Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bugün 12. Günüm testim böyle çıktı pik mi değil mi yarın mı belli olur bir de bu test niye böyle çıkıyor anlamadım ikinci çizgi çok ince çıktı

Arkadaşlar merhaba Dün ovulasyon testine başladım bugün adet bitiminin 10. Günü sizce pik olmuşmu değerlendirebilir misiniz?

Eklentiler

• 20200915_145650.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 59
Arkadaşlar lütfen bilen biri beni bu konuda bilgilendirsin şimdi 12 eylülde pik gördüm 13 eylülde silikleşmişti. Yumurta kanala salınması 13 eylülde mi oluyor yani çatlama dedikleri bu mu ayrıca bu yumurtanın yaşadığı 24 saat 13 Eylül gününü mü kapsar? Biryerlerde LH hormonunun yumurtayı folikten ayrılması için salındığını okumuştum Yükselişi o yüzdenmiş

Aynen bende merak ediyorum öğrenirseniz bu bilgiyi bizimle de paylaşırsanız sevinirim

Tamamdır şimdi pik işte testin ,dünki değildi
değerlendir bugünü,aynen akşam bi daha yap bakalım.

Tamamdır şimdi pik işte testin ,dünki değildi
değerlendir bugünü,aynen akşam bi daha yap bakalım.

Evet bayağı koyu çıktı akşam kaç gibi yapayım

Canım değerlendir pik günlerini de benim gibi sonradan hindi gibi düşünmek zorun da kalma inşallah yatın silikleşir senin
İnşallah canım sen silikleitiği zaman mı değerlendirmiştin silikleştiği dönem de önemli diyorlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…