Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teşekkür ederim 😌benimde 30 gun 11.gün erken yumurtlama oldu. evet ben öyle saydım benim çok ilginç oldu. yumurtlama gördüm sonra t c cizgisinden koyu degildi ama şöyle gene ayni koyulukta devam etti hep bende dedim ya catlamiyo yada pko falan var heralde dedim baktim gene koyu gidiyo en sonunda gordum gebelik testinde inşallah seninde tutunmustur 🙏
Merhaba az evvel yaptım 3.testi yine koyuluk var çatlamamış ne olucak böyle çatlama olmazda boşa mı yumurtluyorum😞bir problem mi var normal mi bilemiyorum BEDD5F8F-D6FA-422F-A279-1A4DE783EE74.jpeg

Elinde test varsa tekrr yap bugun 18. Gunun yumurtlama olabilr koyu cıkmıs cunku tekrar yapıp at bakalm ama 10 dk beklesin oyle cek
O yolladigim yarim saat sonraki haliydi ama soyle diyeyim.20.dk.dan sonra boyle oldu. Bozulmus olabilir🙄 bidaha yaptim demin. Sonuc su

20200724_180641.jpg

O yolladigim yarim saat sonraki haliydi ama soyle diyeyim.20.dk.dan sonra boyle oldu. Bozulmus olabilir🙄 bidaha yaptim demin. Sonuc su

Eki Görüntüle 2667196
Anladm canm büyük ihtimal yumurtlaman ve catlaman 14. Gunu olmus ve bitms ayın 19.20.21 gunlerini degerlendrdiysen sansın var💓adeti bekle 👍 ve bu ay adetten hemn sonra basla test yaomaya

Elinde test varsa tekrr yap bugun 18. Gunun yumurtlama olabilr koyu cıkmıs cunku tekrar yapıp at bakalm ama 10 dk beklesin oyle cek
Anladm canm büyük ihtimal yumurtlaman ve catlaman 14. Gunu olmus ve bitms ayın 19.20.21 gunlerini degerlendrdiysen sansın var💓adeti bekle 👍 ve bu ay adetten hemn sonra basla test yaomaya
😥😥😥😥😥😥😥 tahmin ediyodum zaten. Telefondaki uygulamayi dikkate alsaydim o gunleri degerlendirirdim😔 sadece dun oldu. Neyse napalim allah buyuktur. Vajinismusu yeneli bikac ay oldu, 2 senelik evliyim, bu noktaya gelmek bile sukur sebebi🙏🏻🙏🏻🙏🏻

😥😥😥😥😥😥😥 tahmin ediyodum zaten. Telefondaki uygulamayi dikkate alsaydim o gunleri degerlendirirdim😔 sadece dun oldu. Neyse napalim allah buyuktur. Vajinismusu yeneli bikac ay oldu, 2 senelik evliyim, bu noktaya gelmek bile sukur sebebi🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canm daha önceki testlerini görmedgm için bu yorumu yapabiliyorm ama en guveniliri ovulasyon testidr cunku her ay yumurtlama gunun degısır.daha yeni düşünüyosnz canm hakknda hayrlısı 🤲🏻

Kızlar bata 8 kaldi gebelik birazdaha koyulasti merak edenler icin ovulasyon testide yaptım hamile olunca t daha koyu oluyormus demekki bende merak ediyordum örnek olması için atiyorum
Bu erken gebelik testi mi peki?

Benimde Bat'a 5 gün var bugün normal gebelik testi yaptım yok tırt çık tı koskocamn tek çizgi :KK43:

Son adet tarhın ilk günü nedr daha cok var canm hergn aynı saatte ve test yapmadan bi saat önce sıvı alımını kes 15 dk bekle ve o sekılde foto cek at bize yorumlarm senn için👏👍
Teşekkür ederim ayın 5indeydi sat. Tahmini yumurtlama yarından sonra
Simdi yaptysan bekleyince oturmustr tekrr at bakalm koyulasma var mı

Eklentiler

• IMG_20200725_234021.jpg
    IMG_20200725_234021.jpg
    134,6 KB · Görüntüleme: 40
Simdi yaptysan bekleyince oturmustr tekrr at bakalm koyulasma var mı
Canım merhaba benimkinide yorumlayabilirnisin ?
adet döngüm 30
Adet bittikten 3.gün sonra başladım teste ve direk koyu çıktı yumurtlama dediler ve degerlendirdim ama 4 gündür aynı ? Ne zaman çatlayacak yumurtam bilmiyorum birde bormal mı bi durum beni baya strese soktu , ayrıca klomen kullanıylrum onun etkisi olabilirmi yani eninde sonunda çatlar değilmi ? Pco degilim bu arada
E36DB57B-2405-4772-864F-1734F15955CF.jpeg

X