- 16 Temmuz 2014
- 497
- 250
Hayr canm T cizgisi C cizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olucak ozamn yumrtlama oluyorEki Görüntüle 2687965
Adetim dün bitti bugun ovulasyon yaptım böyle çıktı pcoluyum sizce yumurtlama mı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayr canm T cizgisi C cizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olucak ozamn yumrtlama oluyorEki Görüntüle 2687965
Adetim dün bitti bugun ovulasyon yaptım böyle çıktı pcoluyum sizce yumurtlama mı var
Çok sağol canımHayr canm T cizgisi C cizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olucak ozamn yumrtlama oluyor
Canm sanrm testleri yaoamadan sıvı alımına ve saatine dikkt etmiyosn hergun aynınsaatte yap ve sabah ilk idrar olmasın test yapmadan 1 saat önce sıvı alımını kesKızlar ovulasyondan anlayan var mi ? adetim bittikten 3 gün sonra yaptım hep 10-12 gün bekliyodum adetin bu sefer 7. 8. 9. Günü yaptım
Yok aslında akşam saatlerinde 1-2 saat sıvı almadan yaptım amaCanm sanrm testleri yaoamadan sıvı alımına ve saatine dikkt etmiyosn hergun aynınsaatte yap ve sabah ilk idrar olmasın test yapmadan 1 saat önce sıvı alımını kes
8. Gün çatlama var gibi gözüküyor ama 7. Gün pik olmamış.Kızlar ovulasyondan anlayan var mi ? adetim bittikten 3 gün sonra yaptım hep 10-12 gün bekliyodum adetin bu sefer 7. 8. 9. Günü yaptım
Canm pik olsa da daha catlamayı görmedn bikac gun pik sürebiliyor sen testleri T cizgisi siliklesene kadr yapmaya devm etSanırım ben bugün pik oldum ama eşim yok bu gece yaaaaa neden böyle oluyor hep nöbetlerine denk geliyor bu pikler. Dün geceyi değerlendirebildik faydası ne kadar olur bilmiyortum artık.
Bak buda akşam yaptığım. Benim yumurtaları hemen çatlıyor yaa öyle iki gün falan durmuyor hiçCanm pik olsa da daha catlamayı görmedn bikac gun pik sürebiliyor sen testleri T cizgisi siliklesene kadr yapmaya devm et
Hayr canm catlama olması için daha silik olması lazmBak buda akşam yaptığım. Benim yumurtaları hemen çatlıyor yaa öyle iki gün falan durmuyor hiç
Yarn 1 gibi tekrar yap ve 1 saat önceden sıvı alma at foto burayaBak buda akşam yaptığım. Benim yumurtaları hemen çatlıyor yaa öyle iki gün falan durmuyor hiç
Bat ne zamanBak buda akşam yaptığım. Benim yumurtaları hemen çatlıyor yaa öyle iki gün falan durmuyor hiç
29 EylülBat ne zaman
Tamamdır yapicam ve paylasicam bugün benim değerlendirmesi şansım yok koca yok çünküYarn 1 gibi tekrar yap ve 1 saat önceden sıvı alma at foto buraya
Yarın çatlar kesinHayr canm catlama olması için daha silik olması lazm
Son adet tarıhını sorucaktm pardon canm29 Eylül
Yarn degerlendirrsn canm stres yapma lütfen 2 gün canlı kalabilyor yumurta ve zaten suan catlama olmamıs olnca sansın daha cokTamamdır yapicam ve paylasicam bugün benim değerlendirmesi şansım yok koca yok çünkü
Ne bilim bende neye inanacağıma şaşırdım çiftçizgi olduğu gün muhakkak olmalı deniliyor. Kısmet yaa hayırlısı geve rüyama bile girdi üzülüyordum deli gibi değerlendiremedik bugünü diyeYarn degerlendirrsn canm stres yapma lütfen 2 gün canlı kalabilyor yumurta ve zaten suan catlama olmamıs olnca sansın daha cok
30 Ağustos baby :)Son adet tarıhını sorucaktm pardon canm
Bak bugün yaptığım tette böyle yine mi çatlamamış bu anlamadım benYarn degerlendirrsn canm stres yapma lütfen 2 gün canlı kalabilyor yumurta ve zaten suan catlama olmamıs olnca sansın daha cok