Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimseyok mu yardımcı olabilecek ??
hayr canm max yazan bölümdeki cizgi önemli iki cizgi de aynı koyulukta olucak 14. Güne kadr devam testeArkadaşlar merhaba Dün ovulasyon testine başladım bugün adet bitiminin 10. Günü sizce pik olmuşmu değerlendirebilir misiniz?
Daha bikac gunu var canm aynı koyulukta olana kadr devam bide testlerini sıraya koyu numaralandr o sekılde hepsini cek atKızlar benim bugün 12. Günüm testim böyle çıktı pik mi değil mi yarın mı belli olur bir de bu test niye böyle çıkıyor anlamadım ikinci çizgi çok ince çıktı
Eki Görüntüle 2690804
Bugun pik canm ovulasyon yani bugunü degerlendirnBak bugün yaptığım tette böyle yine mi çatlamamış bu anlamadım ben
Teşekkür ederim canm benim yardımın için ❣c
hayr canm max yazan bölümdeki cizgi önemli iki cizgi de aynı koyulukta olucak 14. Güne kadr devam teste
Hergn aynı saatte ve testi yapmadan 1 saat önce sıvı alımını kes testi yap 10 dk bekle ondan sonra degerlendrelim otursun tamTeşekkür ederim canm benim yardımın için ❣
Hadi bakalımm Bu kafayla yapınca da nasıl tutacaksaBugun pik canm ovulasyon yani bugunü degerlendirn
Tamamdır aynen öyle yapıyorum hatta 2 saat sıvı almıyorum ❣ yardımınız için teşekkür ederimHergn aynı saatte ve testi yapmadan 1 saat önce sıvı alımını kes testi yap 10 dk bekle ondan sonra degerlendrelim otursun tam
Yinede en mantıklısı değerlendirmek sanırım her ihtimale karşıBence olmuş degerlendir
Aynen bende merak ediyorum öğrenirseniz bu bilgiyi bizimle de paylaşırsanız sevinirimArkadaşlar lütfen bilen biri beni bu konuda bilgilendirsin şimdi 12 eylülde pik gördüm 13 eylülde silikleşmişti. Yumurta kanala salınması 13 eylülde mi oluyor yani çatlama dedikleri bu mu ayrıca bu yumurtanın yaşadığı 24 saat 13 Eylül gününü mü kapsar? Biryerlerde LH hormonunun yumurtayı folikten ayrılması için salındığını okumuştum Yükselişi o yüzdenmiş
Canım değerlendir pik günlerini de benim gibi sonradan hindi gibi düşünmek zorun da kalma inşallah yatın silikleşir seninBenim bugünki testim pik geçen ay 3 gün sürmüştü pikti hep bakalım bu ay kaç gün sürecek Eki Görüntüle 2691315
Tamamdır şimdi pik işte testin ,dünki değildi
değerlendir bugünü,aynen akşam bi daha yap bakalım.
İnşallah canım sen silikleitiği zaman mı değerlendirmiştin silikleştiği dönem de önemli diyorlar amaCanım değerlendir pik günlerini de benim gibi sonradan hindi gibi düşünmek zorun da kalma inşallah yatın silikleşir senin