Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Merhaba nasıl dicem ama size sormak istediğim Yumurtlama olduğu günden itibaren 14 . gun kesin adet beklenirmi yoksa sarkarmı 15. 16 ya felan benim bu gun yumurtladiğımın 15. günü adet olmadım sizce gebelik akla gelebilirmi Bu ay ovu takibi yaptim Şubat 5 kırmızı çizgi Şubat 6 Kopkoyu çift çizgi Şubat 7 Çatlama yani ben bugünleri hep değerlendirdim Sizce durum ne olabilir yardımlarınız ve fikirleriniz lutfen

Haklısınız. İnsan sabırsızlanıyor :) yaşım 29. Bakalım önümüzdeki aylar ne gösterecek. Hakkımızda hayırlısı olsun :)

Burada okudukça gidip eczaneden ovülasyon testi alayım dedim iş çıkışı hemen aldım ve laboquick 2li kaset tipi test verdi tabi içinde 2 tane olduğunu eve gelince anladım ve bunu 35 liraya aldım normalde fiyatlara takılmam ama internette 5.50 lira olduğunu görünce kendime kızdım işte ve aldığım fiyatın biraz üzerinde 30lu 50li ve yanında gebelik testi olanları görmem sormak istediğim bu 2liyi ilk tecrübem için nasıl değerlendirmem lazım ne zaman kullanmalıyım 35 günde 1 regl oluyorum geçtiğimiz ay 5gün erken oldum

Kizlar benim reglim düzensiz 31 günde olduğum da oluyo 33 gün 35 gün de . Şimdi ben yumurtlama dönemimi nasıl hesaplayabilirim

Kızlar merhaba, adetim 28 günde 1 olur ve cok düzenlidir, erken geldiği oldu son 1-2 ayda ama gec geldiği henüz hiç olmadı. Adetime 9 gün kala ovulasyon testinin pozitif olması normal mi? Gec yumurtlama mi olmuştur?

Herkese merhabalar. Benim adet döngüm normalde 26 - 27 gün ama bu ay 23 gün sürdü erken regl oldum. Adetin 8. Ve 9.günü ovulasyon günleri gibiydi ağrı, gaz ve şişkinlik vardı bugün 10.gün hala ağrı oluyo ve gaz var ama şişkinlik indi. Bugün akıntı suluydu, önceki 2 gün kuruydum. Ovulasyon testi de yapmıyorum. Acaba yumurtlama günlerim 8.veya 9.gün müydü yoksa daha olmadı mı? Adet tarihim bu ay öne atınca kafam karıştı

Kizlar benim reglim düzensiz 31 günde olduğum da oluyo 33 gün 35 gün de . Şimdi ben yumurtlama dönemimi nasıl hesaplayabilirim
Regl siklusu 28 gun normalde ama 7 gun once veya 7 gun sonrasi da normal sayiliyormus. Bir doktoru dinlemistim. Ama bu gibi durumlarda bende reglin biter bitmez ovulasyon testi yapabilirsin. Garanti olmasi acisindan yani. Ya da doktorunla bir takip yapabilirsin.

Yardımcı olur musunuz? Kafam çok karıştı sizce bu pik mi?

Eklentiler

• E854575A-C0DF-4BE8-8ACF-B45A49C412E2.jpeg
    60,4 KB · Görüntüleme: 92
Bugün de pozitif galiba dimi? İdrarım dünki gibi koyu değildi ondan daha açık test rengi
Evt pozitif bazen böyle 2 yada 3 gün sürebiliyır normal bişey benim de çok nadir 1 gün sürer genelde 2 gün.Değerlendirmeye devam ediliyor bu durumda

arkadaşlar ya 3 gün önce ovu testi yapmıştım bide bu akşam yaptım arasında fark var mı bakar mısınız ?
ilk eklediğim arkasında kalabalık olan 3 gün önceki ikinci eklediğim bugün :)
neden 3 gün arayla yaptım eşim şehir dışında olduğu için çatlama olsa da biraraya gelemeyecektik test zebil olmasın dedim agsafgsjad

edit: sanki fark var hı? devam edeyim testlere kocam geldi :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-03-16 at 20.18.21.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 87
  • WhatsApp Image 2021-03-16 at 20.18.20.jpeg
    61 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba. Reglim 4 gün gecikti evde gebelik testi yoktu diye ovulasyon testi yaptım. Böyle olması normal mi? Tam bilmiyorum da

Eklentiler

• 8EC60278-9A75-422C-B98F-144BC05F2D64.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba. Reglim 4 gün gecikti evde gebelik testi yoktu diye ovulasyon testi yaptım. Böyle olması normal mi? Tam bilmiyorum da
Umut vermiş olmak istemem ama T çizgisi belirgin olduğunda gebelik olabiliyormuş. Böyle gebeliğini öğrenenler var. Ancak gebe olduğu halde testte T çizgisi hiç belirgin olmayanlar da var.
Erken gebelik testleri haricinde sanırım regl günü üzerine 6 gün geçmesi gerekiyor

Eki Görüntüle 2812398 selam canlar.
Sat 10 Mart.
Yumurtlamam olmuyor mu anlamadım büyümemiş mi sizce?
Bence 27 martta pik olmuş 28 de çatlamış.
Benim de tam 27 gibi oldu ve neden yumurtlamıyorum diye gittiğim gün yeni çatladığını öğrendim. O gün aynı 28 gibiydi testim de.
Bir de saatlere uymak gerekiyor. Belki 27 sinde test saatinden bir kaç saat önce daha koyudur.
Sıvı alımı da önemliymiş 2 saat önce bırakmak gerekiyormuş. Ben de dikkat etmemiştim ona.
Yine de mühim olan koyulaşıp sonrasında çatlamayla silikleşmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…