Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çatlamış canımDünkü çift cizgiden sonra bugün böyle oldu testim yumurta catlamismi oluyor
Sagol canım bugün de devam o zamanBence çatlamış canım
Sagol canım bugün de devam o zaman
Bunu doktor söylemedende alabilitmiyiz acaba eczanedenOvulasyon testi o ay ki yumurtlama gününü tespit eden testtir canım
18 ocakCanım eczaneden alacaksın 5’li paketleri var miratech marka aldım ben 2 kutu yani 10 tane aldım çünkü 8
gün kadar yapmak gerekli ne zaman çift koyu çizgi çıkacak diye.reglin düzenli midir? Son 3 ayın tarihini yaz hesaplayalım ne zaman başlamalısın teste söyleyelim canım.testin 5li paketi 30 tl ben 4 gün önce aldım.
Bunu doktor söylemedende alabilitmiyiz acaba eczaneden
18 ocak
11 şubat
Ve dün oldum cnm daha 8 mart
Ocak şubat 25 günde,şubat mart 27 günde olmuşsun ama 2 gün gecikme muhtemelen şubat 28 çektiğinden.Normalde gecikmiyor ve 25 günde oluyorsan her ayın 12 yada 13 ü yumurtlama günün olmalı ama sen garantiye alıp ayın 10-12-13-14 ü günlerinde birlikte ol ama eğer 27 gün arayla oluyorsan regl ayın 13. veya 14.de yumurtlama tarihin oluyor bunda da 11-13-14-15.günlerde birlikte ol ama en en garantisi ovulasyon testi çünkü erken yada geç yumurtluyor da olabilirsin ben mesela erken yumurtladım bu ay 1 gün18 ocak
11 şubat
Ve dün oldum cnm daha 8 mart
Ya çok saol cnm insan emin olamıyor ne zaman oldundanOcak şubat 25 günde,şubat mart 27 günde olmuşsun ama 2 gün gecikme muhtemelen şubat 28 çektiğinden.Normalde gecikmiyor ve 25 günde oluyorsan her ayın 12 yada 13 ü yumurtlama günün olmalı ama sen garantiye alıp ayın 10-12-13-14 ü günlerinde birlikte ol ama eğer 27 gün arayla oluyorsan regl ayın 13. veya 14.de yumurtlama tarihin oluyor bunda da 11-13-14-15.günlerde birlikte ol ama en en garantisi ovulasyon testi çünkü erken yada geç yumurtluyor da olabilirsin ben mesela erken yumurtladım bu ay 1 gün
Ya çok saol cnm insan emin olamıyor ne zaman oldundan
Ya çok saol cnm insan emin olamıyor ne zaman oldundan
Çok saol cnm eşimlede konuşuyorum sorup öğrendikçe alıcam adet bitsin hemen yapıcam burayada yazmak nasip olur inşİşte tam da bu yüzden ovulasyon testine ihtiyaç duyuyor insan.Bence sen de al bir ara en azından reglin bittikten 5-6 gün Sonra yapmaya başla 8 gün falan yap her öğleden Sonra mesela saat 2 de yaptın her gün aynı saatte yap.Öğleden sonra olmasını doktor tavsiye etti bana ve sabah ilk idrar da yapılmazmış yanıltıyormuş sonuç.Bir de unutmadan testi yapmadan 2 saat önce sıvı bir şey tüketmeyeceksin bana doktorum nasıl tavsiye ettiyse aynısını yazdım sana
Çok saol cnm eşimlede konuşuyorum sorup öğrendikçe alıcam adet bitsin hemen yapıcam burayada yazmak nasip olur inş
Kuzucum benim ovu testlerim neden hep beyaz bembeyazBaksanıza kızlar dün yaptığım test 2 koyu çizgi çıkmıştı,bugün yaptığım da aynı 2 koyu çizgi çıktı.yumurta 24-48 saat arası çatlıyormuş acaba çatlamadı da daha ondan mı böyle çıktı?