Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendirdk canım bakalım değerlendirmeye devam böyle hiç görmemiştim tuhaf tam adet günümde yumurtladım diyordum 2 gün geçti yumurtlama devam
Valla herşey olabilir :)belkide 2 kere yumurtladiniz.nende yapmaya başladım 3.gunum bugün yapalı adetin 9.gunu . Siz kac günde oluyosunuz ve adetin üzerinden kaçıncı gününuz?

Merhaba, bende adetimden 12.günden bu yana test yapıyorum. (17. Ve 18. Gün ) Dün ve bugün çift cizgi çıktı. Çift çizgi çıktığı gün mü değerlendiriliyor yoksa ertesi gün mü. Dünü değerlendiremedik ama bugün değerlendirdik. Pekte anladığım bir konu değil. Ilk defa bu ay ovulasyon testi takip ediyorum. Yardımcı olabilir misinizz

T çizgisinin koyu oldugu günü ve sonraki 2 veya 3 günü değerlendirin diyolar. Yani 2 gün koyu çıktıysa 5 gün arka arkaya değerlendirmen gerekiyor

Kızlar bana da bi baksanız yine soruyorum size yardımcı olurmusunuz.varmi yumurrlama yoksa yapmaya devam edeymmi teste daha

Eklentiler

• 20201206_144520.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 48
Cuma gunu pikti ovulasyon. Cumartesi silikti.Bugun akinti icinde kırmızı leke geldi.bugun ilişki olmadi.bu kan bugun mu çatladıgini gösteriyor yumurtanın.yoksa dun catladi bugun mu kan geliyo

Kızlar naslsnz ovulasyon testi ile hamile kalabildnz mi benim oldu sonunda cok sükür sizlerden de güzl haberler beklıyorum

Hamilelik belirtileri ile regl belirtileri aynıymış, dur bakalım belki gebelik vardır.. benim de ovülasyon günlerim bu günler, değerlendireceğiz inşallah.. evet ya eskiden bu işler böyle değildi.. annelerimiz rahatlıkla hamile kalıyordu.. işte yaşadığımız çağ, stres, hormonlu gıdalar vs derken bu işler zorlaştı ne yazık ki..

Varmi kızlar ya yumurtlama bakarmısınız

Eklentiler

• 20201207_131813.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 43
maalesef şüpheye mahal bırakmayacak şekilde erkenden regl oldum artık umutlar diğer aya :) bol şans hepimize.

Merhabalar,
Ben de bu ay ilk kez yaptım testi ama kafam karıştı bi aydınlatır mısınız beni çatlamışmı şimdi hiç anlamadım

Eklentiler

• CC8C33D8-3FA9-4411-870D-A381FDC10402.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 124
Kızlar sabah da yapmıştım az önce yine yaptım ovulasyon testi sanko yumurtlama var gibi demi bi yorumlarmisiniz

Eklentiler

• 20201207_195315.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 104
Ben de geçen ay Aşılama olmuştum ama sonucu maalesef negatif oldu ve şimdi iğneye kullanırken olduğu gibi akıntım var testimde sanki pik gibiİlişkiden sonra önerileriniz var mı

Eklentiler

• 0434A98C-4578-441D-A368-A28777B7E3D5.jpeg
    186,8 KB · Görüntüleme: 101
Ben de geçen ay Aşılama olmuştum ama sonucu maalesef negatif oldu ve şimdi iğneye kullanırken olduğu gibi akıntım var testimde sanki pik gibiİlişkiden sonra önerileriniz var mı
Evet bu test pik durumunda. Benimde haftasonuydu yumurtlamam 2 gun surdu benim cok afedersin ama hem yuz ustu hem sirt ustu denedik. Kalkmadim hemen ters rahim pozisyonu diye birsey var bende oyle bir sorun yok ama spermlerin hizli ilerlemesi icin mantikli bir pozisyon deneyebilirsiniz iliski sonrasi.

Bende de rahim ters falan dediler pozisyonu anlamadım ben de hemen kalkmadım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…