- 23 Kasım 2020
- 333
- 195
Bilmiyorum kuzum devam ediyorum yapmaya bakalım ama en koyu onlar oldu sonrası hep silik silik çıkıyorBence olmamis henuz t cizgisi ya c ile ayni ya da daha koyu olmak zorunda
Bencu bu belirtiye bakmayın. Ben de şu an bekliyorum Cuma günü test yapacağım pozitif görme umuduyla:) Olmazsa da vardır bunda da hayırBen de olmadı sanırım ya 1 gün sadece su gibi akıntım oldu sonra dediğin gibi beyaz kremsi birşey oldu . Hiç umudum kalmadı
Gelismemis de olabilir ama kacinci gundu? Benimde bi kere oldu boyle fazla buyuyemeyince tam koyu olmuyor sonra da siliniyor. Umarim oyle olmamistitBilmiyorum kuzum devam ediyorum yapmaya bakalım ama en koyu onlar oldu sonrası hep silik silik çıkıyor
İnşallah güzel haberini alırız canım dualarım seninleBencu bu belirtiye bakmayın. Ben de şu an bekliyorum Cuma günü test yapacağım pozitif görme umuduyla:) Olmazsa da vardır bunda da hayır
Bugün 20. Gün canım. 38-39 günde bir adet oluyorum. Şubatta kürtaj oldum. İlk adetimi gördüm başladım denemeyeGelismemis de olabilir ama kacinci gundu? Benimde bi kere oldu boyle fazla buyuyemeyince tam koyu olmuyor sonra da siliniyor. Umarim oyle olmamistit
Çok teşekkürlerİnşallah güzel haberini alırız canım dualarım seninle
Pik olabilir yarın artabilir de. Bence mutlaka bugünü değerlendirinkızlar iyi akşamlar reglim bitti teste başladım bu akşam 4. testi yani gun olarak 4. gunumdeyim sizce pik mi ?
teşekkür ederim cevabınız icin yarın tekrar yapacağım sanki daha silik t çizgisi emin olamadım hayırlısı olur inşallahPik olabilir yarın artabilir de. Bence mutlaka bugünü değerlendirin
Rica ederimteşekkür ederim cevabınız icin yarın tekrar yapacağım sanki daha silik t çizgisi emin olamadım hayırlısı olur inşallah
Kızlar merhaba bugün adetin 1.gününden itibaren sayınca 12.günüm. Ovülasyon testi yaptım bu yumurtlama mıdır? Bir de bir şeyi anlayamıyorum yumurtlama mi önemlidir yoksa çatlama mı hangisini değerlendirmek gerekir?
İnşallah değerlendireceğimbence mutlaka değerlendirin. Hem yumurtlama hem çatlama gününde
Ozaman henuz olmamis da olabilir denemeye devamBugün 20. Gün canım. 38-39 günde bir adet oluyorum. Şubatta kürtaj oldum. İlk adetimi gördüm başladım denemeye
Totalde eger esinizin degerlerinde skinti yok ise 3 gun denemek en garantisiKızlar merhaba bugün adetin 1.gününden itibaren sayınca 12.günüm. Ovülasyon testi yaptım bu yumurtlama mıdır? Bir de bir şeyi anlayamıyorum yumurtlama mi önemlidir yoksa çatlama mı hangisini değerlendirmek gerekir?
İnşallah yoktur ve tutunur bugünTotalde eger esinizin degerlerinde skinti yok ise 3 gun denemek en garantisi
Olabilir belki catlama kanamasidir. Bana birkac kere olmustu korkmayin. Uzun surerse endiselenirsiniz.Merhaba arkadaşlar,son adet tarihim 18 Mart bat 17 Nisan. 27 Mart,30 Mart,1 Nisan ve 3 nisanda birliktelik oldu. Dün akşama doğru afedersiniz sadece peceteye silince pembe akıntı vardı. Sabah da yine lekelenme var. Yumurtlama zamanı lekelenme yaşayanlar oluyor mu? Yoksa endişelenmeli miyim? Virüs sebebiyle mecbur kalmadıkça hastane ortamına girmek istemiyorum. Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler