- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Canım yarın ya da diğer gün kesin pik
Ayy teşekkür ederim galiba ben tutturamiyormusum çünkü ilk yaptığım adetin bitiş günüydü demek ki erken yumurtlama oluyor bendeCanım yarın ya da diğer gün kesin pikhadi hayırlısı. Bugünü değerlendir muhakkak, gün aşırı ilerle
Evet canım bazı arkadaşlarda hemen adet bitiminde yumurtlama gördüğümüz oluyorAyy teşekkür ederim galiba ben tutturamiyormusum çünkü ilk yaptığım adetin bitiş günüydü demek ki erken yumurtlama oluyor bende
Bu benim döngümCanım yarın ya da diğer gün kesin pikhadi hayırlısı. Bugünü değerlendir muhakkak, gün aşırı ilerle
Bence de 2 3 güne geliyor pik.
Inşallah bu ay tuttururuzBence de 2 3 güne geliyor pik.
Ah balım neler neler öğreniyoruz burdan. Uzman olduk artık.Inşallah bu ay tuttururuzbu benim ilk deneyimim buraya üye olduğum ilk zamanlar kullanmıştım ama çok salakcaydi 2 adet vardı elimde resim çekip atmıştım hergun tekrarla falan denmişti mal gibi kalmıştım
Geçen gün doktara gittim işte bi sürü şeyden bahsettim burdan ögrendigim bana araştıra araştıra uzmanı olmuşsun konun dediAh balım neler neler öğreniyoruz burdan. Uzman olduk artık.İnşallah sevindirici haberini alırız bu ay.
Oluş gibi de olmamış gibi deEki Görüntüle 2744969
Kızlar bugünle beraber 3 günü değerlendireyim diyorum sizce daha pik olmasına var mı olmuş mumerve LaRisaCca
Dün sıvı almayacam diye unutmuştum çay içtiğim sonradan aklıma gelmişti bugün o kadar susamama rağmen tuttum kendimiOluş gibi de olmamış gibi deben bu striplerden anlamıyom yav.
Dur larissa gelsin o yorumlasın o daha iyi bilir bunu.Dün sıvı almayacam diye unutmuştum çay içtiğim sonradan aklıma gelmişti bugün o kadar susamama rağmen tuttum kendimi
Aynen onu bekliyorum bende bana desin iliski olsun veya olmasın onu dinleyecemDur larissa gelsin o yorumlasın o daha iyi bilir bunu.
Canım gün aşırı değerlendirmeye devam içerde taze sperm bulunsun her daim ve yarın ya da gün içinde pik olacak gibi saat 19:00 da bir daha yapEki Görüntüle 2744969
Kızlar bugünle beraber 3 günü değerlendireyim diyorum sizce daha pik olmasına var mı olmuş mumerve LaRisaCca
Tamamdır teşekkür ederimCanım gün aşırı değerlendirmeye devam içerde taze sperm bulunsun her daim ve yarın ya da gün içinde pik olacak gibi saat 19:00 da bir daha yap