- 17 Aralık 2019
- 404
- 337
Sanırım ya çatlamadan söndü yada aksama çatladı ama ben akşam test yapmadigim için görmedim. Bu ikisinden biri oldu sanırım değil muŞuan tam pik değil ama sanki yarın pik olacak gibi duruyor. Bu silikleşmiş hali mi?
Sanırım piki yakaladım ama dün çalışma oldu bizim geceYarn da yap at canm bakalm koyulasma olucak mı ona gore gun degerlendirirsn
Evet aynen dediğin gibi olmuş o zaman ama bilemezsnki daha koyusunu görmemişsin. Belki bugün koyulaşacak.Birde sen işini şansa bırakma gün aşırı ilişki şartSanırım ya çatlamadan söndü yada aksama çatladı ama ben akşam test yapmadigim için görmedim. Bu ikisinden biri oldu sanırım değil mu
Tamam o zaman senin dediğin gibi olmuş. Her ay malesedf yumurtlamıyoruz. Yumurtlasak ve oyumurta çatlasa bile kalamıyoruz hamile2 tane attım canım. 18. Gün en koyu hali. 19. Günde siliklesmeye başladı. Bu da bugünkü
Daha pik olmamış ki yavrumSanırım piki yakaladım ama dün çalışma oldu bizim gece
Ilk defa test yaptım onda da yumurtlama olmadı. Bütün hevesim gittiTamam o zaman senin dediğin gibi olmuş. Her ay malesedf yumurtlamıyoruz. Yumurtlasak ve oyumurta çatlasa bile kalamıyoruz hamile
Daha pik olmamış ki yavrum
Aynı testi kullandım pik böyleydiGerçekten mi. İnanmıyorum ben de kaçacak diye erken davrandım 2 gün daha beklesem olurmuş
Benim t cden koyu çıktı ama ikisi de aynı mı olmalı anlamadım benAynı testi kullandım pik böyleydiEki Görüntüle 2668335
Ama t daha koyu durmuyor muDaha pik olmamış ki yavrum
Hayır hayır :) benim 2 gün pik kaldı. 2. Gün t cden daha da koyu oldu. Sonra da çatladı. Yakalamışsın.Benim t cden koyu çıktı ama ikisi de aynı mı olmalı anlamadım ben
Kızlar benım testlerimde silikleşme var mı ? Eki Görüntüle 2668340
Bunu da şimdi yaptım. Bir daha ne zaman deneme yapmalıyım sence :)Hayır hayır :) benim 2 gün pik kaldı. 2. Gün t cden daha da koyu oldu. Sonra da çatladı. Yakalamışsın.
Hala piktesin sağ taraf t di mi? :)) yarın çatlar muhtemelen. Ben pikten 1 gün önce, 2 pik günü, çatlama günü ve ertesi gününü değerlendirdim. Burada ovulasyon testi yorumlarına çok güvendiğim bir hanımefendi bana çatlamadan sonra 3 günü değerlendirmemi önerdi. Son bu gün de değerlendiricem ve gerisi Allaha kalmışBunu da şimdi yaptım. Bir daha ne zaman deneme yapmalıyım sence :)
Benim de dün oldu. :) Bugünü es geçeyim o zaman yarın deneyim.Hala piktesin sağ taraf t di mi? :)) yarın çatlar muhtemelen. Ben pikten 1 gün önce, 2 pik günü, çatlama günü ve ertesi gününü değerlendirdim. Burada ovulasyon testi yorumlarına çok güvendiğim bir hanımefendi bana çatlamadan sonra 3 günü değerlendirmemi önerdi. Son bu gün de değerlendiricem ve gerisi Allaha kalmış
Aralık vermedim ben hiç ama bir gün arayla değerlendirenler de var :) çatlama günü dahil 3 gün değerlendirilmeliymiş aralıklı ya da aralıksız size kalmışBenim de dün oldu. :) Bugünü es geçeyim o zaman yarın deneyim.
olsun yağpsan en sağlıklısını yapıyorsun sen . günaşırya devam bu testlere güvenmeyin dedi bana doktorGerçekten mi. İnanmıyorum ben de kaçacak diye erken davrandım 2 gün daha beklesem olurmuş
Bende de geçen ay olmamıştı mesela...Ilk defa test yaptım onda da yumurtlama olmadı. Bütün hevesim gitti