- 19 Nisan 2020
- 756
- 350
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için beklemedeym bakalım ara ara kasik ağrım oluyor adetim pazar bakalımÇok erken davranmışsınız ben de önceki aylarda öyleydim insan sabırsızlanıyor tabi ki ama bekleyin biraz daha ovülasyon testine de devam edin mutlaka, bazen gaz yumurtlama falan bunlarla karıştırabiliyoruz çünkü
İlkfotosa yumurtlamışsınız ama 8 şubatta yaşadığınız şey gebelik olabilir şüphesi ile test yapabilirdinizMerhaba kızlar. Lütfen okuyup cevapsız geçmeyin eğer bi fikriniz varsa. 8 şubatta adet gördüm ama peçeteye pespembe damla damla leke gibi geldi ilk 1-2 gün, sonra gelen 3. ve 4. gün de günlük pedi bile doldurmayacak kadar geldi. En başta pembeyken sonra kahverengi geldi. Ovülasyon testşne başladım son günden yani 12 şubattan itibaren 22’sinde ovülasyon testim pozitif oldu (ilk resimdeki), öncesini o günü ve ertesi günü değerlendirdik. Ben tekrar teste devam ettim ve bugün yani 28’inde tekrar c’den silik ama belirgin t çizgisini yani çifti gördüm (ikinci resimdeki). Yani ilk ovülasyondaki ilişkiden 6 gün geçti. Beklenen adeti tarihime de 8 gün var. de Bir ayda iki defa yumurtlama normal mi? Yoksa ovülasyonda gebelik falan mı çıkıyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim ilk gebeliğim ve henüz yeni denemelerimiz oluyor. Teşekkürler şimdiden
2. Foto pike yakın değil, diğer dönem yumurtanız oluşmuş olabilir. Şayet reglinize de var yeterli boyuta ulaşırsa belki ikiz olur. Benim adet dönemimde de 2. Çizgi oluyor diğer ayın yumurtası gelişmeye başladığı için bu ay öyle oldu mesela ama adetim bitmeden ilk yumurtam sönmüş atılmış, diğer yumurtam gelişmeye devam etmişti (dr ile ultrason takibi yaptık). Ha şöyle bir ihtimal de var gebelik gibi ama bildiğim kadarıyla onda daha koyu çıkması lazım 2.çizginin pik gibiMerhaba kızlar. Lütfen okuyup cevapsız geçmeyin eğer bi fikriniz varsa. 8 şubatta adet gördüm ama peçeteye pespembe damla damla leke gibi geldi ilk 1-2 gün, sonra gelen 3. ve 4. gün de günlük pedi bile doldurmayacak kadar geldi. En başta pembeyken sonra kahverengi geldi. Ovülasyon testşne başladım son günden yani 12 şubattan itibaren 22’sinde ovülasyon testim pozitif oldu (ilk resimdeki), öncesini o günü ve ertesi günü değerlendirdik. Ben tekrar teste devam ettim ve bugün yani 28’inde tekrar c’den silik ama belirgin t çizgisini yani çifti gördüm (ikinci resimdeki). Yani ilk ovülasyondaki ilişkiden 6 gün geçti. Beklenen adeti tarihime de 8 gün var. de Bir ayda iki defa yumurtlama normal mi? Yoksa ovülasyonda gebelik falan mı çıkıyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim ilk gebeliğim ve henüz yeni denemelerimiz oluyor. Teşekkürler şimdiden
Gaz yumurtlama ne kız ilk kez duydumÇok erken davranmışsınız ben de önceki aylarda öyleydim insan sabırsızlanıyor tabi ki ama bekleyin biraz daha ovülasyon testine de devam edin mutlaka, bazen gaz yumurtlama falan bunlarla karıştırabiliyoruz çünkü
gaz ve yumurtlama demek istemiştimGaz yumurtlama ne kız ilk kez duydum
He şimdi anladım hhaha ne yaptın son durumjn nedirgaz ve yumurtlama demek istemiştim
Ben hamileyim 11 haftalık, yani yazdığım başlık doğru çıktı hamile kaldığım için pozitif çıkmış ovülasyonHe şimdi anladım hhaha ne yaptın son durumjn nedir
Vay beee kız ne ara 11 hafta olmuş maş. Belirtilerin neydiBen hamileyim 11 haftalık, yani yazdığım başlık doğru çıktı hamile kaldığım için pozitif çıkmış ovülasyon
Bir şey soracağım pcos var mıydı sizde?Hamileymişim ama ovülasyon testi diye çok önemsememiştim, 6 haftamız doluyor bile
merhaba benim ıkı aydır yumurtlama testlerim cok silik yumurtlamıyormuyum bilemedım artımed kullanıyorum yoksa testlere guvenmeyimmi bilgi verirmısınızTabiki var. Ben sadece sabahında pik gördüğüm günün gecesini değerlendirmiştim. Şimdi 37 haftalık hamileyim darısı size inşallah
Peki canım o ikinci olan neymiş yumurtalama miymiş yerleşme ağrısı miymiş bende de benzer bir durum mevcut sankiEvet canım ilk yumurtlamada hamile kalmışım, şu an 6+5 hamileyim
Canım ben ağrı falan yaşamadım, yerleşme ağrısı vs çok bilmiyorum o yüzden genelde pozitifi gördükten sonra yumurtlama testine devam etmeyin diyorlar ama ben yine de etmiştim ikinciye yumurtlarsam değerlendiririz diye, meğer ilkinde olmuş bebiş ondan pozitif çıkmış darısı başına olsun inşallahPeki canım o ikinci olan neymiş yumurtalama miymiş yerleşme ağrısı miymiş bende de benzer bir durum mevcut sanki
Merhaba cevaplarsanız çok mutlu olurum ben Ovulasyon testinde çift koyu çizgiyi gördüm o günleri değerlendirdim aradan 5/6 gün geçti şuan Ovulasyon testinde iki çizgi var ama silik ikincisini. Sizde de böyle bir durum oldu mu acabaAmin canım, hayırlısıyla olsun inşallah sizlere de hayırlı haberler nasip etsin Rabbim
Pat diye konuya girdim kbakmayin Benim de yarın regli günüm bugün ovülasyon testi yaptım ve pozitif çıktı. Normal de her regline yakın negatif çıkardı acaba hamile olabilir miyim ?Ben hamileyim 11 haftalık, yani yazdığım başlık doğru çıktı hamile kaldığım için pozitif çıkmış ovülasyon
Hamile miymisinizPat diye konuya girdim kbakmayin Benim de yarın regli günüm bugün ovülasyon testi yaptım ve pozitif çıktı. Normal de her regline yakın negatif çıkardı acaba hamile olabilir miyim ?
Regl günü pozitif çıkıyorsa hamilesiniz bence biraz geç olmuş ama merak ettim tahminlerimiz doğru muPat diye konuya girdim kbakmayin Benim de yarın regli günüm bugün ovülasyon testi yaptım ve pozitif çıktı. Normal de her regline yakın negatif çıkardı acaba hamile olabilir miyim ?