Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim canım bende başlıcam kullanmaya yarından itibaren bakalım hayırlısı olur inşallah hamilelik haberleri alırız

Ah amin kuzum inşallah.Benim bugün 3.gün test kullandığım ve ilk gün 2.çizgi silikti ama dün ve bugün koyu çıktı bakalım inşallah hayırlısıyla tutar

Ah amin kuzum inşallah.Benim bugün 3.gün test kullandığım ve ilk gün 2.çizgi silikti ama dün ve bugün koyu çıktı bakalım inşallah hayırlısıyla tutar
İlk sayfada okudum peki o kadar geç başlamanın nedeni ne canım yanı neye göre adetten 9 gün sonra başladın ovülasyon testine

İlk sayfada okudum peki o kadar geç başlamanın nedeni ne canım yanı neye göre adetten 9 gün sonra başladın ovülasyon testine

Normal de düzenli olsam zaten reglin ilk günün 1 sayıp 11.güne denk gelen günde başlanıyormuş teste ama ben 2-3 gün önden olduğum İçin 9.gün başladım ve iyi ki de öyle yapmışım 10.gün yumurtlama günüm çıktı

Bu arada telefonumda kullandığım uygulamada bugünü yumurtlama günüm olarak gösteriyordu o da doğruymuş demek ki ben güvenmiyordum ama yanılmışım

Bu arada telefonumda kullandığım uygulamada bugünü yumurtlama günüm olarak gösteriyordu o da doğruymuş demek ki ben güvenmiyordum ama yanılmışım
Anladım canım hangi uygulamayı kullanıyorsun benim ki pepapp

Eklentiler

• 4D243E58-4C51-467C-91A4-C74A8A5147D3.jpeg
    37,7 KB · Görüntüleme: 294
Tamam canım onuda yükleyeyim bi bakalım

Ben güvenmiyordum açıkcası uygulamanın verdiği yumurtlama tarihine ama ovulasyon testi uygulamanın verdiği tarihle aynı çıkınca doğru olduğunu gördüm.Dene bakalım bu uygulamayı da

Ben güvenmiyordum açıkcası uygulamanın verdiği yumurtlama tarihine ama ovulasyon testi uygulamanın verdiği tarihle aynı çıkınca doğru olduğunu gördüm.Dene bakalım bu uygulamayı da
Aynen canım bakayım

Tamam canım onuda yükleyeyim bi bakalım

Bir de aklında bulunsun reglin bitince her sabah bir bardak suda 4 tane kuru inciri ortadan kesip 15 dk kadar kaynat aç karnına iç soğuyunca yada ılık fark etmez.Doktorum da önerdi bunu çünkü yumurta oluşuma destek oluyormuş 21 gün yapacaksın ama 10.gün incir i yaptıktan 1-2 saat Sonra da havuç kaynat iç dedi 11 gün boyunca çünkü havuç da yumurta çatlatmaya yardımcıymış.Bu süreçte maydonoz ve limon u da çok yememeğe dikkat et dedi.Biliyorsundur maydonozun sökücü özelliği var ve limon da fazla asidik olduğu İçin dikkatli olmakta fayda var demişti

Beynim yandı gram basmıyo kafam bu teste kolay bi yolu var mı

Canım baksana bugün inciri yapmaya niyet etmiştim ama emin değilim Benim yumurtam çok iyiymiş doktor dedi demekki çoğalması ve olgunlaşması gerekmiyor muhtemelen çatlaması lazım sen bilio musun çatlaması için farklı uygulanıyormuş incir ??

Beynim yandı gram basmıyo kafam bu teste kolay bi yolu var mı

Kuzum en kolay ve sağlam yolu reglin bitince 3.gün birlikte olun eşinle ve gün aşırı diğer ay ki regline kadar devam edeceksin.gün aşırı olmasının sebebi de sperm sayısının düşmemesi için.zaten sperm birlikte olduktan Sonra 3 gün yaşıyormuş içerde e yumurtlama da 24 saat gün aşırı birlikte olursanız tutmaması çok az ihtimal

Benim bu 2. ayım ovulasyon testinde. Geçen ay kargom geç geldiği için ben piki kaçırdım sanırım. Çünkü bu ay adetimin 11. günü pik yakaladım. Ben erken yumurtluyorum sanırım.. Adetlerim düzenli 28 günde bir ara ara nadiren 1-2 gün erken geldiği olur ama genelde gecikmez. Biz bu ay aksatmadan günaşırı ilişki deniyoruz.. adetten 2 gün sonra başladık çalışmalara. Ovulasyon testinede aynı şekilde adetten hemen sonra başladım akşamları 6 gibi yapıyordum. Bu ay ise şöyle oldu ovulasyon testinde pik görmeden 1 gün önce ilişki yaşamıştık. Pikten bir gün sonra çizgi silikleşmişti zaten yine ilişkide bulunduk tutar mı bilmem. Yazarken soruları unuttum

Kuzum çatlaması İçin havuç kaynatıp soğuyunca aç karnına içmen gerekiyor.yumurtalıkların iyi mi dedi doktorun yoksa yumurtlama gününde gittin de yumurtlama gününde mi söyledi bunu sana? Çünkü benim de yumurtalar iyi durumdaymış ama ovulasyon tarihi yani yumurtlama tarihi oluşan yumurta farklı bir durum

Aaa evet yumurtlama günümde dedi bunu

Sen en garantisini yapmışsın açıkcası gün aşırı birlikte olarak çünkü benim de doktorum bu ay testle olmazsa diğer ay gün aşırı birlikte olun dedi.inşallah tutar kuzum ama bilmelisin ki en garantisini yapmışsınız

Bu sefer iki gümde bir yaptık kaliteli olsun die yine olmadı ağlıyorum şuan lütfen bana yardım et

Aaa evet yumurtlama günümde dedi bunu

Yumurtlama gününde söylediyse o zaman sadece çatlaması İçin havuç kaynatıp içebilirsin kuzum benim doktorumun önerdiği bu şekildeydi.15 dk kadar kaynat soğuyunca aç karnına iç 10-15 gün yeterli dedi

Bu sefer iki gümde bir yaptık kaliteli olsun die yine olmadı ağlıyorum şuan lütfen bana yardım et

Üzülme kuzum sen hiç ovulasyon testi yapıp çift koyu çizgi yakaladın mı? Yumurtlama gerçekleşiyor değil mi onda bir sorun yok anladığım kadarıyla çünkü doktorun yumurtlama gününe denk gelmiş.Bana son 3-4 reglinin tarihini yazar mısın bende hesaplamaya çalışayım yumurtlama tarihini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…