Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neredeyse sanki benimkide boyle ne zaman yumurtlamışım ne zaman çatladı inan kafa yormaktan stres oldum
Eki Görüntüle 2668705
Canım sanki senin ilk sıradakinde pik var gibi. Çok güzel pik olanlar görüyorum. Ben burdayım diye bağırıyor. Bizimki neden böyle. Belirsizlik daha çok can sıkıyor. Benimde başım ağrıyor düşünmekten. Testler bitsin bir daha da almam

İlk 2 si oyle gozukuyor ama çatlama sanki olmadı gibi hıssedıyorum sanki hepsi aynu ton gibi gelıyor yani , gercekten testler insanu daha cok strese sokuyormus sanki günler gecmıyordu bu testlerle artık dakıkalara düştüm ben

Stres yaptığında olmadığını biliyorum ama stres yapmadan da duramıyorum. Diziye falan başlayacağım galiba. bayram temizliği yapıyorum hunharca iki gündür. Sende kafanı dağıt canım. Böyle olmuyor tecrübeyle sabit

İkisini de yaptı
Canım Hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah. Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay c life macun kullanıyorum. Adetin 1. Gününden beri kullanıyorum bugün 7. Gün yumurtlama akıntısı başladı testle de takip ediyorum adetim dün bitti hemen başladım teste. Henüz pik olmadı ama erken yumurtlma olacak gibime geliyor. Sen kaçıncı gün yumurtlama gördün? Yumurtlama zamanını yada adetini erkene çekti mi macunun böyle bir etkisi var mı

Selam canm cok tesekkürler darısı tüm isteyenlerin basına insallah Yumurtlama olana kadar macuna ve teste devam canm ins guzl sonuc alırsn yumurtlama gunlerim aynıydı canm

bende ovulasyonla takip ediyorum ama koyuluk falan yakalayamadım hiç... bir de haziran ayında 11 haziran da adet oldum temmuz ayında ise 12 temmuz da adet oldum 31 günde mi bir adet olmuş oluyorum ben kızlar ? bilenleriniz yardım edebilir mi ?

Aslında son adet tarihinide ğilde döngünü hesaplamak için son üç aylık adet periyoduna bakarak hesaplamak daha doğru olur. Şuan 31 .günde adet olduysay 30 gün senin döngü

Aslında son adet tarihinide ğilde döngünü hesaplamak için son üç aylık adet periyoduna bakarak hesaplamak daha doğru olur. Şuan 31 .günde adet olduysay 30 gün senin döngü
cevabınız için çok teşekkür ederim... 10 mart - 10 nisan - 11 mayıs - 11 haziran - 12 temmuz döngüm bu canım... 3 şubatta kürtaj oldum.... ovulasyonda da koyululuğu göremedim hiç çok stres yaptım bir de adetlerim uzun sürüyor biraz... önce lekelenme sonra kanama sonra lekelenme şeklinde... son adetim mesela 20 temmuzda bitti 21 inde hemen ovulasyon testine başladım ama koyuluk yok...

döngüm kaç günde bir kızlar iki bebeğimi de kaybettim artık bende anne olmak istiyorum tükenmiş durumdayım... bileniniz varsa lütfen yardımcı olur musunuz

Ovulasyonu ilk kez bu ay mı denedin? Önceki aylarda deneyimin var mı? Çünkü her ay yumurtlamamız olacak diye birşey yok. Olmayabiliyor. Olduğunda da her çatladığında gebelik oluşmuyor mesela malesef bu böyle canım. Hergün aynı saatlerde 2 saat öncesinde sıvı alımını azaltarak denemelisin.

ilk defa bu ay denedim canım.... her gün aynı saatte yaptım 2 saat önce de sıvı alımını da kestim... kaç gün benim döngüm ? tüm tarihleri yazdım kürtajdan sonra...

ilk defa bu ay denedim canım.... her gün aynı saatte yaptım 2 saat önce de sıvı alımını da kestim... kaç gün benim döngüm ? tüm tarihleri yazdım kürtajdan sonra...
30/31 gün senin döngü. Bu şekilde olunca ortalama 16/17. günler senin yumurtlaman lazım. en geç 18

Zambak canm naptn adet oldun mu yada gebelik var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…