Canm adete yakın rahim duvarı kalın oldugu için prgdteron yuksek cıkms olablr dr a sonuc gostermedn miKızlar merhaba bugün kan testi verdim adetimin 29.günü hastalanmadım normalde 29-30-31 bazen 32günde bir oluyorum çok nadir 35günü bulabliyor. hiç bi belirtimde yok şuan arada sancı giriyo ama adet sancısı gibi değil yaa. Progestronum 19.80 çıktı ama beta hcg 0.200. adet günüm geldi progestron neden bu kadar yüksek acaba ya bi de adetin 8. Günü doktora girmiştim 23mm yumurtan var çatlamak üzere demişti acaba o hafta değilde 1hafta 10gün sonra mı yumurtladım
Canım göstermedim gittiğim bi doktorum yok ki öyleCanm adete yakın rahim duvarı kalın oldugu için prgdteron yuksek cıkms olablr dr a sonuc gostermedn mi
Yumurtlama olacak sanırım koyulaşmış çizgiBuda bugünün 16. Gün yanlız sağ kasitla ağrı var neden acaba
Yumurtlama olacak sanırım koyulaşmış çizgi
yumurtlama olduğunda her ikiside aynikoyulukta olur silindiğinde çatlamış oluyorYumurtlama olduğunda silinmeye mi başlayacak tekrar
yumurtlama olduğunda her ikiside aynikoyulukta olur silindiğinde çatlamış oluyor
bu baı kişide 2 - 3 gün sürebiliyor pik, geç çatlıyor bazısındada ertesi günü çatlıyor yani silikleşiyor.
Çatlayınca silinecek canımYumurtlama olduğunda silinmeye mi başlayacak tekrar
Çatlayınca silinecek canım
Her birimiz farklı tecrübeler yaşayıp öğreniyoruz burada birbirimize yardımcı olacağız tabi ki canım. Olabilir benim bu ay 2.kez yumurtlamam oldu mesela herkesin vücudu farklı tepki veriyorÇok saol. Burda o kadar çok yardım aldım ki saolun . 3 tane daha var elimde test yaparım . Yanlız sağ kasikta ağrı arasında çatlama olabilir heralde
Evt canm pik olmus ilk foto diğeri catlamıs görünyorKızlar sizce pik ve çatlama var mı iki testte?