- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternetten labquick marka test almıştım canım onunla yapıyorumP Papatyafali87 bu arada hangi testi kullanıyorsun ve nerden alıyorsun
bende onu kullanıyorum ama çizgileri çok belirsiz bir arkadaşa sordum hep yanlış gösteriyor beni çok oyaladı dedi memnun kalmamıştı bende başka bir yerden aldım sonra . sanırım ben adet bitimi yumurtladım o yüzden hiç çift çizgi görmedim.İnternetten labquick marka test almıştım canım onunla yapıyorum
Olabilir canım. Bir de strip olanlar var. Dümdüz ince bir çubuk şeklinde gittigidiyor üzerinden almıştım. Onun çizgileri çok net belli oluyor istersen bir incele canımbende onu kullanıyorum ama çizgileri çok belirsiz bir arkadaşa sordum hep yanlış gösteriyor beni çok oyaladı dedi memnun kalmamıştı bende başka bir yerden aldım sonra . sanırım ben adet bitimi yumurtladım o yüzden hiç çift çizgi görmedim.
sagol canım . şimdilik elimde var bayağı . olmazsa onlara da bakarım çok teşekkürlerOlabilir canım. Bir de strip olanlar var. Dümdüz ince bir çubuk şeklinde gittigidiyor üzerinden almıştım. Onun çizgileri çok net belli oluyor istersen bir incele canım
erken yumurtlamada olabiliyor . doğumcu bunu atlıyor herhaldeDünü ve bugünü değerlendiriyoruz bakalım. İnşallah işe yarar. Dün kadın doğumcu bazı şeyleri yanlış yaptığımızı izah etti. Adeti takip eden ilk haftayı boş geçip sonrasında gün aşırı ilişki dedi. Bu kadar uzun süre perhiz yapınca spermin hızı düşer diye açıkladı. Meğer gebe kalmak ne büyük zorlukmuş. Allah hepimize kolaylık versin.
Canım ovülasyon takibi için bir şey diyemem ama eşin bence yanlış biliyor. Erkeklerin ilişkiden sonraki 48. Saatinde spermleri ve sperm kalitesi tavana ulaşıyor ayda 2 defa çok az bir dönem. Benimde hesaplamalarıma göre yumurtlama günüm 30-31 Ocak görünüyor. Biz eşimle 26-6 günleri arasında gün aşırı deniyoruz. Size de tavsiyem şudur. Hem senin ovülasyon dönemin ve yumurtlama günün kaçmaz hemde için rahat olur.Merhaba kızlar. Moralim çok bozuk fikri olan varsa yardım rica etmeye geldim. Normalde 30/31 ocak ovulasyon tarihimdi. Ancak dün şüphelendim ovulasyon testi yaptım. İki çizgide aynı renk ve koyuydu. Geçen ay test o şekilde her iki çizgi de koyu iken ilişki yaşanmıştı. Ertesi gün T çizgisi daha koyu olmuştu ancak eşim 24 saatlik nöbetine gittiği için o günü değerlendiremedik ama bir önceki günü değerlendirdik diye rahattık. Lakin geçen ay gebelik gelişmedi. Bizde bu ay iki çizgi de aynı koyulukta çıkarsa 1 gün bekleyelim demiştik.dün iki çizgide aynı şekilde koyu idi. 1 gün bekleyelim dedik bugün çizgilerden biri daha silikleşmeye başladı. Saat 3 de doktor randuvumuz var. Akşamı değerlendireceğiz ancak sanırım bu ay yine kaçtı tren. Çok mutsuzum ya, daha ovulasyon tarihime vardı oysa. Eşim acil serviste doktor olduğu için sürekli denk getiremiyoruz. Eşim gün aşırı ilişki şansı düşürür cinsel perhiz yapmalıyız dediği için ayda 2 defa ancak beraber oluyoruz. Gerçekten bu süreç mental olarak çok yordu beni
Biz de gün aşırı ilişki formülüne döndük canım. Muhtemelen bu ay yine boş geçti ama artık önümüzdeki ay o şekilde deneyeceğiz. Üstelik bu ay ikinci kez yumurtladım ve ona rağmen değerlendiremedik... Neyse bunda da vardır bir hayırCanım ovülasyon takibi için bir şey diyemem ama eşin bence yanlış biliyor. Erkeklerin ilişkiden sonraki 48. Saatinde spermleri ve sperm kalitesi tavana ulaşıyor ayda 2 defa çok az bir dönem. Benimde hesaplamalarıma göre yumurtlama günüm 30-31 Ocak görünüyor. Biz eşimle 26-6 günleri arasında gün aşırı deniyoruz. Size de tavsiyem şudur. Hem senin ovülasyon dönemin ve yumurtlama günün kaçmaz hemde için rahat olur.
Vardır elbet hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaBiz de gün aşırı ilişki formülüne döndük canım. Muhtemelen bu ay yine boş geçti ama artık önümüzdeki ay o şekilde deneyeceğiz. Üstelik bu ay ikinci kez yumurtladım ve ona rağmen değerlendiremedik... Neyse bunda da vardır bir hayır
Canım merhaba kasımda yazmışsın 2 buçuk aylık hamilesin maşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin nasıl hamile kaldın ovulasyon testiyle mi? Ben de bu ay test yaptım da. Belirtilerin nelerdi? Ve ne zaman testte cıktı? Yumurtam 26sında catladı biz 20sinden 27sine kadar değerlendirdik her günü. 26sından beri Kasık bel sırt ağrılarım var çoook. Karnım şiş gazım varmış gibi pantolon kapanmayacak kadar. Afedersin kabızlık da var. Göğüslerim cok agrıyo kenarlarında kabarcıklar var yağ bezesi gibi. Adete 1 hafta kaldı inşallah hamileyimdir hamilelerin duası kabul olur derler duanı eksik etme nooluurArkadaslar merhaba yeni uyeyim bugun kayit oldum reglimin 4.gunu toplam alti gun suruyor,ovulasyonla yumurtayi yakalamayi dusunuyorum test yaparken ozellikle dikkat etmem gereken bisi warmi bide nezaman baslayim teste 28 dongum
Genelde 12-13 ya da 14. Gunden sonra anlasilir diyorlar. Dahacok erken bence dollenme icin .Ya kızlar geçen hafta ben ovulasyon testi pik olduğu gun birlikte olamadım eşimle.ama bir gün önce birlikte olduk. Yinede hamile kalma ihtimali varmıdır acaba?
Bir de bilen veya yasayan varsa eğer yumurtlamadan 1 hafta geçti tam benim.Dün inanılmaz bir sanci oldu kasik tarafımda ama sağ veya sol olarak değil komple alt karin olarak bir ağrı oldu.Bu biseye işaret olabilir mı?
16 subat yumurtlamissin gorunuyor ama diger arkadaslar da baksinKızlar ovülasyon testimi yorumlar misiniz ? Pcos var gec yumurtluyorum. 10 subat adetimin 16.günü.
Daha cok yeni sabir gerekiyor. Yasiniz kacbilmiyorum ama 35 yas onCesi 1 seneye kadar olmamasi normal diye bakiliyor. Genelde adetten sonraki gunler onemlidir genel bi bilgi bu aslinda ama herkeste oyle olacak diye bir durum yok. Mesela benim asla ayni olmuyor.Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2,5- 3 aydır bebek istiyoruz. Planlı gebelik olacağı için öncesinde doktora görünmek istedim. Bana folik asit verdi ve yumurtlamayla ilgili adetten sonraki 5 gün cok önemli dedi ( değerlendirin manasında) ama hesapladıgımda yumurtlama günüm bu 5 gün içinde değil. Neye dayanarak böyle söyledi anlamadım. Muayene de etti hamile kalmana engel bir durum görünmüyor dedi. Henüz bir sonuca ulaşamadık