Evet 2 gün önceside yumurtlama gibi ama bugün daha koyu sanki. 2 gun oncede birlikte oldunuz mu?bugünde olunBir ebeye göndermiştim iki gün öncede o demişti yumurtlama diye dün çatlamış demişti bugün yine böyle anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 2 gün önceside yumurtlama gibi ama bugün daha koyu sanki. 2 gun oncede birlikte oldunuz mu?bugünde olunBir ebeye göndermiştim iki gün öncede o demişti yumurtlama diye dün çatlamış demişti bugün yine böyle anlamadım
Değerlendirdk canım bakalım değerlendirmeye devam böyle hiç görmemiştim tuhaf tam adet günümde yumurtladım diyordum 2 gün geçti yumurtlama devamEvet 2 gün önceside yumurtlama gibi ama bugün daha koyu sanki. 2 gun oncede birlikte oldunuz mu?bugünde olun
Valla herşey olabilir :)belkide 2 kere yumurtladiniz.nende yapmaya başladım 3.gunum bugün yapalı adetin 9.gunu . Siz kac günde oluyosunuz ve adetin üzerinden kaçıncı gününuz?Değerlendirdk canım bakalım değerlendirmeye devam böyle hiç görmemiştim tuhaf tam adet günümde yumurtladım diyordum 2 gün geçti yumurtlama devam
40 günde aslında düzensiz de 40 günü geçiyor 40. Gün yumurtlama dediğim gün bugün 42. Gün yine yumurtluyomValla herşey olabilir :)belkide 2 kere yumurtladiniz.nende yapmaya başladım 3.gunum bugün yapalı adetin 9.gunu . Siz kac günde oluyosunuz ve adetin üzerinden kaçıncı gününuz?
Çok teşekkür ederimArtık yapmaniza gerek yok yumurtlamışsınız
T çizgisinin koyu oldugu günü ve sonraki 2 veya 3 günü değerlendirin diyolar. Yani 2 gün koyu çıktıysa 5 gün arka arkaya değerlendirmen gerekiyorMerhaba, bende adetimden 12.günden bu yana test yapıyorum. (17. Ve 18. Gün ) Dün ve bugün çift cizgi çıktı. Çift çizgi çıktığı gün mü değerlendiriliyor yoksa ertesi gün mü. Dünü değerlendiremedik ama bugün değerlendirdik. Pekte anladığım bir konu değil. Ilk defa bu ay ovulasyon testi takip ediyorum. Yardımcı olabilir misinizz
Teşekkür ederim❤T çizgisinin koyu oldugu günü ve sonraki 2 veya 3 günü değerlendirin diyolar. Yani 2 gün koyu çıktıysa 5 gün arka arkaya değerlendirmen gerekiyor
Hamilelik belirtileri ile regl belirtileri aynıymış, dur bakalım belki gebelik vardır.. benim de ovülasyon günlerim bu günler, değerlendireceğiz inşallah.. evet ya eskiden bu işler böyle değildi.. annelerimiz rahatlıkla hamile kalıyordu.. işte yaşadığımız çağ, stres, hormonlu gıdalar vs derken bu işler zorlaştı ne yazık ki..çok teşekkür ederim. inşallah ya, neden bu kadar uzun sürüyor anlayamıyorum annelerimiz babalarımızın sanki hemen çocukları olmuş :/ bu ay ben de yumurtlama günlerini yakaladım gibiydi ama yine regl oldum gibi duruyor
maalesef şüpheye mahal bırakmayacak şekilde erkenden regl oldum artık umutlar diğer aya :) bol şans hepimize.Hamilelik belirtileri ile regl belirtileri aynıymış, dur bakalım belki gebelik vardır.. benim de ovülasyon günlerim bu günler, değerlendireceğiz inşallah.. evet ya eskiden bu işler böyle değildi.. annelerimiz rahatlıkla hamile kalıyordu.. işte yaşadığımız çağ, stres, hormonlu gıdalar vs derken bu işler zorlaştı ne yazık ki..
Yumurtlama catlama olana kadar testinize devam etmelisiniz ve degerlendirin gunleriniziKızlar sabah da yapmıştım az önce yine yaptım ovulasyon testi sanko yumurtlama var gibi demi bi yorumlarmisiniz
Evet bu test pik durumunda. Benimde haftasonuydu yumurtlamam 2 gun surdu benim cok afedersin ama hem yuz ustu hem sirt ustu denedik. Kalkmadim hemen ters rahim pozisyonu diye birsey var bende oyle bir sorun yok ama spermlerin hizli ilerlemesi icin mantikli bir pozisyon deneyebilirsiniz iliski sonrasi.Ben de geçen ay Aşılama olmuştum ama sonucu maalesef negatif oldu ve şimdi iğneye kullanırken olduğu gibi akıntım var testimde sanki pik gibiİlişkiden sonra önerileriniz var mı
Bende de rahim ters falan dediler pozisyonu anlamadım ben de hemen kalkmadım bakalımEvet bu test pik durumunda. Benimde haftasonuydu yumurtlamam 2 gun surdu benim cok afedersin ama hem yuz ustu hem sirt ustu denedik. Kalkmadim hemen ters rahim pozisyonu diye birsey var bende oyle bir sorun yok ama spermlerin hizli ilerlemesi icin mantikli bir pozisyon deneyebilirsiniz iliski sonrasi.