Yumurtlamanı öğrenmek için ovulasyon testi deneyebilrsn canm sana burdan yardmcı olurz hakkn da hayrlısı canm rabbim hayrlı saglıklı evlatlar versn insallahiki bebeğimi de kaybettikten sonra kendimi tek huzurlu hissettiğim yer kadınlar kulübü... tekrarlayan düşük olayı çok zor rabbim hiçkimsenin başına vermesin.. allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah... kızlar bende ovulasyon günümü hesaplayacağım ama yapamadım bir türlü... kürtajlardan sonra da dengem bozuldu iyice... çok şükür bütün testler yapıldı normal çıktı her şey...şimdi yeniden gebelik planlıyoruz... doktor ilk lekenin geldiği günü say dedi 10 mart - 10 nisan - 11 mayıs - 11 haziran -12 temmuz lekelerimin geldiği günler kızlar ben kaç günde bir adet oluyorum ? ya da kanama günlerinden mi saymaya başlayacağım... yardımcı olur musunuz
Evt canm yakınsın ama bana adetin kacıncı günü oldgunu yazman yeterli test le beraberaslidrmz yeniden merhaba ben bugun tekrar basladim test yapmaya, ilk yaptigim boyle cikti. Yumurtlamaya yakin miyim
Eki Görüntüle 2674865
Bugun de yaptn mıaslidrmz yeniden merhaba ben bugun tekrar basladim test yapmaya, ilk yaptigim boyle cikti. Yumurtlamaya yakin miyim
Eki Görüntüle 2674865
10. gunuyduEvt canm yakınsın ama bana adetin kacıncı günü oldgunu yazman yeterli test le beraber
Bugun yaptigimi gun icinde disardaydim ve ancak aksam imkan bulup yaptim ama test mi bozuktu nedir dunku gibi degildi yine iki cizgi ama ikisi de cok net degil. Asabim bozuldu cope attim. Bir de biraz canim sıkkındi, dunu degerlendiremedik. Tadim yok.Bugun de yaptn mı
Canm bugun 11. Gunun testi denemeye devam aynı saatte ve sıvı alımını test yapmadan 1 saat önce kes
Yarın öbür gün tam yumurtlama olur ozamn degerlendrirsn daha gec kalmıs deglsn canm
O zaman yarim da yapayim testi bakalim.nasil sonuc verecek. Bu is goreve dondu artik ne bicim biseymisYarın öbür gün tam yumurtlama olur ozamn degerlendrirsn daha gec kalmıs deglsn canm
Merhaba canım benimde 12. Günüm adetle beraber bugün başladım teste bi bakar mısınız umarım geç kalmamışımdır ev tadilattaydı yeni başladım testlere 27-28 gün adet döngümYarın öbür gün tam yumurtlama olur ozamn degerlendrirsn daha gec kalmıs deglsn canm
Hayr canm daha erkn ama hergun aynı saatte test yapmaya devmMerhaba canım benimde 12. Günüm adetle beraber bugün başladım teste bi bakar mısınız umarım geç kalmamışımdır ev tadilattaydı yeni başladım testlere 27-28 gün adet döngüm
Canm testleri hergün aynı saatte yapıyorsn degl mi? Ve test yaomadan sıvı alımını bırakman lazm cok su içer ve test yaparsn yanlıs cıkar 1 saat su falan içme ve yarın saat 1 de tekrr yap testini ve atEki Görüntüle 2675755
Bu da bugunku. Yalniz ben testi yapip 10 dk sonra bakicam diye mutfaga daldim ve 45 dk sonra aklima geldiyani bu 45 dk sonraki hali aslidrmz
Adetin 12. Gunu bu arada. Ama anlayamadigim sey bundan 2 gun once yaptigim testte iki cizgi de koyuydu. Yani yumurtladim mi o gun.
Öğlen 1 deCanm testleri hergün aynı saatte yapıyorsn degl mi? Ve test yaomadan sıvı alımını bırakman lazm cok su içer ve test yaparsn yanlıs cıkar 1 saat su falan içme ve yarın saat 1 de tekrr yap testini ve at
Adet oldum ve denemedim acıkcası gecen ay bu ay guya garanti olsun diye ovulasyon testi aldım adetimin 15. Gunu hala negatif daha bi stresli ve moralim bozukZambak canm naptn adet oldun mu yada gebelik var mı
Ayni saatte yapmiyorumCanm testleri hergün aynı saatte yapıyorsn degl mi? Ve test yaomadan sıvı alımını bırakman lazm cok su içer ve test yaparsn yanlıs cıkar 1 saat su falan içme ve yarın saat 1 de tekrr yap testini ve at