- 12 Kasım 2020
- 686
- 677
- 31
Yani birliktelik sonrasi yuz ustu yatip hemen bir bacagini gobegine dogru cekip diger ayagin duz sekilde kalacak gorseli yakalarsam paylasirimBende de rahim ters falan dediler pozisyonu anlamadım ben de hemen kalkmadım bakalım
Dün değerlendirdim bugün test siliklesti çatladı sanırım.bugunde deggerlendiricem sanirim demiYumurtlamacatlama olana kadar testinize devam etmelisiniz ve degerlendirin gunlerinizi
Bugunu ve yarini canim mutlaka degerlendirDün değerlendirdim bugün test siliklesti çatladı sanırım.bugunde deggerlendiricem sanirim demi
Gunaydin ewet canim bu pik olmusKızlar bu yumurtlama di mi? 26. Günüm ve ilk defa pik gibi görüyorum
Merhaba yazınız dikkatimi çekti benimde adetlerim doğum öncesine göre azaldı sanki teste falan gitmedim ama korkuyorum bir yandan acaba yolunda gitmeyen birşeyler var mı diyeKizlar adet kanamasindan azalma varsa yinede yumurtlama oluyormuki tahlilerim normal cikiyor ama aderlerim gitikce azaliyor anlamadim
Olmassa bi tahlil yaptirin ben yaptirdim ama normal prolaktin ve insülin direncinden yüksekliginden olabiliyormuş e onlards yüksekti tedavi görüyorum bilmiom bende napcamMerhaba yazınız dikkatimi çekti benimde adetlerim doğum öncesine göre azaldı sanki teste falan gitmedim ama korkuyorum bir yandan acaba yolunda gitmeyen birşeyler var mı diyeama vücudumda hiç bir sıkıntı hissetmiyorum bilmiyorum neden böyle oluyo hatta aklıma acaba yumurtlama olmuyor mu diye bile geliyor ama 2 ay öncesine kadar ovulasyon testlerimde piki gördüm sonrada yapmayı bıraktım napacagim bilmiyorum
Onunla geçmiş olsun bende ortalık düzelince yaptırayımOlmassa bi tahlil yaptirin ben yaptirdim ama normal prolaktin ve insülin direncinden yüksekliginden olabiliyormuş e onlards yüksekti tedavi görüyorum bilmiom bende napcam
Henüz değil. T çizgisinin en az c kadar koyu olması gerekiyorBen ilk defa ovulasyon testi yapıyorum tarih yazmayan bu gün ki testim bat 28 Aralık son adet tarihim 19 Kasım adet bitiminde hemen başladım yapmaya bu aksam ki baya köyü çıkınca aklıma takıldı yumurtlama mi acaba
Eki Görüntüle 2742347
Koyulaşma başlamış anlamına.mi geliyor yarın daha koyu çıkar mı mesela bilgim.yok ta çokHenüz değil. T çizgisinin en az c kadar koyu olması gerekiyor
Koyulaşma başlamış gibi siz devam edin. Mesela benim 2 gün üst üste koyu çıkıyor sonra silikleşmeye başlıyor.bu kişiden kişiye değişir siz koyulaşmayı görün sonra da silikleşme olana kadar devam edin.Koyulaşma başlamış anlamına.mi geliyor yarın daha koyu çıkar mı mesela bilgim.yok ta çok
Teşekkür ederim devam edicemKoyulaşma başlamış gibi siz devam edin. Mesela benim 2 gün üst üste koyu çıkıyor sonra silikleşmeye başlıyor.bu kişiden kişiye değişir siz koyulaşmayı görün sonra da silikleşme olana kadar devam edin.