- 31 Ekim 2022
- 715
- 451
- 25
Hatırlatmanızda fayda var dua edin bende size dua edicem bebeğinize sağlıklı bir şekilde kavuşun inşallahEvet özele de gittim bi şey demedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırlatmanızda fayda var dua edin bende size dua edicem bebeğinize sağlıklı bir şekilde kavuşun inşallahEvet özele de gittim bi şey demedi
Allah razı olsun inşallah sizde sağ Salim alırsınız kucağınıza şuan ihtiyacım olan tek şey duaHatırlatmanızda fayda var dua edin bende size dua edicem bebeğinize sağlıklı bir şekilde kavuşun inşallah
Yani 2 aydır adet görmüyor musunuzMerhaba benimde 25 günlük gecikmem var negatif testim ben ne zaman yapmalıyım acaba ?
EvetYani 2 aydır adet görmüyor musunuz
Benim gebe kalmadan önceki tahlilimde estradiol 73 lh4. 50 çıkmışEstradiol 51 ve Lh 21 çıktı bugün
Yine senin lh düşük benim yüksek ve adet olamadımBenim gebe kalmadan önceki tahlilimde estradiol 73 lh4. 50 çıkmış
Lh ovulasyon testi yaptınız mı gebe olsanız bu zamana kadar çıkar diye düşünüyorum size önerim doğum kontrol hapı kullanın kan verdikten sonra adet gördükten sonra da prolaktin hormonunuz yüksek değilse incir havuç kürüyle yüksek ihtimal gebelik elde edersinizYine senin lh düşük benim yüksek ve adet olamadım
Bugün yaptım negatif arada bir 30 u buluyor prolaktin ama Dostinex içip düşürüyorum ben adetten kaç gün yapmalıyım nasıl yapmalıyım elimde ovulasyon testi de varLh ovulasyon testi yaptınız mı gebe olsanız bu zamana kadar çıkar diye düşünüyorum size önerim doğum kontrol hapı kullanın kan verdikten sonra adet gördükten sonra da prolaktin hormonunuz yüksek değilse incir havuç kürüyle yüksek ihtimal gebelik elde edersiniz
Lh yüksek olunca yumurtlama oluyor yazıyor internette bence bi ovülasyon testi ya da yumurta takibi yaptırın kadın doğum doktorundaYine senin lh düşük benim yüksek ve adet olamadım
Adetten sonra yumurtlama gününe yakın 4 gün iç seni yeterli gelir sabah akşam açtığım konumda detaylıca anlattım bakabilirsiniz eğer anlamazsanız youtube'a ibrahim Saraçoğlu incir havuç kürü yazarsanız çıkarBugün yaptım negatif arada bir 30 u buluyor prolaktin ama Dostinex içip düşürüyorum ben adetten kaç gün yapmalıyım nasıl yapmalıyım elimde ovulasyon testi de var
Lh yüksek olunca yumurtlama oluyor yazıyor internette bence bi ovülasyon testi ya da yumurta takibi yaptırın kadın doğum doktorunda
Kan sonuçlarıma bakar mısınız?Adetten sonra yumurtlama gününe yakın 4 gün iç seni yeterli gelir sabah akşam açtığım konumda detaylıca anlattım bakabilirsiniz eğer anlamazsanız youtube'a ibrahim Saraçoğlu incir havuç kürü yazarsanız çıkar
Gayet iyi şuan prolaktinin öyle olması tiroitlerde de sorun yok aslında lh da sınırda 25 olması lazım en fazlaKan sonuçlarıma bakar mısınız?
Pcos musunuzKan sonuçlarıma bakar mısınız?
Teşekkürler deneyeceğim kürü olumlu olumsuz dönüş yaparım Allah evladınızı sağ salim kucağinıza almayı nasip etsinGayet iyi şuan prolaktinin öyle olması tiroitlerde de sorun yok aslında lh da sınırda 25 olması lazım en fazla
EvetPcos musunuz
Amin inşallah teşekkür ederim Rabbim de bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine size hayırlı bir evlat bahşetsin inşallahTeşekkürler deneyeceğim kürü olumlu olumsuz dönüş yaparım Allah evladınızı sağ salim kucağinıza almayı nasip etsin
Başımızın belası pcos olur Allahın izniyle umutsuzluk yok bu ay olmazsa diğer ay olur ama bence ilk bi doğum kontrol hapı kullanın daha çok etkisi oluyor
Doktor yarın yazacak bana sen hangi doğum kontrol hapını kullandinBaşımızın belası pcos olur Allahın izniyle umutsuzluk yok bu ay olmazsa diğer ay olur ama bence ilk bi doğum kontrol hapı kullanın daha çok etkisi oluyor