Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovulasyondan anlayan var mi ? adetim bittikten 3 gün sonra yaptım hep 10-12 gün bekliyodum adetin bu sefer 7. 8. 9. Günü yaptım

Eklentiler

• 638AE69A-AE21-4151-A81A-57597908C197.jpeg
    143,2 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar ovulasyondan anlayan var mi ? adetim bittikten 3 gün sonra yaptım hep 10-12 gün bekliyodum adetin bu sefer 7. 8. 9. Günü yaptım
Canm sanrm testleri yaoamadan sıvı alımına ve saatine dikkt etmiyosn hergun aynınsaatte yap ve sabah ilk idrar olmasın test yapmadan 1 saat önce sıvı alımını kes

Kızlar bunlar benim ovulasyon testlerim 9 ve 11 Eylül aynı gibi polikistik overliyim nasıl Bi yol çizmem lazım yardımcı olabilir misiniz benim gibi pcolu olan varmı ve hamile kaldıysa nasıl kaldıı

Sanırım ben bugün pik oldum ama eşim yok bu gece yaaaaa neden böyle oluyor hep nöbetlerine denk geliyor bu pikler. Dün geceyi değerlendirebildik faydası ne kadar olur bilmiyortum artık.

Eklentiler

• IMG_20200914_122325.jpg
    120 KB · Görüntüleme: 48
Sanırım ben bugün pik oldum ama eşim yok bu gece yaaaaa neden böyle oluyor hep nöbetlerine denk geliyor bu pikler. Dün geceyi değerlendirebildik faydası ne kadar olur bilmiyortum artık.
Canm pik olsa da daha catlamayı görmedn bikac gun pik sürebiliyor sen testleri T cizgisi siliklesene kadr yapmaya devm et

Canm pik olsa da daha catlamayı görmedn bikac gun pik sürebiliyor sen testleri T cizgisi siliklesene kadr yapmaya devm et
Bak buda akşam yaptığım. Benim yumurtaları hemen çatlıyor yaa öyle iki gün falan durmuyor hiç

Eklentiler

• IMG-20200914-WA0018.jpeg
    126,9 KB · Görüntüleme: 36
Yarn degerlendirrsn canm stres yapma lütfen 2 gün canlı kalabilyor yumurta ve zaten suan catlama olmamıs olnca sansın daha cok
Ne bilim bende neye inanacağıma şaşırdım çiftçizgi olduğu gün muhakkak olmalı deniliyor. Kısmet yaa hayırlısı geve rüyama bile girdi üzülüyordum deli gibi değerlendiremedik bugünü diye
Son adet tarıhını sorucaktm pardon canm
30 Ağustos baby :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…