Bende doğru çıktı, hamileymişim adetim gecikince kesinleştiSonuç ne çıktı acaba genelde uzmanlar hamileliği ovulasyon testiyle anlayamayacağımizi soyluyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende doğru çıktı, hamileymişim adetim gecikince kesinleştiSonuç ne çıktı acaba genelde uzmanlar hamileliği ovulasyon testiyle anlayamayacağımizi soyluyorlar
İyi ki devam etmişim testi yapmaya çünkü tahminlerim doğru çıktı adet gecikince kan verdim hamileymişim, 6 haftamız dolmak üzere hattaAslında yumurtlama ve çatlama gördükten sonra Ovulasyon testi yapmayı bırakıp yumurtlamadan 17 gün sonra gebelik testi yapmanız gerekiyor şuanda durumunuz nedir kan verdiniz mi ya da gebelik testi yaptınız mı
senin yaşadığın durumları bende yaşadım adetim 2 gün geçti bugün test yaptım ama negatifEvet canım ilk yumurtlamada hamile kalmışım, şu an 6+5 hamileyim
Biraz daha bekle canım belki geç döllenme olmuş olabilirsenin yaşadığın durumları bende yaşadım adetim 2 gün geçti bugün test yaptım ama negatif
Amin canım, hayırlısıyla olsun inşallah sizlere de hayırlı haberler nasip etsin RabbimGozun aydin darisi basimiza
Acaba eşinle iliskiye girdiğinizde ayağınızı kaldırdınız miTabiki var. Ben sadece sabahında pik gördüğüm günün gecesini değerlendirmiştim. Şimdi 37 haftalık hamileyim darısı size inşallah
Yaaa hayırlı olsun okuyunca sonucunu çok merak etmiştim bende aynı şekilde bu ay ilk defa ovğlasyon ile değerlendirmeler yaptık adetime on gün var çok merak ediyorum oldumu diye sizde ilk hafta belirtileri nelerdi acabaHamileymişim ama ovülasyon testi diye çok önemsememiştim, 6 haftamız doluyor bile
Ben de ilk olarak işte bir ayda iki defa ovülasyon pozitif gördüm buraya sordum hatta sonra çok önemsemedim yine o günleri de değerlendirdim. Sonrasında adetimin gelmesi gereken ilk gün aşırı mide bulantım başladı ve hiç adet olacakmış gibi şişkinlik ödem ya da aşırı ağrı yoktu, sonra şeytan dürttü eczaneye gittim test aldım bir erken bir normal test ikisi de pozitif çıktı, hemen gidip kan verdim onda da 70’i görünce kesinleşti :)))) darısı başına olsun inşallah hiç heyecan yapma bekle ben de ilk ovülasyon denediğim ayda hamile kaldım :)))Yaaa hayırlı olsun okuyunca sonucunu çok merak etmiştim bende aynı şekilde bu ay ilk defa ovğlasyon ile değerlendirmeler yaptık adetime on gün var çok merak ediyorum oldumu diye sizde ilk hafta belirtileri nelerdi acaba
Nasıl yapıyordunuz benim adete 9 gün kaldı ama bugün yine ovulasyon testi pozitif çıktı anlamadım yardımcı olursanız sevinirimBende doğru çıktı, hamileymişim adetim gecikince kesinleşti
Peki adet günün gelmeden önce belirtin olmuş muyduBen de ilk olarak işte bir ayda iki defa ovülasyon pozitif gördüm buraya sordum hatta sonra çok önemsemedim yine o günleri de değerlendirdim. Sonrasında adetimin gelmesi gereken ilk gün aşırı mide bulantım başladı ve hiç adet olacakmış gibi şişkinlik ödem ya da aşırı ağrı yoktu, sonra şeytan dürttü eczaneye gittim test aldım bir erken bir normal test ikisi de pozitif çıktı, hemen gidip kan verdim onda da 70’i görünce kesinleşti :)))) darısı başına olsun inşallah hiç heyecan yapma bekle ben de ilk ovülasyon denediğim ayda hamile kaldım :)))
Genelde her gün yakın saatlerde son 2 saat sıvı tüketmeden yapıyordum ben. Şunu da unutmamak gerek bazı kadınlarda bir ayda iki deda yumurtlama oluyormuş onu da ve bir gün sonrasını da mutlaka değerlendirin her ihtimale karşıNasıl yapıyordunuz benim adete 9 gün kaldı ama bugün yine ovulasyon testi pozitif çıktı anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
Yook yani sadece bulantım vardı midemde önemsememiştim, onun dışında hiç adet olacak gibi de hissetmiyordum ben arada çok hafif adet sancısı gibi giriyordu o kadar tabi herkeste değişiklik gösteriyormuş bu durumPeki adet günün gelmeden önce belirtin olmuş muydu
Bende bu ay çok denedim bakalım sabırsızlıkla bekliyorumGenelde her gün yakın saatlerde son 2 saat sıvı tüketmeden yapıyordum ben. Şunu da unutmamak gerek bazı kadınlarda bir ayda iki deda yumurtlama oluyormuş onu da ve bir gün sonrasını da mutlaka değerlendirin her ihtimale karşı
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda mutlaka haberleri yazın bize deBende bu ay çok denedim bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
Bugün çok sancım oldu dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç<2 bu şekildeydi sanırım negatif gördüm adete 8 gün var daha bilmiyorum ama bu ayda olmadı gibi geldiHayırlısı olsun inşallah hakkınızda mutlaka haberleri yazın bize de
Kaldırmadım canım ama 10 dk kalkmadım.Acaba eşinle iliskiye girdiğinizde ayağınızı kaldırdınız mi
Çok erken davranmışsınız ben de önceki aylarda öyleydim insan sabırsızlanıyor tabi ki ama bekleyin biraz daha ovülasyon testine de devam edin mutlaka, bazen gaz yumurtlama falan bunlarla karıştırabiliyoruz çünküBugün çok sancım oldu dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç<2 bu şekildeydi sanırım negatif gördüm adete 8 gün var daha bilmiyorum ama bu ayda olmadı gibi geldi
6 gün daha erken en kötü bir iki gün gecikmeyi bekleyin benceBat 6gun var erken gebelik test yaptım negatif bu ayda olmadı benim