- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
11 ağustos canımAdet günün ne zamn
Bu arada adet bitiminden 5 gün sonra gördüm bu kadar koyu çizgiyi, bitiminden sonra hemen başlamıştım.. Bugün de yaptım çizgi silikleşmişti.Testim pik olmuş mu hanımlar sizce? Laboquick kullanıyorum bu arada. Sizler hangi marka kullandınız?
Bende aynı markayı kullandım canmTestim pik olmuş mu hanımlar sizce? Laboquick kullanıyorum bu arada. Sizler hangi marka kullandınız?
Canm adet bitimini sayma adetin ilk gunu 1. Gun testi kacıncaı gun yaptn diye say mesela adetin 14. Gunu mu bugunBu arada adet bitiminden 5 gün sonra gördüm bu kadar koyu çizgiyi, bitiminden sonra hemen başlamıştım.. Bugün de yaptım çizgi silikleşmişti.
Siliklestiyse T cizgisi catlama olmstrBu arada adet bitiminden 5 gün sonra gördüm bu kadar koyu çizgiyi, bitiminden sonra hemen başlamıştım.. Bugün de yaptım çizgi silikleşmişti.
O zaman 9.günü olmuş oluyo canım. Bu pik olan test dündü. Bugünki testim bu şekilde..Canm adet bitimini sayma adetin ilk gunu 1. Gun testi kacıncaı gun yaptn diye say mesela adetin 14. Gunu mu bugun
Pik olan günü, ondan öncesini ve bugünü değerlendirdim. Dermanım kalmadıSiliklestiyse T cizgisi catlama olmstr
Catlama olms canm degerlendrnO zaman 9.günü olmuş oluyo canım. Bu pik olan test dündü. Bugünki testim bu şekilde..
Dün de yaptn mı canmMerhaba reglime on gün var. Ovulasyon testi yaptım bu sekilde cıktı ve beyaz şeffaf akıntım var. Teste göre bugün değerlendirmelimiyim yoksa yumurta çatlamış mı oluyor
Teste bakarak konsmk gerekırse catlama olms gibi duruyor tabi bikac gün önceden tam ikisi de aynı koyulukta olduysaMerhaba reglime on gün var. Ovulasyon testi yaptım bu sekilde cıktı ve beyaz şeffaf akıntım var. Teste göre bugün değerlendirmelimiyim yoksa yumurta çatlamış mı oluyor
Teste bakarak konsmk gerekırse catlama olms gibi duruyor tabi bikac gün önceden tam ikisi de aynı koyulukta olduysa
Korkmuyor musunuz hiç sperm kalitesi düşer diye ben de sizin gibi değerlendirmek istiyorum aslında ama endişeleniyorum 1 gün arayla deniyoruzPik olan günü, ondan öncesini ve bugünü değerlendirdim. Dermanım kalmadı
kızlar yardım edebilecek birileri yok muiki bebeğimi de kaybettikten sonra kendimi tek huzurlu hissettiğim yer kadınlar kulübü... tekrarlayan düşük olayı çok zor rabbim hiçkimsenin başına vermesin.. allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah... kızlar bende ovulasyon günümü hesaplayacağım ama yapamadım bir türlü... kürtajlardan sonra da dengem bozuldu iyice... çok şükür bütün testler yapıldı normal çıktı her şey...şimdi yeniden gebelik planlıyoruz... doktor ilk lekenin geldiği günü say dedi 10 mart - 10 nisan - 11 mayıs - 11 haziran -12 temmuz lekelerimin geldiği günler kızlar ben kaç günde bir adet oluyorum ? ya da kanama günlerinden mi saymaya başlayacağım... yardımcı olur musunuz
Canm sen 30 gun de bi adet oluyosnkızlar yardım edebilecek birileri yok mu