Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testim pik olmuş mu hanımlar sizce? Laboquick kullanıyorum bu arada. Sizler hangi marka kullandınız?

Eklentiler

• IMG_20200802_155356.jpg
    IMG_20200802_155356.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 88
Testim pik olmuş mu hanımlar sizce? Laboquick kullanıyorum bu arada. Sizler hangi marka kullandınız?
Bende aynı markayı kullandım canm 👍 ve yumurtlama suan pik olmus yarın yada bi kac gune catlama olur Sen aynı sekıl teste devam et bakalm catlama ne zamn olucak bugun de dahil 3 günü degerlendr canm 👏👏👏

Merhaba reglime on gün var. Ovulasyon testi yaptım bu sekilde cıktı ve beyaz şeffaf akıntım var. Teste göre bugün değerlendirmelimiyim yoksa yumurta çatlamış mı oluyor 🙄

Eklentiler

• 111B8C30-78A9-4A89-9F1A-E6BF337F5585.jpeg
    111B8C30-78A9-4A89-9F1A-E6BF337F5585.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 86
Kizlar bugün ovulasyonda pik oldu esimin sprem kalitesi düşük sizce bugünü degerlendirmeli miyim yoksa yarin catlama olursa diye direk yarin mi degerlendireyim?

Merhaba reglime on gün var. Ovulasyon testi yaptım bu sekilde cıktı ve beyaz şeffaf akıntım var. Teste göre bugün değerlendirmelimiyim yoksa yumurta çatlamış mı oluyor 🙄
Teste bakarak konsmk gerekırse catlama olms gibi duruyor tabi bikac gün önceden tam ikisi de aynı koyulukta olduysa

Teste bakarak konsmk gerekırse catlama olms gibi duruyor tabi bikac gün önceden tam ikisi de aynı koyulukta olduysa

Testim yeni geldiği için bugün ilk meraktan denedim adetim 33 günde oluyor. Şuan adetime on gün var ovulasyonu kaçırdığımı düşünüyordum. Ama dün bilmeden değerlendirdik😁

Kızlar takvimime ve ortalama adet döngüme göre yumurtlamam 7sindeydi değerlendirdik yani dün ama ovulasyon testinde hala pik görünmüyor sırasıyla bugüne kadar test yaptım en açığı en önce olan yavaşça koyulaşmış takvime sizce beklemeli miyim yoksa pik olmuş da ben mi anlamıyorum

Eklentiler

• IMG_20200808_134146.jpg
    IMG_20200808_134146.jpg
    121,4 KB · Görüntüleme: 65
iki bebeğimi de kaybettikten sonra kendimi tek huzurlu hissettiğim yer kadınlar kulübü... tekrarlayan düşük olayı çok zor rabbim hiçkimsenin başına vermesin.. allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah... kızlar bende ovulasyon günümü hesaplayacağım ama yapamadım bir türlü... kürtajlardan sonra da dengem bozuldu iyice... çok şükür bütün testler yapıldı normal çıktı her şey...şimdi yeniden gebelik planlıyoruz... doktor ilk lekenin geldiği günü say dedi 10 mart - 10 nisan - 11 mayıs - 11 haziran -12 temmuz lekelerimin geldiği günler kızlar ben kaç günde bir adet oluyorum ? ya da kanama günlerinden mi saymaya başlayacağım... yardımcı olur musunuz :KK43:

iki bebeğimi de kaybettikten sonra kendimi tek huzurlu hissettiğim yer kadınlar kulübü... tekrarlayan düşük olayı çok zor rabbim hiçkimsenin başına vermesin.. allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah... kızlar bende ovulasyon günümü hesaplayacağım ama yapamadım bir türlü... kürtajlardan sonra da dengem bozuldu iyice... çok şükür bütün testler yapıldı normal çıktı her şey...şimdi yeniden gebelik planlıyoruz... doktor ilk lekenin geldiği günü say dedi 10 mart - 10 nisan - 11 mayıs - 11 haziran -12 temmuz lekelerimin geldiği günler kızlar ben kaç günde bir adet oluyorum ? ya da kanama günlerinden mi saymaya başlayacağım... yardımcı olur musunuz :KK43:
kızlar yardım edebilecek birileri yok mu :KK43: :KK43: :KK43:

X