- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
Tamam çok iyi pikin çok güzel çıkmış 12 24 saate çatlaman olur. Gece ya da yarına yine test yap varsa silikleşince çatlamıştırİlk kez test yapıyorum biraz karmaşık, kalp olana bakıyoruz. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım, değerlendirebilirsek tabi, yoğunluktanTamam çok iyi pikin çok güzel çıkmış 12 24 saate çatlaman olur. Gece ya da yarına yine test yap varsa silikleşince çatlamıştır ❤
İnşallah canımTeşekkür ederim canım, değerlendirebilirsek tabi, yoğunluktan
Ortadaki test pik olmus sanki kacınca gün adetinzin
Pek anlamıyorum ama sonuncu belirginleşmiş gibiKızlar ne düşünüyorsunuz
Pik bu canm aynı koyulukta bugunu degrlendrin ve catlamayı görene kadar teste devamCanımm günaydın pik olmadı bu t illa daha mı koyu olması lazım 10da yaptım
CanımmPik bu canm aynı koyulukta bugunu degrlendrin ve catlamayı görene kadar teste devam
Çatlamış canım açılmış çizgi. Bugünü ve değerlendir mutlakaSelam kızlar, sizce çatlamış mı dün pik dedik ama bugün silik değil. Az da olsa çizgi var
Teşekkür ederimÇatlamış canım açılmış çizgi. Bugünü ve değerlendir mutlaka
kasık ağrım var sanırım onunla alakalı, böyle takip yapmamıştım hiç...Çatlamış canım açılmış çizgi. Bugünü ve değerlendir mutlaka
Evet olmuş cNım deneme yap bir de takip et çatlamayıEki Görüntüle 2684785
Yumurtlama olmuş mu
Canm T cizgisi cok koyulmamıs kacıncı günğn bugun ve testi yap 10 dk sonra iyice otursun oyle fotosunu at ama testi yapmadan sıvı alımını kesÇatlama da oldu galiba anlamadım Eki Görüntüle 2684943