Teşekkür ederim ben de 16si diye düşünüyorum ama 14 unde de sanki pik olmus gibi geldi ayni marka test bulamayinca bilemedim hangi gün pik olduğunu16 subat yumurtlamissin gorunuyor ama diger arkadaslar da baksin
Haklısınız. İnsan sabırsızlanıyor :) yaşım 29. Bakalım önümüzdeki aylar ne gösterecek. Hakkımızda hayırlısı olsun :)Daha cok yeni sabir gerekiyor. Yasiniz kacbilmiyorum ama 35 yas onCesi 1 seneye kadar olmamasi normal diye bakiliyor.Genelde adetten sonraki gunler onemlidir genel bi bilgi bu aslinda ama herkeste oyle olacak diye bir durum yok. Mesela benim asla ayni olmuyor.
Regl siklusu 28 gun normalde ama 7 gun once veya 7 gun sonrasi da normal sayiliyormus. Bir doktoru dinlemistim. Ama bu gibi durumlarda bende reglin biter bitmez ovulasyon testi yapabilirsin. Garanti olmasi acisindan yani. Ya da doktorunla bir takip yapabilirsin.Kizlar benim reglim düzensiz 31 günde olduğum da oluyo 33 gün 35 gün de . Şimdi ben yumurtlama dönemimi nasıl hesaplayabilirim
Evet pik canım gayet net hem deYardımcı olur musunuz? Kafam çok karıştı sizce bu pik mi?
Teşekkür ederimEvet pik canım gayet net hem de
Bugün de pozitif galiba dimi? İdrarım dünki gibi koyu değildi ondan daha açık test rengiEvet pik canım gayet net hem de
Evt pozitif bazen böyle 2 yada 3 gün sürebiliyır normal bişey benim de çok nadir 1 gün sürer genelde 2 gün.Değerlendirmeye devam ediliyor bu durumdaBugün de pozitif galiba dimi? İdrarım dünki gibi koyu değildi ondan daha açık test rengi
Tekrar teşekkür ediyorumEvt pozitif bazen böyle 2 yada 3 gün sürebiliyır normal bişey benim de çok nadir 1 gün sürer genelde 2 gün.Değerlendirmeye devam ediliyor bu durumda
Umut vermiş olmak istemem ama T çizgisi belirgin olduğunda gebelik olabiliyormuş. Böyle gebeliğini öğrenenler var. Ancak gebe olduğu halde testte T çizgisi hiç belirgin olmayanlar da var.Merhaba. Reglim 4 gün gecikti evde gebelik testi yoktu diye ovulasyon testi yaptım. Böyle olması normal mi? Tam bilmiyorum da
Bence 27 martta pik olmuş 28 de çatlamış.Eki Görüntüle 2812398 selam canlar.
Sat 10 Mart.
Yumurtlamam olmuyor mu anlamadım büyümemiş mi sizce?
Eki Görüntüle 2812398 selam canlar.
Sat 10 Mart.
Yumurtlamam olmuyor mu anlamadım büyümemiş mi sizce?
Bir de saatlere uymak gerekiyor. Belki 27 sinde test saatinden bir kaç saat önce daha koyudur.Bence 27 martta pik olmuş 28 de çatlamış.
Benim de tam 27 gibi oldu ve neden yumurtlamıyorum diye gittiğim gün yeni çatladığını öğrendim. O gün aynı 28 gibiydi testim de.