Pikte 2 gün üstüste değerlendirmişsin çok iyi çatladığı günde olsaydı daha iyi olurdu ama olsun tutmuştur inşallah.Benim iki gün pik oldu. ilk günkü piki değerlendiremdim ikinci günkü piki değerlendirdim ertesi gün çatladı ama o çatladığı günü de değerlendiremedimŞansım az mı bu duurmda
İnşallah canımPikte 2 gün üstüste değerlendirmişsin çok iyi çatladığı günde olsaydı daha iyi olurdu ama olsun tutmuştur inşallah.
İnsallah canmm bende 34 yasındayım yaş faktörü cok büyk etki hamilelik konusundaHsyırlısı olsun canım. Ben de senin yaşarında oğluma hamile kalmştım ama o zaman hiç birşeydn bilgim yoktu ce hemen kalmıştım hamile çok şükür. Şimdi 38 yaşndayım oğlum 6 yaşında allah bağışlasın. ona bir kardeş düşüncemiz var 2,5 senedir. İnşallah hayırlısıyla bu yıl hamile kalırım
Tam pik degil canm yarn daha da koyulasırHanımlar bu yumurtlama mı?Eki Görüntüle 2692052 Eki Görüntüle 2692052
Benimde bugun pik çıktıbenimde dün aynısı çıktı canım kızlar pik olduğunu söyledi silikleşene kadar değerlendirmeye devam ben sabah tekrarladım hala pik gözüküyordu
Bazıları senede 3 defa yumurtlama oluyor filan diyor yaEvet canım yunutlamışsın bende de pko var doktor sıkıntı yok yunurtluyorsun dedi
30 günlük var canım bugun daha pik olduCanm kacıncı gunundesin sanki yarn daha koyu olur T cizgisi testin var bikac gün daha yap
akşam tekrar yapıcam bakalımSilikleşir muhtemelen
15. Gün koyulasmıs canm ama sen catlamayı görene kadar yanı T cizgisi siliklesene kadr teste devamKızlar yumurtlama olmusmu 10.gun ve 15.gunlerde
Canm bazen bikac gün pik olabiliyor ama 17 si aksam yaptıgın tam pik yarında test yap bakalm catlama olucak mıKizlar 16sinda pil gordugumu sandim ama dun aksamda boyle cikti daha fazla koyulasir mi yoksa catlamaya mi doner acab
Olmuş canım mutlaka değerlendir süre darKızlar yumurtlama olmusmu 10.gun ve 15.gunlerde
TAmam canimmOlmuş canım mutlaka değerlendir süre dar
Evt canm bugunü de degerlendrKizlar bugun daha silik sanki sizde catliyor mu?