Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de geçen ay olmamıştı mesela...
Benim âdetlerim düzensizdir canım. 42 45 50 60 değişiyor. 3 hafta önce kimyasal geçirdim. Ondan sonra ovulasyon takibi yapmaya karar verdim. Yumurtlama belirtilerini okadar yoğun yaşadım ki. Bu ay kesin yumurtlama olacak diye düşünmüştüm. O yüzden hayal kırıklığım büyük. oldu biraz. Diğer yumurtlama için artık 45 gün gün beklerim heralde😔

Benim âdetlerim düzensizdir canım. 42 45 50 60 değişiyor. 3 hafta önce kimyasal geçirdim. Ondan sonra ovulasyon takibi yapmaya karar verdim. Yumurtlama belirtilerini okadar yoğun yaşadım ki. Bu ay kesin yumurtlama olacak diye düşünmüştüm. O yüzden hayal kırıklığım büyük. oldu biraz. Diğer yumurtlama için artık 45 gün gün beklerim heralde😔
analdım canım. Sende Pco var galiba. Kimyasal gebelik de çok farklı birşey allah yardımcımız olsun inşallah

analdım canım. Sende Pco var galiba. Kimyasal gebelik de çok farklı birşey allah yardımcımız olsun inşallah
Ilginç olanda o canım. Fsh tsh prolaktin hepsi normal hatta çok iyi değerlerde. Herhangi bir kistte yok pko da yok ama düzensiz. Gerçi kendi içinde düzenli desem daha doğru olur. Son 3 aydır 42 43 günde bir ondan önceki aylarda da 1 ay 3 hafta da oluyordum hep.

Arkadalar ben sizlere le bişey paylasmayı unuttum 2 ay clife macun kullandm hırmonlarm menapoz evresindeydi

yok canm neden kacırasın belki yarın catlama olucak ve yumurta 24 saate kadr canlı kalabiliyor sen yarn da test yap aynı sekıl catlamayı gorelım👍
Merhaba clife hormonlarinizi mi duzenledi? Hamile kalmanizi mi kolaylastrdi acaba?

Canm senn günün gecti mi erken öğrenmiştn...ben keseyi kan degerim 4000 in üzerine cıkınca gormustum 5 haftada 👍
bata 4 gun var daha bu kadar erken yumurtlama olunca beklemekte zor oluyor cuma günü ilk deger 47 cikmisti pazartesi dun 222 olmus şükür biraz yerlesme kanamasi oldu 2gun aslinda leke desek daha doğru bekliyorum bayram sonunu boyle devam ederse onumuzdeki haftaici gorebilcem keseyi inşallh bisey olmaz bebisime 🤷🏼‍♀️

bata 4 gun var daha bu kadar erken yumurtlama olunca beklemekte zor oluyor cuma günü ilk deger 47 cikmisti pazartesi dun 222 olmus şükür biraz yerlesme kanamasi oldu 2gun aslinda leke desek daha doğru bekliyorum bayram sonunu boyle devam ederse onumuzdeki haftaici gorebilcem keseyi inşallh bisey olmaz bebisime 🤷🏼‍♀️
Canm bayram sonrası adetinden bikac gun sonra anca kesen gorunur 👏😘

Çok erken öğrenmişsin sen. O nasıl oldu kız :)

Bunlar

Eklentiler

• IMG_20200728_112125.jpg
    IMG_20200728_112125.jpg
    164,6 KB · Görüntüleme: 60
X