- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Tabrik ederim canım şimdiden gözünüz aydın. Darısı başımıza inşallahaslidrmz @snow3414 kızlar dun oglumda olduğu gibi adete 10 gun kala gebelik testindw cift cizgiyi gördüm yumurtlamadan sonra 9. gun. 30 gunde bir oluyorum ama 11.gün erken yumurtlama oldu inşallh yarin falan kan testine giderim. ovulasyon testimin koyulugu hic gitmedi bitek şüphem oydu hatta pco falan mi var acaba catlamadimi diye düşünmüştüm cok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. canim sende hakli çıktın karadenizkizi1982
Peki belirtilerin var mıydı vücudunda hissettiklerin neydi. Ovu testiyle mi hamile kalmış oldun ekstradan kullandığın birşey varmıydı :)aslidrmz @snow3414 kızlar dun oglumda olduğu gibi adete 10 gun kala gebelik testindw cift cizgiyi gördüm yumurtlamadan sonra 9. gun. 30 gunde bir oluyorum ama 11.gün erken yumurtlama oldu inşallh yarin falan kan testine giderim. ovulasyon testimin koyulugu hic gitmedi bitek şüphem oydu hatta pco falan mi var acaba catlamadimi diye düşünmüştüm cok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. canim sende hakli çıktın karadenizkizi1982
folidoce kullanamya baslamistim 20 gun kadar oldu. ovulasyon testiyle kaldım koyu cikan gun ertesi 2 gun daha değerlidirdik. gebelik testinde gormeden once hic bir belirti olmadı dün testi yapmadan göğüslerim hafif aciyordu bide karnimda siskinlik vardi okadarPeki belirtilerin var mıydı vücudunda hissettiklerin neydi. Ovu testiyle mi hamile kalmış oldun ekstradan kullandığın birşey varmıydı :)
cok teşekkür ederim Rabbim biran önce kucağınızi doldursun inşallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
belki seninde vardir inşallah guzel haberlerinizi okurum burdan en kısa zamandaTabrik ederim canım şimdiden gözünüz aydın. Darısı başımıza inşallah
amin canım inşallahbelki seninde vardir inşallah guzel haberlerinizi okurum burdan en kısa zamanda
Canm hergun aynı saatte ve test oncesı sıvı alımını kesip test yapabilirsn.bende o testten kullandım gayet guzlkızlar banada yardım eder misinizovulasyon testi aldım laboquick marka vardiyalı çalışıyorum... akşam 22:00 da yapabilirim ancak 2 saat önceden sıvı alımını kessem olur mu bu saatte yapmam ? bu teste güveniyor musunuz birde iki döngü arasını nasıl hesaplıyorsunuz ? lekelenmeleri mi adet başlangıcı sayıyoruz...
Canm erkn gebelik testi mi yaptnIlk attığım 3lu olan 1 haftadir test yapıyorum devamli kuruma cizgisi cikan testler belki 20 tane vardir neden hep sonradan cikyor diyordumdiğer tek olanlar yumurtlamadan sonra 9.Gün
anladım canım cevabın için teşekkür ederim :) her gün aynı saatte 22:00 da yapsam olur mu ? vardiyalı çalışıyorum da akşam 10 gibi yapabilirim ancak... o yüzden soruyorumCanm hergun aynı saatte ve test oncesı sıvı alımını kesip test yapabilirsn.bende o testten kullandım gayet guzlHerzaman adetin ilk günü baz alınır bittkten sonrası degl canm Leke olsn kanama olsn ilk Gordgn gün 1. Gunun
canım cevabın için teşekkür ederim... peki akşam 22:00 da yapsam olur mu testi ? vardiyalı çalışıyorum da akşam 10 da yapabilirim ancak...Canm hergun aynı saatte ve test oncesı sıvı alımını kesip test yapabilirsn.bende o testten kullandım gayet guzlHerzaman adetin ilk günü baz alınır bittkten sonrası degl canm Leke olsn kanama olsn ilk Gordgn gün 1. Gunun
Olur tabı canmanladım canım cevabın için teşekkür ederim :) her gün aynı saatte 22:00 da yapsam olur mu ? vardiyalı çalışıyorum da akşam 10 gibi yapabilirim ancak... o yüzden soruyorum
canım cevabın için teşekkür ederim... peki akşam 22:00 da yapsam olur mu testi ? vardiyalı çalışıyorum da akşam 10 da yapabilirim ancak...
Benkızlar banada yardım eder misinizovulasyon testi aldım laboquick marka vardiyalı çalışıyorum... akşam 22:00 da yapabilirim ancak 2 saat önceden sıvı alımını kessem olur mu bu saatte yapmam ? bu teste güveniyor musunuz birde iki döngü arasını nasıl hesaplıyorsunuz ? lekelenmeleri mi adet başlangıcı sayıyoruz...
Malesef cift cizgi olmadigi gibi t daha da siliklesti. Ben sanirim teste guvenmiycem artik. Cunku kesinlikle anlayamiyorum ve onemli gu leri de kacirdim bu ay bu aptal test yuzunden.Ben de fazlasiyla bilgisizim bu konuda ama biraz burdan biraz internetten arastirma yaptim ve takipteyim. Ovulasyon hesaplama uygulamasi yukledim telefonuma. Ordaki tarihlere gore yarin yumurtlama gunum. Bir de ovulasyon testi aldim iki gundur yapiyorum, yarin ya da obur gun cift cizgi olacak gibi.
kullanma kağıdını okudumda laboquick ovulasyon testinin sabah 10 ve akşam 8 arası yapın yazıyor ondan sordum sağol canım... inşallah gebe kalırım bu ayOlur tabı canm
hem erken hem normal asagidaki gibi canim cok yardımcı oldunuz allah razı olsunCanm erkn gebelik testi mi yaptn
Hepinzden Allah razı olsn rabbim herkesn gönlüne göre versn insallahhem erken hem normal asagidaki gibi canim cok yardımcı oldunuz allah razı olsun
Canm son adet tarıh nedir ve hergun yaptgn test 15 dk dinlendr ve buraya at yardmcı olmaya calısırımBen
Malesef cift cizgi olmadigi gibi t daha da siliklesti. Ben sanirim teste guvenmiycem artik. Cunku kesinlikle anlayamiyorum ve onemli gu leri de kacirdim bu ay bu aptal test yuzunden.
Tesekkur ederim ❤ 7 temmuzdu son adet gunum.testleri de yapip cift cizgi goremeyince cope atiyodum. AcemilikCanm son adet tarıh nedir ve hergun yaptgn test 15 dk dinlendr ve buraya at yardmcı olmaya calısırım
Merhaba sanırım gebesiniz cok sevındım gözünüz aydın bende bu ay ilk defa ovu.testi yapıyorum adet döngüm 30 regl bittikten 3 gün sonra başladım ve basladıgım gün yumurtlamayı gördüm ertesi gün yine yumurtluyordum 2 günü degerlendirdik ama cok sasırdım adetten 3 gün sonra olmasına bugun 3.gün testi 12 de yaoacagım catladımı bilmiyorumKızlar bata 8 kaldi gebelik birazdaha koyulasti merak edenler icin ovulasyon testide yaptım hamile olunca t daha koyu oluyormus demekki bende merak ediyordum örnek olması için atiyorum
teşekkür ederimMerhaba sanırım gebesiniz cok sevındım gözünüz aydın bende bu ay ilk defa ovu.testi yapıyorum adet döngüm 30 regl bittikten 3 gün sonra başladım ve basladıgım gün yumurtlamayı gördüm ertesi gün yine yumurtluyordum 2 günü degerlendirdik ama cok sasırdım adetten 3 gün sonra olmasına bugun 3.gün testi 12 de yaoacagım catladımı bilmiyorumsizin yumurtlamadan kac gün sonra çıktı bu koyuluk ? Çatlamayı değil yumurtlamayı gordugumuz günden sayıyoruz değil mi ?