- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
Canımm 5 dk oldu yapalıYap canm sıvı almını kes 1 saat sonra dene 15 dk sonra at buraya
İki güne kadar olur bu. Adet döngün kaç gün normaldeAkşam 8den sonra yaptım ondan mı oldu acaba. Adetin 16. Günü bugün bugün yarın bekliyorum ovulasyonu ama yeni test yaptım canım bakar mısın
30 canım bunu da şimdi yaptımİki güne kadar olur bu. Adet döngün kaç gün normalde
Çok az kalmış yapmaya devam et aynı saatlerde yap. İki saat öncesi sıvı alımını azalt. Yarın olabilir t hala koyulasmamis yeteri kadar30 canım bunu da şimdi yaptım
Dıs ortamda spermin yasaması imkansız boyle seylere takılmaLütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)
Yok canm catlama olms merk etme t cizgisi silikleşmiş bugn degerlendrnAa oylemi pardon ilk defa basladım teste ve ilk gün ikiside eşit koyulukta olunca ynlıs yazmısım , az evvel tekrar yaptım testi ve bu şekilde çıktı anlamadım şimdi gece çatlayıp sabahı yumurtluyor muyum
Eki Görüntüle 2667921
Ewt canm yapma artk ama bi gün arayla düzenli ilişki işini kolaylarstrır en azından bos gecmemiş olursnEki Görüntüle 2667933
aslidrmz merhaba bugun de boyle cikti. Artik testi birakayim degil mi? Bosuna yapmamin anlami yok. Cunku yumurtlama gunum gecmis coktan
Bugun 16. Gunun 18. Gune kadar test yapmanı tavsıye ederm cunku 30 gunde bi olanlar 18 ve 20.gune kadar yumurtlama goruyorlar30 canım bunu da şimdi yaptım
Son 1 testim kaldıBugun 16. Gunun 18. Gune kadar test yapmanı tavsıye ederm cunku 30 gunde bi olanlar 18 ve 20.gune kadar yumurtlama goruyorlarSen bikac gun daha yap at canm buraya
Yarn da yap at canm bakalm koyulasma olucak mı ona gore gun degerlendirirsnSon 1 testim kaldıtüh tatildeyim o kdr ters zamana denk geldi ki tahmini 2 3 gün denesem olmaz mı ki
Bu da bir sonraki günKızlar merhaba bende bu ay ilk defa ovulasyon yaptım. Ama sanki pik göremeden siliklesti siz de bir bakar mısınız kafam çok karıştı
Canm aynı saatte sıvı alımına dikkat edip yapıyorsn demiBu da bir sonraki gün
Evet canım daha öncekiler de var onları atmadım. Son gün 11. 40 da yaptım. Sıvıyı 2 saat önce bıraktım hepsinde deCanm aynı saatte sıvı alımına dikkat edip yapıyorsn demi
Bu arada 10. Dakikada çektim resimleriCanm aynı saatte sıvı alımına dikkat edip yapıyorsn demi
Şuan tam pik değil ama sanki yarın pik olacak gibi duruyor. Bu silikleşmiş hali mi?Kızlar merhaba bende bu ay ilk defa ovulasyon yaptım. Ama sanki pik göremeden siliklesti siz de bir bakar mısınız kafam çok karıştı
Ewt canm yapma artk ama bi gün arayla düzenli ilişki işini kolaylarstrır en azından bos gecmemiş olursn
2 tane attım canım. 18. Gün en koyu hali. 19. Günde siliklesmeye başladı. Bu da bugünküŞuan tam pik değil ama sanki yarın pik olacak gibi duruyor. Bu silikleşmiş hali mi?