Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 3 güne pik görürüm sanki dimi ilk deneyim oluyor mu dersiniz 🤗
LaRisaCca LaRisaCca merve merve

Eklentiler

• 20201218_145429.jpg
    20201218_145429.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 85
Canım yarın ya da diğer gün kesin pik 😍🌸 hadi hayırlısı. Bugünü değerlendir muhakkak, gün aşırı ilerle
Ayy teşekkür ederim galiba ben tutturamiyormusum çünkü ilk yaptığım adetin bitiş günüydü demek ki erken yumurtlama oluyor bende 💜

Bence de 2 3 güne geliyor pik. 🤗👍🏻
Inşallah bu ay tuttururuz😍 bu benim ilk deneyimim buraya üye olduğum ilk zamanlar kullanmıştım ama çok salakcaydi 2 adet vardı elimde resim çekip atmıştım hergun tekrarla falan denmişti mal gibi kalmıştım 😁😁

Inşallah bu ay tuttururuz😍 bu benim ilk deneyimim buraya üye olduğum ilk zamanlar kullanmıştım ama çok salakcaydi 2 adet vardı elimde resim çekip atmıştım hergun tekrarla falan denmişti mal gibi kalmıştım 😁😁
Ah balım neler neler öğreniyoruz burdan. Uzman olduk artık. 🤣 İnşallah sevindirici haberini alırız bu ay. 🤲🏻

Ah balım neler neler öğreniyoruz burdan. Uzman olduk artık. 🤣 İnşallah sevindirici haberini alırız bu ay. 🤲🏻
Geçen gün doktara gittim işte bi sürü şeyden bahsettim burdan ögrendigim bana araştıra araştıra uzmanı olmuşsun konun dedi 😁😁

Ardakaşlar dün yaptığım ve bugün yaptığım test, sizce çatlamışmı?

Eklentiler

• IMG_20201218_141304.jpg
    IMG_20201218_141304.jpg
    142,2 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20201217_182501.jpg
    IMG_20201217_182501.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 65
Son adet tarihimi versem yumurtlama günümü hesaplamamda yardımcı olurmusunuz😣 ya da nasıl hesaplamamız gerekiyor biliyormusunuz

image.jpg
Kızlar bugün adet olmam gereken gün. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ama lh testinde böyle ikinci test çıkması normal mi? Elimde de gebelik testi yok hiç çok merak ediyorum..

Ya kızlar aklım karıştı lütfen bilen beni bilgilendirirmi 😔
Son bat 27 kasım (25veya26 günde bir adet)
7 aralık ovu test pik
8 aralık ovu test silik
Adetin 11.gunu pik gordum.Bu iki gun değerlendirdik.
Şimdi bu pikten 14 gün sonra adet olunur diyorlar.benim bugün 15.günü.
Normalde ama adet günüm yarın.
Bugün ilk idrarla olmasa da test yaptım negatif. Şimdi neye göre adet günümü belirlicem ben😣

X