Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamanı öğrenmek için ovulasyon testi deneyebilrsn canm sana burdan yardmcı olurz hakkn da hayrlısı canm rabbim hayrlı saglıklı evlatlar versn insallah

Kızlar böyle yavaş yavaş koyulaşması normal mi? Her gün bir tane yapıyorum bugün gündüz iyice koyulaştı akşam tekrar yapsam mı yoksa yarın mı yapsam çok kararsız kaldım

Eklentiler

• IMG_20200810_201017.jpg
    118,4 KB · Görüntüleme: 84
Bugun de yaptn mı
Bugun yaptigimi gun icinde disardaydim ve ancak aksam imkan bulup yaptim ama test mi bozuktu nedir dunku gibi degildi yine iki cizgi ama ikisi de cok net degil. Asabim bozuldu cope attim. Bir de biraz canim sıkkındi, dunu degerlendiremedik. Tadim yok.

Yarın öbür gün tam yumurtlama olur ozamn degerlendrirsn daha gec kalmıs deglsn canm
Merhaba canım benimde 12. Günüm adetle beraber bugün başladım teste bi bakar mısınız umarım geç kalmamışımdır ev tadilattaydı yeni başladım testlere 27-28 gün adet döngüm

Eklentiler

• 485AF675-9250-42E7-B6F4-C55C53841EE1.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 70

Bu da bugunku. Yalniz ben testi yapip 10 dk sonra bakicam diye mutfaga daldim ve 45 dk sonra aklima geldiyani bu 45 dk sonraki hali aslidrmz

Adetin 12. Gunu bu arada. Ama anlayamadigim sey bundan 2 gun once yaptigim testte iki cizgi de koyuydu. Yani yumurtladim mi o gun.

Canm testleri hergün aynı saatte yapıyorsn degl mi? Ve test yaomadan sıvı alımını bırakman lazm cok su içer ve test yaparsn yanlıs cıkar 1 saat su falan içme ve yarın saat 1 de tekrr yap testini ve at

Arkadaşlar bnde bu ay aldm testlerden ama elime adetimin 11. Gunu yani adetim bittikten 6 gun sonra gecti ve yapmaya başladım bugun 15. Gun 30 31 gunde adet oluom hala bişe yok erkenmi yumurtladım catladı acaba ama hep gec adet olurun bu iş nasi bişey aklkm yatmıo ve aşırı stresliyim üstüne bi de inofolic combi kullanıyorum gunde 1 tane aç karnına acaba o mu yaramadı gec adet olmama ragmen erken yumurtlamış olabilirmiyim inofolic adeti düzene sokması ve yumurta kaliteliştirmesi gerekmiomu moralim sıfır acaba ben yumurtlamıyomuyum diye

Canm testleri hergün aynı saatte yapıyorsn degl mi? Ve test yaomadan sıvı alımını bırakman lazm cok su içer ve test yaparsn yanlıs cıkar 1 saat su falan içme ve yarın saat 1 de tekrr yap testini ve at
Ayni saatte yapmiyorumcunku hep o saatlerde biseyler icmis oluyorum hadi diyorum bekliyim biraz zaman gecsin. O yuzden hep farkli saatlerde yaptim. Yanlis mi yapmisimbugun 1 de yapayim o zaman.

Saat 13 te yapamadim 14 te yapabildim. Bugun adetin 13. Gunu. Gercekten anlamiyorum simdi de boyle cikti o zaman ben yumurtlamisim gecmis coktan demek ki. Sirf su gunleri tuttaramadigim icin 2 ayim bosa gitti aslidrmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…