- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Günaydın canım sanki henüz var daha âdetin kaçıncı gunundesin. Adet döngün nedi? Bir de bu test de c çizgisi de çok silik çıkmış neden acabaKızlar pik olmuş mu ya da yaklaşmış mı
Canım seninki benim gibi ilginc silinme yok bugünde yap bakalim silincekmi belki tutunmustur benim gibiCanım merhaba benimkinide yorumlayabilirnisin ?
adet döngüm 30
Adet bittikten 3.gün sonra başladım teste ve direk koyu çıktı yumurtlama dediler ve degerlendirdim ama 4 gündür aynı ? Ne zaman çatlayacak yumurtam bilmiyorum birde bormal mı bi durum beni baya strese soktu , ayrıca klomen kullanıylrum onun etkisi olabilirmi yani eninde sonunda çatlar değilmi ? Pco degilim bu arada
Eki Görüntüle 2667785
Akşam 8den sonra yaptım ondan mı oldu acaba. Adetin 16. Günü bugün bugün yarın bekliyorum ovulasyonu ama yeni test yaptım canım bakar mısınGünaydın canım sanki henüz var daha âdetin kaçıncı gunundesin. Adet döngün nedi? Bir de bu test de c çizgisi de çok silik çıkmış neden acaba
Merhaba canım dün gece sağ kasıgıma böyle bıcak saplaması gibi yatarken bi anda bi sancı girdi bi an icime suphe düştü bence çatladı dedim normalde testleri gündüz 12 de yapıyorum ama o an icime dogdu sanki kalktım gece 1 de yaptım ( ne kadar dogru gosterir tabi bilemiyorum ) ve silik çıktı çatlama olmuş yani gece yaptıgım testte sonra sol kasıgıma da agrı girdi ve o gunu degerlendirdik , şuan halen sağ kasıgım agrıyor aşırıCanım seninki benim gibi ilginc silinme yok bugünde yap bakalim silincekmi belki tutunmustur benim gibi
çatlamış olabilir canim ama gene ayni saatte bi bak derim bugünude değerlendirMerhaba canım dün gece sağ kasıgıma böyle bıcak saplaması gibi yatarken bi anda bi sancı girdi bi an icime suphe düştü bence çatladı dedim normalde testleri gündüz 12 de yapıyorum ama o an icime dogdu sanki kalktım gece 1 de yaptım ( ne kadar dogru gosterir tabi bilemiyorum ) ve silik çıktı çatlama olmuş yani gece yaptıgım testte sonra sol kasıgıma da agrı girdi ve o gunu degerlendirdik , şuan halen sağ kasıgım agrıyor aşırı
En sondaki test gece 1 de yapılan test sıvı alımı yoktu bu arada
Eki Görüntüle 2667846
Aynen canm kesinlikle catlamıs ve diğerleri de klomen kullandgn için koyu cıkmıs bugun ve yarn degerlendr güzl haberlerni beklyorzMerhaba canım dün gece sağ kasıgıma böyle bıcak saplaması gibi yatarken bi anda bi sancı girdi bi an icime suphe düştü bence çatladı dedim normalde testleri gündüz 12 de yapıyorum ama o an icime dogdu sanki kalktım gece 1 de yaptım ( ne kadar dogru gosterir tabi bilemiyorum ) ve silik çıktı çatlama olmuş yani gece yaptıgım testte sonra sol kasıgıma da agrı girdi ve o gunu degerlendirdik , şuan halen sağ kasıgım agrıyor aşırı
Eki Görüntüle 2667846
Canm bana tüm yaptgn testleri sırasına koy ve foto atKızlar pik olmuş mu ya da yaklaşmış mı
Maalwsef ev dışındayım hepsi yokCanm bana tüm yaptgn testleri sırasına koy ve foto at
Canm T ve C bolmelerini yanlıs işaretlemmsnMerhaba canım dün gece sağ kasıgıma böyle bıcak saplaması gibi yatarken bi anda bi sancı girdi bi an icime suphe düştü bence çatladı dedim normalde testleri gündüz 12 de yapıyorum ama o an icime dogdu sanki kalktım gece 1 de yaptım ( ne kadar dogru gosterir tabi bilemiyorum ) ve silik çıktı çatlama olmuş yani gece yaptıgım testte sonra sol kasıgıma da agrı girdi ve o gunu degerlendirdik , şuan halen sağ kasıgım agrıyor aşırı
Eki Görüntüle 2667846
En alttaki kırmızı olan bugun mu yaptn canmMaalwsef ev dışındayım hepsi yokson 3 günüm böyle canım
Evet canım sabah 10daEn alttaki kırmızı olan bugun mu yaptn canm
Bide testi yap 15 dk bekle ki tam otursun sonuc o sekilde degerlendrMaalwsef ev dışındayım hepsi yokson 3 günüm böyle canım
En alttakı test beklemeden cekmıssn sanrm renk oturmamıs eve gıdınce bak ve aynı testİ cek at banaEvet canım sabah 10da
Test yanımda böyle kaldı canımEn alttakı test beklemeden cekmıssn sanrm renk oturmamıs eve gıdınce bak ve aynı testİ cek at bana
Ben akşama doğru bir daha test yapsam mı acaba canımEn alttakı test beklemeden cekmıssn sanrm renk oturmamıs eve gıdınce bak ve aynı testİ cek at bana