- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
ama akşmamına olablir o yüzden çok az kalmış olmasına. Dün sabah mı yapmıştınızDün yaptım bugün tekrar yapacağım. Aynı gün içinde birden fazla yapılması mantıksız.
Evet bugün de yapcam bir iki saat sonraama akşmamına olablir o yüzden çok az kalmış olmasına. Dün sabah mı yapmıştınız
canm iki cizgide cok solgun tekrar cekermisn aynı testiKızlar ikinci pozitif mi sizce
Canım birini 10 dk önce yaptım nasıl senceC
canm iki cizgide cok solgun tekrar cekermisn aynı testi
Ben anlayamadım canm testlerinden cok bugulu cıkmıs ama akıntın geldıyse bugunü de degerlendr senCanım birini 10 dk önce yaptım nasıl sence
Ben anlayamadım canm testlerinden cok bugulu cıkmıs ama akıntın geldıyse bugunü de degerlendr sen
Testlerin çizgisi aynı ama açık gibi görünüyor canımBen anlayamadım canm testlerinden cok bugulu cıkmıs ama akıntın geldıyse bugunü de degerlendr sen
Pik gibi canm degelndirn sizTestlerin çizgisi aynı ama açık gibi görünüyor canım
Ortadaki test pik olmus sanki kacınca gün adetinzinHala pik değil mi kızlar
Bana 2. t silinmiş gibi geldi ama aslıcım daha iyi bilir.Hala pik değil mi kızlar
Benim 2. Gün t daha koyu oluyor yarını da beklesem mi kiPik gibi canm degelndirn siz
Canm foto cekerken biraz daha netlik yap ve yakınlastr direk cizgiler görnsün inan puslu hala yada benm gözm bozukBenim 2. Gün t daha koyu oluyor yarını da beklesem mi ki
Tamam canımCanm foto cekerken biraz daha netlik yap ve yakınlastr direk cizgiler görnsün inan puslu hala yada benm gözm bozuk
Canımm günaydın pik olmadı bu t illa daha mı koyu olması lazım 10da yaptımCanm foto cekerken biraz daha netlik yap ve yakınlastr direk cizgiler görnsün inan puslu hala yada benm gözm bozuk
Soldaki t çizgisi dimi canım. Pik olmuş yarına çatlar bence. bugün ve geri kalan 3 gün değerlendirin. Buradaki arkadaşlar öyle diyor.Merhaba kızlar yorumunuz nedir?