Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adet kanamasindan azalma varsa yinede yumurtlama oluyormuki tahlilerim normal cikiyor ama aderlerim gitikce azaliyor anlamadim

Kizlar ben 2 aya yakindir regl olmuyorum pcoluyum. Bugun ovulasyon yapayim dedim hic beklemedigim halde pik gordum bu nasil oldu ben de bilmiyorum. Testlerde hassas test fotograf atamiyorum. Bazi arkadaslar pcoda yumurtalar catlamadigi icin kistlesiyo ovulasyonlar garanti sonuc vermiyo demisti fikri olan var mi gercekten pik midir tesaduf mu oldu anlamadim.

Kızlar sizce hangisi daha pik ayrı günler bunlar bu arada
Birinci mi ikinci mi

Eklentiler

• 66CFD99C-072F-47AB-919B-D36D165B44BD.png
    435,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 77494AA2-4975-4D84-A8A6-79E8B3F81E27.jpeg
    44,4 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar bu yumurtlama di mi? 26. Günüm ve ilk defa pik gibi görüyorum

Eklentiler

• IMG-20201210-WA0025.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 84
İyi aksamlar kizlar bu yazılı olan testim dünkü pik olan testim. Yazısız olan da bugünkü testim. Sizce bugun de pik mi? Yoksa çatlamış mı?

Eklentiler

• 20201211_214255.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG-20201210-WA0025.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 77
Kizlar adet kanamasindan azalma varsa yinede yumurtlama oluyormuki tahlilerim normal cikiyor ama aderlerim gitikce azaliyor anlamadim
Merhaba yazınız dikkatimi çekti benimde adetlerim doğum öncesine göre azaldı sanki teste falan gitmedim ama korkuyorum bir yandan acaba yolunda gitmeyen birşeyler var mı diye ama vücudumda hiç bir sıkıntı hissetmiyorum bilmiyorum neden böyle oluyo hatta aklıma acaba yumurtlama olmuyor mu diye bile geliyor ama 2 ay öncesine kadar ovulasyon testlerimde piki gördüm sonrada yapmayı bıraktım napacagim bilmiyorum

Olmassa bi tahlil yaptirin ben yaptirdim ama normal prolaktin ve insülin direncinden yüksekliginden olabiliyormuş e onlards yüksekti tedavi görüyorum bilmiom bende napcam

Merhaba bende bu ay ovülasyon testiyle başladım doğru günleri değerlendirdiğimi düşünüyorum ovülasyondan kaç gün sonra gebelik testi yapılır acaba

Eklentiler

• A9F85EE1-534E-4268-9003-3D7B8118DF13.jpeg
    205,8 KB · Görüntüleme: 109
Ben ilk defa ovulasyon testi yapıyorum tarih yazmayan bu gün ki testim bat 28 Aralık son adet tarihim 19 Kasım adet bitiminde hemen başladım yapmaya bu aksam ki baya köyü çıkınca aklıma takıldı yumurtlama mi acaba

Koyulaşma başlamış anlamına.mi geliyor yarın daha koyu çıkar mı mesela bilgim.yok ta çok
Koyulaşma başlamış gibi siz devam edin. Mesela benim 2 gün üst üste koyu çıkıyor sonra silikleşmeye başlıyor.bu kişiden kişiye değişir siz koyulaşmayı görün sonra da silikleşme olana kadar devam edin.

Bu testlere göre yumurtam çatladı ama dün doktora gittim adetimin 22. Günüydü dün progesteron 6,59 çıktı. Alttan muayene etti ve yumurtlama olmamış dedi. Neye inanacağımı şaşırdım kuzular lütfen yardım edin

Ardakaşlar merhaba, dün ve bugün test yaptım bugün tamamen silik, sizce çatlamış mı?

Eklentiler

• IMG_20201218_131451.jpg
    165 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20201217_183148.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…