Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım ya çatlamadan söndü yada aksama çatladı ama ben akşam test yapmadigim için görmedim. Bu ikisinden biri oldu sanırım değil mu
Evet aynen dediğin gibi olmuş o zaman ama bilemezsnki daha koyusunu görmemişsin. Belki bugün koyulaşacak.Birde sen işini şansa bırakma gün aşırı ilişki şart

aslidrmz canim bebegin 6 haftalik yazıyor keseyi faln gördün mü? ikinci gebelik olmasına rağmen unutmuşum herseyi degerim kac olunca görürüm acaba

Bunu da şimdi yaptım. Bir daha ne zaman deneme yapmalıyım sence :)
Hala piktesin sağ taraf t di mi? :)) yarın çatlar muhtemelen. Ben pikten 1 gün önce, 2 pik günü, çatlama günü ve ertesi gününü değerlendirdim. Burada ovulasyon testi yorumlarına çok güvendiğim bir hanımefendi bana çatlamadan sonra 3 günü değerlendirmemi önerdi. Son bu gün de değerlendiricem ve gerisi Allaha kalmış

Benim de dün oldu. :) Bugünü es geçeyim o zaman yarın deneyim.

Benim de dün oldu. :) Bugünü es geçeyim o zaman yarın deneyim.
Aralık vermedim ben hiç ama bir gün arayla değerlendirenler de var :) çatlama günü dahil 3 gün değerlendirilmeliymiş aralıklı ya da aralıksız size kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…