- 23 Haziran 2020
- 101
- 89
Evet catlamayı gorene kadr buyuk ihtımal yarın T cizgisi siliklesir ve catlama olur..yarn yıne aynı sekılde yap bakalımtamam canım teşekkür ederim test yapmaya devam etmeliyim değil mi?
Canm adetin ilk gunu ne zamnArkadaşlar ilk ovulasyon denemem. 5 temmuz adetten sonraki 12. Günüm yumurtlama olması için çizgiler en az aynı renkte ya da t daha koyu olması lazım yazıyordu. Öyle olmayınca bugünde denedim bugünse çok daha silik çizgi çıktı neden acaba? Dün muydu ovulasyon günüm?
23 hazirandi ablaCanm adetin ilk gunu ne zamn
bugun adetinin 14. Günü Bikac gun daha dene canm...ve testi yapmadan bi saat önceden sıvı alımını kes o sekilde dene23 hazirandi abla
Canm test yaptn mı Bugntamam canım teşekkür ederim test yapmaya devam etmeliyim değil mi?
Canm test yaptn mı Bugn
22.30 da yaptım tekrar sabah pik olmuştu hala pik silikleşme yokCanm test yaptn mı Bugn
22.30 da yaptım tekrar sabah pik olmuştu hala pik silikleşme yok
Eki Görüntüle 2658801
Tam ovulasyon22.30 da yaptım tekrar sabah pik olmuştu hala pik silikleşme yok
Eki Görüntüle 2658801
Tam ovulasyonBazen Bikac gun sürebiliyor canm bos gecmeyin catlamayı gorene kadar teste devam❤
Tam ovulasyonBazen Bikac gun sürebiliyor canm bos gecmeyin catlamayı gorene kadar teste devam❤
Devam et canm teste bugn 18. Günün sanrmcanım sabah 10.30 da test yaptım 24 saattir pik devam ediyor..yumurta çatlayınca test nasıl oluyor ki?
Bir de ateş ölçüyorum dün 36.2
bugün 36.1
Eki Görüntüle 2659008
Merhabalar bugün adetimin 4. Günü baya azaldı adetim meraktan ovulasyon testi yapayım dedim silik ama gene de çift çizgi çöktü anlamı nedir acaba ?Devam et canm teste bugn 18. Günün sanrm
Pozitf olması için T cizgisinn C den koyu yada aynı koyulukta olması lazm canm .ovulasyon testi LH hormonunu ölctüğü için silik cızgı hep cıkar yani vüzüdümzda olan hormonun yükselmesini düşmesini ölcer yumurtlama ve catlamayı belırlerMerhabalar bugün adetimin 4. Günü baya azaldı adetim meraktan ovulasyon testi yapayım dedim silik ama gene de çift çizgi çöktü anlamı nedir acaba ?
Merhaba daha öncede yazmıştım sağolun yardımcı olmuştunuz benim adetim 6 temmuzda bitti 7 gun okdu sogan suyu kullanıyorum düzensiz adet için ve bal çörek tarçın kullanıyorum adetim biteli bugun 2. Gun ama şiddetli kasık agrılarım var neden sizce yumurtllama die tahmin etti arkadaşım ama daha adeitm biteli cok az oldu ve antibiyotik kullanıyorum dişim içinde gercekten yumurtlamamaı acaba sağ kasıgım şiddetli olmak üzere 2 kasıgımdada agrı var adet sancısı gibi bilginiz yoktu belkide küme soracagımı bilemedimPozitf olması için T cizgisinn C den koyu yada aynı koyulukta olması lazm canm .ovulasyon testi LH hormonunu ölctüğü için silik cızgı hep cıkar yani vüzüdümzda olan hormonun yükselmesini düşmesini ölcer yumurtlama ve catlamayı belırler
1 temmuz da adet oldnz sanrm bugn 8. Gununuz ve duzensz adet oluyrm demstnz yunurtlama takıbının en saglıklısı ovulasyon testi canm kullanmanı tavsıye ederm int de cok lu paletler var uygun fiyata ben onlardan alıyorm testlerde yardmcı olurm tam test yapma zamnlarındasnz ben adetin 10. Gunu baslamıstmMerhaba daha öncede yazmıştım sağolun yardımcı olmuştunuz benim adetim 6 temmuzda bitti 7 gun okdu sogan suyu kullanıyorum düzensiz adet için ve bal çörek tarçın kullanıyorum adetim biteli bugun 2. Gun ama şiddetli kasık agrılarım var neden sizce yumurtllama die tahmin etti arkadaşım ama daha adeitm biteli cok az oldu ve antibiyotik kullanıyorum dişim içinde gercekten yumurtlamamaı acaba sağ kasıgım şiddetli olmak üzere 2 kasıgımdada agrı var adet sancısı gibi bilginiz yoktu belkide küme soracagımı bilemedim
Canm adetlerin düzenli mı ve kac gunde bi adet oluyorsnKizlaaar Merhaba.. nasilsiniz neler yaptiniz ..
Ben kisa bir guncelleme yapmak istedim..en son 18.06. adet oldum.. ve bu ay ilkkez sogan kuru yaptim bu kuru 12 gun yaptim.. adet gunlerim 13 gun surer ve ben 8. gun baslamistim kure adetim bittikten sonra 4 gun daha yaparak totalde 12 gune tamamladim.. degerlendirmeye de basladim ovu testi henuz bugun bana ulastigi icin gecen gunleri degerlendirdim ne olur ne olmaz diye.. bugun ilkez ovu testi yaptim sizlede paylasayim istedim ..
adet bitiminde yumurtlama olmus olabilir ve catlamis olabilir eger öyle ise bile bu iki gunu arka arkaya degerlendirdigim icin icim rahat ..ymurtlama henuz olmamissada bugunden itibaren görucez olacakmi olmayacakmi.
.bugunki testim negatif biliyorum ama yinede tecrubeli arkadaslardan degerlendirmenizi riace edicegim.. sizce bu sonuc iyi bir ihtimale isaretmidir ??
Testi bu akşam saat 18.25 de yaptım.. 3 saat önce sıvı almayı da kesmiştim.. bu sonuca göre yarın sabah borde yine aynı saatte denemeyi düşünüyorum siz ne dersiniz?
Bugn adetinin 21. Gunu ve buyuk ihtımal 14.veya 16.Gunler yumurtlaman olmustr Zaten önemli günleri degerlendrmişsnKizlaaar Merhaba.. nasilsiniz neler yaptiniz ..
Ben kisa bir guncelleme yapmak istedim..en son 18.06. adet oldum.. ve bu ay ilkkez sogan kuru yaptim bu kuru 12 gun yaptim.. adet gunlerim 13 gun surer ve ben 8. gun baslamistim kure adetim bittikten sonra 4 gun daha yaparak totalde 12 gune tamamladim.. degerlendirmeye de basladim ovu testi henuz bugun bana ulastigi icin gecen gunleri degerlendirdim ne olur ne olmaz diye.. bugun ilkez ovu testi yaptim sizlede paylasayim istedim ..
adet bitiminde yumurtlama olmus olabilir ve catlamis olabilir eger öyle ise bile bu iki gunu arka arkaya degerlendirdigim icin icim rahat ..ymurtlama henuz olmamissada bugunden itibaren görucez olacakmi olmayacakmi.
.bugunki testim negatif biliyorum ama yinede tecrubeli arkadaslardan degerlendirmenizi riace edicegim.. sizce bu sonuc iyi bir ihtimale isaretmidir ??
Testi bu akşam saat 18.25 de yaptım.. 3 saat önce sıvı almayı da kesmiştim.. bu sonuca göre yarın sabah borde yine aynı saatte denemeyi düşünüyorum siz ne dersiniz?