Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar cumartesi ve pazar pikti çatlamış mı?

Eklentiler

• 16067274220822677614880760822347.jpg
    134,9 KB · Görüntüleme: 62
Canlarım iyi akşamlar. Testlerim bu şekilde bugün pik olmuş mu? İlişki ne zamanlar olmalı. Ben dünü değerlendirdim. bugünü yarını da değerlendireyim diyorum. Yoksa erken mi henüz..

kizlar birsey soracağım..ovulasyon testi yapiyorum ya 5 ve 6 gun once kıpkırmızı 2 cizgi vardi sonrasında 1 kez daha test yaptim tek cizgi vardi...bugun gene yaptim koyu 2 cizgi cikmis adet gunum aslinda bugun cok vitamin kullanıyorum onların etkisi olabilir mi ki yoksa gene mi yumurta çatlıyor ama bugun adet gunum anlamadim birsey...tup bebek tedavisi oluyorum ve cok vitamin kullanıyorum onlardan olmus olabilir mi... en alttaki en son yaptığım 1 öncekini 3 gun once kadar yapmistim siliklesmemis koyulasmis bugun adet gunum normalde

Canım seni çok iyi anlıyorum, benzer şeyleri bende aylar boyu yaşadım, kendi kendime aylarca hazırlıklar yaptım ve özellikle o günlerde bir kaçış oldu.. şimdi artık eşimle biraz daha yoluna girdi gibi.. ben de bu ay test ile takip edip özellikle silikleşmeye başladığı günleri özellikle yakalamaya çalışacağım. Umarım hepimiz bir gün muradına erecek..

çok teşekkür ederim. inşallah ya, neden bu kadar uzun sürüyor anlayamıyorum annelerimiz babalarımızın sanki hemen çocukları olmuş :/ bu ay ben de yumurtlama günlerini yakaladım gibiydi ama yine regl oldum gibi duruyor

Kızlar ovulasyon varmı adet biteli 2 gün oldu bi bakarmısınız daha koyu olması lazım demi

Eklentiler

• 20201204_162230_001.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bu ovulasyon testim sizce pik mi
Pcosum ama bilmiyorum kafam karıştı gerçekten yumurtlama mı

Eklentiler

• F8226623-A9F1-472D-8E35-B7BD7E566747.png
    276,2 KB · Görüntüleme: 74
Daha değil canım yarın tekrar yap hatta yarın çıkmazsa diğer gün ve diğer günler aynı koyulukta yada t bölgesi daha koyu olacak o zaman pik olacak ve ardından 3 gün ilişki olacak
Tamam coķ çok teşekkür ederimmm devam edicem.ikilem de kalırsam tekrar buraya yüklerim testleri.3 gün değil de 2 gün olsa ilişki olmazmi acaba . 3 gün spermler azalmazmi

Kızlar bu ovulasyon testim sizce pik mi
Pcosum ama bilmiyorum kafam karıştı gerçekten yumurtlama mı
Bu topiğe ovulasyon testinizi koyabilirsiniz ama rica ediyorum diğer topiklere girip testinizi eklemeyin artık, dua topiklerine bile test koymanız uygun değil.

Merhabalar. Bende ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptım. Her gün aynı saatte akşam saat sekizde yapıyordum. Ama dün akşam kasıklarımda ağrı hissedince yumurta çatlıyor mu acaba dedim ve bugün akşam sekizi beklemeden son testi biraz önce yaptım. Test silikleşmişti. Bundan sonra test yapmaya devam etmem gerekir mi acaba? 10 ve 11 pik diye yorumladım ama sizce de öyle mi?
Şimdiden teşekkürler..

Eklentiler

• 77F6AAB9-7E53-4981-8361-52FFDA68A0DF.jpeg
    72 KB · Görüntüleme: 67
Artık yapmaniza gerek yok yumurtlamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…