17 eylül pik yani yumurtlama 18 eylül de catlama olmus canm artk test yapmana gerek yokEki Görüntüle 2693767
Ovulasyon testim pko'luyum Matofin ve gynositol kullanıyorum nasıl 17 18n19.günleri değerlendirdim
Canm pcos lu oldgn için adetin biter bitmez hergün ovulasyon testi yapman lazm cünkü yumurtlaman ne zamn belli degil bir ay test yapıp yumurtlama görenler var sende simdi adetin bitsin hergn yap ve sırala aynı sekilde at buraya ben yardmcı olurm...bu koyulasma adete yakın da olabiliyorKızlar merhaba ,Ben dün akşam wc den sonra affedersiniz ama peçetede koyu renkli bir lekelenme gördüm , sanki adet olmaya başlarsın da sökülemezsin ya öyle kahverengimsi . Bugün daha fazla geldi. Hâlâ koyu renkli.
Pcos dan dolayı bayadır adet görmemiştim en son 31 ağustos da adet oldum gibi yine 5 gün falan sadece lekelenme şeklinde oldu. Doktora gittiğimde muhtemelen adet oluyorsun dedi. Şimdi tekrar adet mi oluyorum acaba. Resimlerdekilerde ovu testlerim. İlginç bir şekilde koyulaşmaya başladı gibi. Fikri olan varmı konuyla ilgili
Anladım canım peki bu lekelenme adet mi acaba çünkü bugün bir daha gelmedi o sabahki dışında bunu anlayamadımCanm pcos lu oldgn için adetin biter bitmez hergün ovulasyon testi yapman lazm cünkü yumurtlaman ne zamn belli degil bir ay test yapıp yumurtlama görenler var sende simdi adetin bitsin hergn yap ve sırala aynı sekilde at buraya ben yardmcı olurm...bu koyulasma adete yakın da olabiliyor
Testlerine baktgm zaman bugun ki biraz koyuT cizgisi yarn adetin gelmezse aynı sekilde testi yap ve at buraya olur muAnladım canım peki bu lekelenme adet mi acaba çünkü bugün bir daha gelmedi o sabahki dışında bunu anlayamadım
Tamam canım teşekkür ederim yardımın içinTestlerine baktgm zaman bugun ki biraz koyuT cizgisi yarn adetin gelmezse aynı sekilde testi yap ve at buraya olur mu
İnşaAllah canım yaaa17 eylül pik yani yumurtlama 18 eylül de catlama olmus canm artk test yapmana gerek yokönemli günleri degerlendrmişsn güzl haberlerni beklyorz
Bugün 12. Günün daha yeni koyulasmaya baslamıs canm ikisi de aynı koyulukta olucak 2 gun Sonra buyuk ihtmal sen yap at buraya fotoKızlar merhaba ben ilk kez bu ay ovülasyon testi taparak takip edeyim dedim yumurtlamayı bir türlü denk getiremiyorum sanırım. Hala yumurtlama olmamış mı bi bakar mısınız adetim 6 gün sürüyor 9. Günden beri yapıyorum testi günde bir kez
Tamam çok teşekkür ederim atarım yine çünkü ilk kez yapıyorum çok fikir sahibi değilim kaçırmak istemiyorumBugün 12. Günün daha yeni koyulasmaya baslamıs canm ikisi de aynı koyulukta olucak 2 gun Sonra buyuk ihtmal sen yap at buraya foto
Canm bu sorunun cevabını bende merak edyrm ama bazen bikac gün sürebiliyormus yumurtlamabenim 4 gündür yumurtlamam devam ediyordu bugün silikleşti acaba uzun süre yumurtlama gebelik için sorun mu
Benimde geçen ay ve bu ay 3 gün sürdü bende merak ediyorum bilen biri aydınlatırsa iyi olurbenim 4 gündür yumurtlamam devam ediyordu bugün silikleşti acaba uzun süre yumurtlama gebelik için sorun mu
Canm bugun adetinin kacıncı günüArkadaslar bende bu ay yeni basladim testlere ben hic anlamadim bu isi valla internette herkezin koyu benim bu koyulukdq cikdi yumurtlama olmusmu sizce koyu cizgide ?
21 günü yani 2 hafta var tam ortasindayim diye bilirimCanm bugun adetinin kacıncı günü