Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yarın ya da diğer gün kesin pik hadi hayırlısı. Bugünü değerlendir muhakkak, gün aşırı ilerle
Ayy teşekkür ederim galiba ben tutturamiyormusum çünkü ilk yaptığım adetin bitiş günüydü demek ki erken yumurtlama oluyor bende

Bence de 2 3 güne geliyor pik.
Inşallah bu ay tuttururuz bu benim ilk deneyimim buraya üye olduğum ilk zamanlar kullanmıştım ama çok salakcaydi 2 adet vardı elimde resim çekip atmıştım hergun tekrarla falan denmişti mal gibi kalmıştım

Ah balım neler neler öğreniyoruz burdan. Uzman olduk artık. İnşallah sevindirici haberini alırız bu ay.

Ah balım neler neler öğreniyoruz burdan. Uzman olduk artık. İnşallah sevindirici haberini alırız bu ay.
Geçen gün doktara gittim işte bi sürü şeyden bahsettim burdan ögrendigim bana araştıra araştıra uzmanı olmuşsun konun dedi

Ardakaşlar dün yaptığım ve bugün yaptığım test, sizce çatlamışmı?

Eklentiler

• IMG_20201218_141304.jpg
    142,2 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20201217_182501.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 65
Son adet tarihimi versem yumurtlama günümü hesaplamamda yardımcı olurmusunuz ya da nasıl hesaplamamız gerekiyor biliyormusunuz

Kızlar bugün adet olmam gereken gün. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ama lh testinde böyle ikinci test çıkması normal mi? Elimde de gebelik testi yok hiç çok merak ediyorum..

Oluş gibi de olmamış gibi de ben bu striplerden anlamıyom yav.
Dün sıvı almayacam diye unutmuştum çay içtiğim sonradan aklıma gelmişti bugün o kadar susamama rağmen tuttum kendimi

Ya kızlar aklım karıştı lütfen bilen beni bilgilendirirmi
Son bat 27 kasım (25veya26 günde bir adet)
7 aralık ovu test pik
8 aralık ovu test silik
Adetin 11.gunu pik gordum.Bu iki gun değerlendirdik.
Şimdi bu pikten 14 gün sonra adet olunur diyorlar.benim bugün 15.günü.
Normalde ama adet günüm yarın.
Bugün ilk idrarla olmasa da test yaptım negatif. Şimdi neye göre adet günümü belirlicem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…