Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 23 u ilişki yaşadım 24 u pik 25 i catlama gördüm ama eşim olmadığı için degerlendiremedim bende 25 i gece değerlendirdim yumurta catladiktan sonra 24 saat içinde ilişki olması gerekiyormus
Anlamadım. Pik gördüm bugün ve denedik bu akşam. Yarın çatlama olursa yine mi denemek lazım demek istediniz

Tamamdır çok teşekkür ederim. Ben bugün denedim birazdan Bi maç daha yapacağım yarın da yaparım. Artık Allah ne verdiyse

Kızlar merhaba. Yumurtlamadan 4 gün geçti. Ovulasyon testi ile takip ettim degerlendirdim.bugun kasiklarimda ara ara iki taraflı batma oluyor ve vajinada batmaya benzer zonklama gibi biseu yaşadım 1 dk falan sürdü . Bunlar belirti olabilir mi ya yasayan varmı merak ettim acaba döllenme falanmı diye.

Bizde denedik 15.16.ve 20.gün ama dün 20.gündü tüm gün kasıkta agrı hafif mide bulantısı yasadım dedim belkide çatlıcak degerlendireyim bakalım hayırlısı artık.

Merhaba kizlar bişi soracam size ben bugün sabah 10 da çatlatma iğnesi vuruldum az önce ovulasyon testi ni deneyim dedim pik oldu sizde bugünü değerlendirmelimiyim doktor bugüne ilişki yazmadı yarın akşam 10 da gir demişti bir sorun olurmu bilgisi olan varmı?

Bence doktorunu dinle aslına bakarsan sağlıklı sperm için gün aşırı diyorlar ilişkiyi.

Merhaba lutfen yardımcı olur musunuz? Son adet günüm 30.12 doktorum adetten sonraki 13,14 ve 15.günler yumurtlama olur demişti.
11.01 de pik gördüm gibi geldi ve o gun 8 saat arayla 2 test daha yaptim ve siliklesti. Iliski yaşadık. Iliskiden 8 saat sonra bu sabah son testi yaptim neden boyle koyu çıktı? Piki yanlış mi anladim?

Asıl pik bugün olmuş gibi gözüküyor . Ama ikinci kez de yumurtlama olabiliyor. Siz değerlendirin bugünü mutlaka ne olur ne olmaz

Lutfen bakar misiniz kızlar? 11inde siliklesince mi pik var. Yoksa ilişki sonrasi diye mi 12.01 pik oldu. Biz 12si dollenme gerceklesti diye koyulastigini düşündük. Oyle olabilir mi

Az önce yaptim boyle çıktı siliklesme yok. Eger dünkü pikse....ani bir siliklesme mi olmaliydi canım?

kızlar merhaba ben de yeni başlayacağım bu teste ama kaçlı almam gerekiyor acaba bilgilendirirseniz sevinirim

Kızlar merhaba. Ovulasyontesti kullanıyorum bu 3.ayim . Bilenlere bisey sormak istiyorum . Bu ay testin pik günü ilişki olmadi. Bir gün öncesi oldu . Bir de pikin ertesi günü oldu yani siliklesince . Hamile kalma olasılığı dustu mu şimdi acaba ya . Öyle denk geldi bu ay

Merhaba kızlar. Moralim çok bozuk fikri olan varsa yardım rica etmeye geldim. Normalde 30/31 ocak ovulasyon tarihimdi. Ancak dün şüphelendim ovulasyon testi yaptım. İki çizgide aynı renk ve koyuydu. Geçen ay test o şekilde her iki çizgi de koyu iken ilişki yaşanmıştı. Ertesi gün T çizgisi daha koyu olmuştu ancak eşim 24 saatlik nöbetine gittiği için o günü değerlendiremedik ama bir önceki günü değerlendirdik diye rahattık. Lakin geçen ay gebelik gelişmedi. Bizde bu ay iki çizgi de aynı koyulukta çıkarsa 1 gün bekleyelim demiştik.dün iki çizgide aynı şekilde koyu idi. 1 gün bekleyelim dedik bugün çizgilerden biri daha silikleşmeye başladı. Saat 3 de doktor randuvumuz var. Akşamı değerlendireceğiz ancak sanırım bu ay yine kaçtı tren. Çok mutsuzum ya, daha ovulasyon tarihime vardı oysa. Eşim acil serviste doktor olduğu için sürekli denk getiremiyoruz. Eşim gün aşırı ilişki şansı düşürür cinsel perhiz yapmalıyız dediği için ayda 2 defa ancak beraber oluyoruz. Gerçekten bu süreç mental olarak çok yordu beni

merhaba canım t çizgisi koyu olduğunda ve ondan sonraki 3 gün ilişki de olman gerekiyor. koyu olan gün yumurtlama günün silikleşen gün de yumurtanın çatladığına işaret eder.silikleştiğinde de beraber olursan iyi olur

bununla ilgili internette videolar var onlara bak tavsiye ederim.

ayrıca neyden şüphelendin de testi yaptın merak ettim

Çok fazla yumurta beyazı şeklinde akıntım oldu bir de kasıklarımda ve belimde çok keskin bir ağrım oldu. Bel fıtığı olan biri olarak bel ağrısını normalde çok dikkate almazdım ama bu sefer biraz değişik bir ağrıydı. Mutlaka değerlendireceğim yazdıklarını çok teşekkürler canım

bu akşam ve sonraki akşamı mümkünse değerlendir canım . yumurtan çatlamak üzere sanırım. videolara da bak istersen daha açıklayıcı olur . rica derim ne demek inş.hamile kalırsın buraya da yazarsın :) sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…