik çıkması normal mi
Biraz site değişti ya takip etmem zor olur
Etiketlerseniz sevinirim
Ve ikinci sorum
Dün hayalet çıkan ikinci çizgi
Bugün bariz belirginleşmiş
Ama gebelik testi kocaman negatif
Bu durumu yaşayan var mı?
Aynı durumu yaşadım malesef olabiliyor yani.
Birden çıkınca var sanmıştım ama Silik olması birşey ifade etmiyormuş koyu olacak ki gebeliği göstersin.

Bugün adetimin ilk gününden sayarak 10.gün ve bugün çift koyu çizgi gördüm ovulasyon testinde :) Silik olan dün ki,net olan bugün ki.Doktoruma yolladım emin olmak İçin ve evet bugün yumurtlama oluyormuş
Cinsel beraberlik ne zamanlar girilmeli koyu çift çizgiyi gördükten sonra

İhtiyacı olan olursa aklında bulunsun çift koyu çizgi gördüğünüz gün dahil olmak üzere 6 gün ilişki olsun dedi doktorum az önce sordum yine garantiye almaya çalışalım dedi
Çift koyu çizgiden sonraki ilişkiler önemli değil çizgi günü ve sonrasını değerlendirmek lazım

X