Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar benim bugün 12. Günüm testim böyle çıktı pik mi değil mi yarın mı belli olur bir de bu test niye böyle çıkıyor anlamadım ikinci çizgi çok ince çıktı
Kızlar benim bugün 12. Günüm testim böyle çıktı pik mi değil mi yarın mı belli olur bir de bu test niye böyle çıkıyor anlamadım ikinci çizgi çok ince çıktı Eki Görüntüle 2690804
Arkadaşlar lütfen bilen biri beni bu konuda bilgilendirsin şimdi 12 eylülde pik gördüm 13 eylülde silikleşmişti. Yumurta kanala salınması 13 eylülde mi oluyor yani çatlama dedikleri bu mu ayrıca bu yumurtanın yaşadığı 24 saat 13 Eylül gününü mü kapsar? Biryerlerde LH hormonunun yumurtayı folikten ayrılması için salındığını okumuştum Yükselişi o yüzdenmiş
Arkadaşlar lütfen bilen biri beni bu konuda bilgilendirsin şimdi 12 eylülde pik gördüm 13 eylülde silikleşmişti. Yumurta kanala salınması 13 eylülde mi oluyor yani çatlama dedikleri bu mu ayrıca bu yumurtanın yaşadığı 24 saat 13 Eylül gününü mü kapsar? Biryerlerde LH hormonunun yumurtayı folikten ayrılması için salındığını okumuştum Yükselişi o yüzdenmiş