Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana aşılamadan sonra hemşire adetin 10. 12. 14. 16. 18. Günlerini değerlendir 18. Günü son değerlendirme günü daha sonra kendi rutinin neyse onu yapın demişti

2 saat önceden kesiyorum sıvıyı canım. Saatleri de yaklaşık yapmaya çalıştım ama bir türlü pik olmuyor. Acaba sıvı olayını mı doğru yapamadım ondan mı pik olduğu belli olmadı

2 saat önceden kesiyorum sıvıyı canım. Saatleri de yaklaşık yapmaya çalıştım ama bir türlü pik olmuyor. Acaba sıvı olayını mı doğru yapamadım ondan mı pik olduğu belli olmadı
Ben önceki ay 2 gün üst üste T yi çok koyu görmüştüm bu ay ise C kadar koyu değildi.
Bir kaç saat içinde koyuluğu değişebiliyor diyenler var. Değerlendirdiysen önemli değil sanki:)

Ben önceki ay 2 gün üst üste T yi çok koyu görmüştüm bu ay ise C kadar koyu değildi.
Bir kaç saat içinde koyuluğu değişebiliyor diyenler var. Değerlendirdiysen önemli değil sanki:)
Değerlendirdim inşallah bakalım şubatta 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. İlk adetim bitti ve çalışmalara başladım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Benim de Temmuzda durmuştu. Sonra 2 ay bekleyip rahim filmi çektirdim. Şimdi 3. Ay deniyoruz bakalım. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin gerçekten

Bir sürü doktora sordum ... instada satışı yapılıyor tükürük ovulasyon testini önerdiler hamile kalana kadar kullanıyosun test tek kullanımlık değil alanlar çoK memnun ikinci bebeğimi düşündüğümde mutlaka ben de alacağım haberiniz olsun kızlar sizinde

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim çevremde birisi var bu testle gebe kaldı tükürükle olanla marka ne bilmiyorum tabi de 5 ayda kalmıştı güvenilir olduğunu ordan biliyorum

Allah askına bi bakın gebelik var mı 7 8 gün bar adetime 5 yıldır istiyorız

Eklentiler

• IMG-20210330-WA0013.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG-20210330-WA0008.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 59
Çubuk testlerde ben gördüm kanda çıkmayanı ondan dedim başka testle yap diye
Yumurtlama günlerini değerlendirdim en az 10 gün yada 1 hafta gecmiştir adete de dediğim gibi 7 8 gün var göğüste hassasiyet cok erken basladı normalinden insallah hayali değildir gördüğüm komsumda gördü ama yanılmam insallaj

Kuzum akıntın olmuş muydu benim sadece 1 gün su gibi akıntım oldu geçti hiç yok şu an
Bence 27 martta pik olmuş 28 de çatlamış.
Benim de tam 27 gibi oldu ve neden yumurtlamıyorum diye gittiğim gün yeni çatladığını öğrendim. O gün aynı 28 gibiydi testim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…