Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vaynemis ,arkadasim ,bizde eşimle 6,7 aydır çocuk düşünüyoruz ,benimde adetlerim ,26,27,28,30 günde bir oluyor genelde hep 2 gün önce gelecek sekildeydi aslında ama bazen degisiyor,bende en son 13 subatta adet olmuştum ve bende bugün adet oldum ,su an için seninle aynı adet günümuz biz bu ay adet bittikten sonra 9.gün gibi her gün denedik neredeyse ,son bir hafta öncesine dek ,ama bu ayda tutmadi :110:
Ooo aynı günüz
Etiketlemeden yazmışsın valla görmeyebilirdim iyiki gördüm ben de böyle işte şükür pat pat regl olan biriyim şükür sorun da yok. Bi kere üç dört gün gecikti o da netten araştırdım ilaç geciktirmiş başka da ay gecikmedi . Aynı gün senle havuç kaynatıp içelim mi

Yumurtlama gerçekleşiyor değil mi? Ovulasyon testi uyguladınız mı hiç bunu anlamak İçin yada doktorunuz bilgi verdi mi? Çünkü yaptığınız en garanti yöntem

Yok canım hiç oluvasyon testi filan o tarz şeyler alıp denemedik,bir ay önce en son doktora gittim kan değerleri herşey normal ,yumurtaliklarinda normal dedi, catmayip catlamadigini nasıl anlayacagiz onu hic doktora sormadim ,birde rahim tersligi varmış bende,ama bu engel değilmiş gebelik için

Ooo aynı günüz
Etiketlemeden yazmışsın valla görmeyebilirdim iyiki gördüm ben de böyle işte şükür pat pat regl olan biriyim şükür sorun da yok. Bi kere üç dört gün gecikti o da netten araştırdım ilaç geciktirmiş başka da ay gecikmedi . Aynı gün senle havuç kaynatıp içelim mi

Olur canım ,benimde aralık ay i sadece geçikmisti ,oda stres ten mis, bende pat pat regl olan biriyim gebelik oluşmuştu mu acaba diye heyecan yapamadan hasta oluyorum, nasıl yapicaz su havuc olayıni ,biraz yeniyim uzun suredir bu portali kullanmıyordum ,unutmuşum etiket nasıl yapılıyor

Yok canım hiç oluvasyon testi filan o tarz şeyler alıp denemedik,bir ay önce en son doktora gittim kan değerleri herşey normal ,yumurtaliklarinda normal dedi, catmayip catlamadigini nasıl anlayacagiz onu hic doktora sormadim ,birde rahim tersligi varmış bende,ama bu engel değilmiş gebelik için

Evet o engel değil kuzum.bak şimdi reglinden bir kaç gün sonra bazı kadında 10,bazısında 12,bazısında 14-15 gün Sonra sağ yada sol yumurtalığında regl sancısı gibi tek taraflı sancı olur ve süt kesiği gibi kokusuz bir akıntı olur aynı anda bu yumurtlama zamanı oluyor dikkat et kendine bakalım.Diğer bir yolu ovulasyon testi alıp reglin düzenli ise eğer reglinin olduğu ilk günü 1 sayarak 10-11. gün ovulasyon testini günde 1 defa öğleden Sonra yapmaya başla sabah ilk idrarla yapılmıyor.2 çizgiyi koyu gördüğün zaman anla ki yumurtlama gerçekleşiyor ve o günü ayrıca Sonra ki 2-3 günü eşinle birlikte olmalısın.Sonra ki günler zaten çizginin biri silik çıkıyor.

Burda okumuştum doktor birinin gebe olduğunu aylarca anlamamış hatta adet söktürücü vermiş meğer Rahmi tersmiş aklında bulunsun

Canim koyu cizgiden sonra 6 gün demişsin ilişki icin günasirimi her gün mü

Eğer koyu çizgiyi gördünse o gün ve sonrasında ki 5 gün birlikte olun dedi doktorum bana garanti olsun dedi :KK66:

Olur canım ,benimde aralık ay i sadece geçikmisti ,oda stres ten mis, bende pat pat regl olan biriyim gebelik oluşmuştu mu acaba diye heyecan yapamadan hasta oluyorum, nasıl yapicaz su havuc olayıni ,biraz yeniyim uzun suredir bu portali kullanmıyordum ,unutmuşum etiket nasıl yapılıyor
Ekran fotosunu çektim dur atıyorum
Etiket için de ismi yazmadan @ işareti koy önüne
Örneğin @Vayneymis

Aynen kuzum çift koyu çizgi görünce o gün ve artı 5 gün daha her gün.Hatta bende sprem sayısında sıkıntı olmaz mı dedim doktora ama bir şey olmaz o kadardan akşamdan akşama birlikte olun 5-6 gün arka arkaya bir sorun olmaz dedi ama bu şekilde tutmazsa bir daha ki ay reglden 3 gün Sonra gün aşırı birlikte olun dedi

Ebrhll Ebrhll , biraz daha test yapmadan deneyelim diyoruz ,tutmazsa o testlerden alayım diyorum ,sanki şimdi alırsam kafama daha çok takicakmisim gibi bir his oluyor içimde, diyorlar ya düşünme diye :110: yumurtlamami tarifine göre az çok anlayabiliyorum ama döllenme olmuyor demekki ,olduk o günlerde bence , :eek:

1F879F7F-434B-4E95-AF2F-389A88D8CDC9.png
julican julican

Ebrhll Ebrhll , biraz daha test yapmadan deneyelim diyoruz ,tutmazsa o testlerden alayım diyorum ,sanki şimdi alırsam kafama daha çok takicakmisim gibi bir his oluyor içimde, diyorlar ya düşünme diye :110: yumurtlamami tarifine göre az çok anlayabiliyorum ama döllenme olmuyor demekki ,olduk o günlerde bence , :eek:

Kuzum dediğin gibi o zaman testi daha Sonra al madem.Kafaya takmak da sıkıntı çünkü.gününü kaçırdın belki de çünkü varsayımla söylüyorsun anladığım kadarıyla.Bende bu günler de tutmazsa eğer diğer ay ki denememden önce progesteron a baktıracağım.

X