Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20200726_140156.jpg
    IMG_20200726_140156.jpg
    120,8 KB · Görüntüleme: 61
Lütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)

Lütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)
Dıs ortamda spermin yasaması imkansız boyle seylere takılma 👀👀👀

Bugun 16. Gunun 18. Gune kadar test yapmanı tavsıye ederm cunku 30 gunde bi olanlar 18 ve 20.gune kadar yumurtlama goruyorlar👍 Sen bikac gun daha yap at canm buraya😘
Son 1 testim kaldı 😥 tüh tatildeyim o kdr ters zamana denk geldi ki tahmini 2 3 gün denesem olmaz mı ki

Kızlar merhaba bende bu ay ilk defa ovulasyon yaptım. Ama sanki pik göremeden siliklesti siz de bir bakar mısınız kafam çok karıştı

Eklentiler

• 20200723_141845.jpg
    20200723_141845.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 48
X