Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bayağı koyu çıktı akşam kaç gibi yapayım

İnşallah canım sen silikleitiği zaman mı değerlendirmiştin silikleştiği dönem de önemli diyorlar ama
Evet malesef canım eşimin inadı yüzünden tartışma yaşadık o günü kaçırdım şimdide deli gibi araştırma yapıyorum koyu çıktığı gün ilişki yaşayamadığımız için

Kızlar ilk defa ovulasyon takibi yapıyorum dün 14. Gün bugün 15. Gün yumurtlama olmuşmu tam emin olamadım

Eklentiler

• 2D95981A-B274-48C4-AC49-A9BF478AD80D.jpeg
    74,1 KB · Görüntüleme: 41
  • C0E33A65-B72A-4784-B7BD-60BD0FF8FEF5.jpeg
    128,2 KB · Görüntüleme: 42
  • F67C45F9-4E54-49C7-A297-B1595BBB4D82.jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 43
Ovulasyon testim pik olmuş mu dünü değerlendirdim ve ayrıca pko luyum pko yumurtlaması zor diyorlar bu olmuşum acaba
Bu ay ilk defa ovulasyon yapıyorum

Eki Görüntüle 2691648 Ovulasyon testim pik olmuş mu dünü değerlendirdim ve ayrıca pko luyum pko yumurtlaması zor diyorlar bu olmuşum acaba
Bu ay ilk defa ovulasyon yapıyorum
benimde dün aynısı çıktı canım kızlar pik olduğunu söyledi silikleşene kadar değerlendirmeye devam ben sabah tekrarladım hala pik gözüküyordu

kızlar siz yumurtlama gününüzü hissediyormusnuz nasıl belirtiler oluyor ben pek anlayamıyorum..
Merhaba canım ben geçen ay doktora gttim eşimde de bende de soru. Yokmuş doktor promen benim için prowomen eşim için verdi 27 günüdr kullanıyorum ilk defa yumurtladıpımı hissettim vitamin gerçekten işe yarıyor 3 gün boyunca yumurta akı gibi uzayan sümğümsü bir akıntı geldi peçeteye, kasık ağrılarım oldu ve göğüslerimde ciddi hassasiyet oldu ayrıca vücut ısımda artık ve bel ağrım oldu aslında gebelik belirtileri de var içinde test yaptım ama dhaa adetim 13 gün var negatif çıktı malesef

Aslında pikken değerlendirmekte fayda var tabi ertesi günüde ama pikken değilde çatlayınca
bile yapsan ilşki şans var yani.
Benim iki gün pik oldu. ilk günkü piki değerlendiremdim ikinci günkü piki değerlendirdim ertesi gün çatladı ama o çatladığı günü de değerlendiremedim Şansım az mı bu duurmda

Canım oluyormuş burda çok eski tarihli yazan yazılar gördüm erkek bebek isteyen kişiler pik günü ilişki yaşamayıp silikleştiği günler yaşayanlar var ve hamile kalmışlar ve erkek bebekleri olmuş
Analdım, valla canım sağlıklı olsunda valla kız erkek aramıyorum artık. Önceleri diyordum bir kızım olsun oğlum var br de kız evlat sahibi olayım diyordum. Ama artık fark etmiyor gerçekten.

Analdım, valla canım sağlıklı olsunda valla kız erkek aramıyorum artık. Önceleri diyordum bir kızım olsun oğlum var br de kız evlat sahibi olayım diyordum. Ama artık fark etmiyor gerçekten.
Bende öyle canım kız erkek farketmez 31 yaşındayım yeni geni bebek düşünüyoruz o yüzden bazı şeyleri yeni öğreniyorum araştırıyorum pik günü ilişki yaşayamadık ertesi akşam yaşadık ben de merak içindeyim bakalım 10 gün içinde kendini belli eder.

Hsyırlısı olsun canım. Ben de senin yaşarında oğluma hamile kalmştım ama o zaman hiç birşeydn bilgim yoktu ce hemen kalmıştım hamile çok şükür. Şimdi 38 yaşndayım oğlum 6 yaşında allah bağışlasın. ona bir kardeş düşüncemiz var 2,5 senedir. İnşallah hayırlısıyla bu yıl hamile kalırım

canım ne güzel maşallah inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…