Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim iki gün pik oldu. ilk günkü piki değerlendiremdim ikinci günkü piki değerlendirdim ertesi gün çatladı ama o çatladığı günü de değerlendiremedim Şansım az mı bu duurmda
Pikte 2 gün üstüste değerlendirmişsin çok iyi çatladığı günde olsaydı daha iyi olurdu ama olsun tutmuştur inşallah.

İnsallah canmm bende 34 yasındayım yaş faktörü cok büyk etki hamilelik konusunda fsh 17 idi en son

Arkadaşlar bunlar adet bitiminden itibaren yaptığım ovulasyon testleri pko'luyum ve Matofin gynositol kullanıyorum doktorum 15 17 19 günleri değerlendir dedi pkolular senede 3 defa falan yumurtluyor yumurtlama olsa bile Yumurta çatlamıyor deniliyor ne kadar doğru? Bilgisi olan veya pkolu hamile kalan arkadaşlar bilgi verebilir mi sağ ve sol yumurtalığımda polikistik over var

Arkadaşlar bunlar adet bitiminden itibaren yaptığım ovulasyon testleri pko'luyum ve Matofin gynositol kullanıyorum doktorum 15 17 19 günleri değerlendir dedi pkolular senede 3 defa falan yumurtluyor yumurtlama olsa bile Yumurta çatlamıyor deniliyor ne kadar doğru? Bilgisi olan veya pkolu hamile kalan arkadaşlar bilgi verebilir mi sağ ve sol yumurtalığımda polikistik over var

Kizlar 16sinda pil gordugumu sandim ama dun aksamda boyle cikti daha fazla koyulasir mi yoksa catlamaya mi doner acab

Eklentiler

• A00EE1BF-C405-4603-9D56-A71749B74A31.jpeg
    100,6 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar bugun daha silik sanki sizde catliyor mu?

Eklentiler

• BAA28DC1-AB5D-422D-A4AF-58553EA0071D.jpeg
    100,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 04F9F68B-FFFF-4B12-8532-36D5CD20CE10.jpeg
    170,8 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…