Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de olmadı sanırım ya 1 gün sadece su gibi akıntım oldu sonra dediğin gibi beyaz kremsi birşey oldu . Hiç umudum kalmadı
Bencu bu belirtiye bakmayın. Ben de şu an bekliyorum Cuma günü test yapacağım pozitif görme umuduyla:) Olmazsa da vardır bunda da hayır

Bilmiyorum kuzum devam ediyorum yapmaya bakalım ama en koyu onlar oldu sonrası hep silik silik çıkıyor
Gelismemis de olabilir ama kacinci gundu? Benimde bi kere oldu boyle fazla buyuyemeyince tam koyu olmuyor sonra da siliniyor. Umarim oyle olmamistit

Gelismemis de olabilir ama kacinci gundu? Benimde bi kere oldu boyle fazla buyuyemeyince tam koyu olmuyor sonra da siliniyor. Umarim oyle olmamistit
Bugün 20. Gün canım. 38-39 günde bir adet oluyorum. Şubatta kürtaj oldum. İlk adetimi gördüm başladım denemeye

kızlar iyi akşamlar reglim bitti teste başladım bu akşam 4. testi yani gun olarak 4. gunumdeyim sizce pik mi ?

Eklentiler

• Screenshot_20210330-221720.png
    262,3 KB · Görüntüleme: 78
teşekkür ederim cevabınız icin yarın tekrar yapacağım sanki daha silik t çizgisi emin olamadım hayırlısı olur inşallah
Rica ederim
Benim yumurtlamamda hiç bu kadar koyu olmadı:) Zaten doktor da 2-3 gün üst üste değerlendirme istiyor. O yüzden riske atmamak lazım:)
İnşallah hayırlsıı olur

Kızlar merhaba bugün adetin 1.gününden itibaren sayınca 12.günüm. Ovülasyon testi yaptım bu yumurtlama mıdır? Bir de bir şeyi anlayamıyorum yumurtlama mi önemlidir yoksa çatlama mı hangisini değerlendirmek gerekir?

Eklentiler

• image.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 65

bence mutlaka değerlendirin. Hem yumurtlama hem çatlama gününde

Totalde eger esinizin degerlerinde skinti yok ise 3 gun denemek en garantisi

Iyi aksamlar..benim testime de bakar misiniz bugun 14.gunum sizce yumurtlama mi?

Eklentiler

• 20210402_220446.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba arkadaşlar,son adet tarihim 18 Mart bat 17 Nisan. 27 Mart,30 Mart,1 Nisan ve 3 nisanda birliktelik oldu. Dün akşama doğru afedersiniz sadece peceteye silince pembe akıntı vardı. Sabah da yine lekelenme var. Yumurtlama zamanı lekelenme yaşayanlar oluyor mu? Yoksa endişelenmeli miyim? Virüs sebebiyle mecbur kalmadıkça hastane ortamına girmek istemiyorum. Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler

Olabilir belki catlama kanamasidir. Bana birkac kere olmustu korkmayin. Uzun surerse endiselenirsiniz.

Kizlar merhaba. Adetim bitti bugun 9.gun. dune kadar adet kanaması gibi değil ama tuvatelette nokta nokta kan geliyordu.bugun gelmedi ovulasyon testini yapayim dedim.yaptim ikisi de eşit koyulukta cikti çizgilerin.ama testi yaptıktan hemen sonra kahverengi akimti geldi.anlamadim simdi ben yumurtlama olmus mu ? Yoksa adetim bitmemiş mi ? Hsg cektirmistim 20 gun önce ondan mi adetimden sonra kanama gelmeye devam etti anlayamadım.

Eklentiler

• 20210404_161234.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…