Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugn adetinin 21. Gunu ve buyuk ihtımal 14.veya 16.Gunler yumurtlaman olmustr Zaten önemli günleri degerlendrmişsn ama yine icin raht etsn adet olana kadr yap test sen canm

Işte pko olduğu icin bilemiyorum tam olarak bugün bi ayrı ağrı gibi birşey oldu batma desem daha doğru olur acaba olduda catladimi bilmiyorum ben anlayamıyorum zaten genelde .. ama sanırım daha çok siliklesirse test belki çatlamış demek olabilir sence ? Olurmuki öylede anlaşılır mi

Canm cift cizgi görmeden bişe diyemem test saten cok silik ovukasyon olması icin T ve C cizgisi aynı koyulukta olması lazm

Kızlar sanki koyulaşma var gibi ? Sizce

Eklentiler

• FF88D0DB-0317-4FC7-90F1-E88E3CACB77D.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 8C2A03BF-697E-42B7-80F3-7F1EA0F6AA63.jpeg
    57,5 KB · Görüntüleme: 41
  • F9388734-F947-44C6-918A-2BD513E841A4.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 50
iyi günler ben pcos hastasıyım ve daha yeni tanı kondu 2 aylık evliyim şehir dışına gittim dönüşte ovulasyon sürecine yakın zamana denk gliyordu ovu testine başladım. 2 gün yaptım silik çizgi vardı T kısmında bugün iş dönüşü anca fırsatım oldu yapmaya ve eke bırakıyorum sanırım bugün o gün T çizhisi C den koyu. PCOs ta olsa ovulasyon olursa bebek sahibi olunabilir mi benim düzensizliğim yok. Ne kadar süre değerlendirmek gerekiyor, bugüne ait öneriniz var mı ? Nöbetli çalışıyorum o yüzden yarın nöbete gidicem sadece bugünüm var tutma şansı nedir ?

Eklentiler

• 20200709_191851.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 54
Bisi sormak istiyorum.. şimdi ben ilk ovu testimi 08.07. 18.25 de yaptım

Bugün ise 15.22 de yaptım..
Ben 15.22 de bakmaya devam edicem ama sabah da bakmak istiyorum sizce sabah hangi saat uygun test için?

Bisi sormak istiyorum.. şimdi ben ilk ovu testimi 08.07. 18.25 de yaptım

Bugün ise 15.22 de yaptım..
Ben 15.22 de bakmaya devam edicem ama sabah da bakmak istiyorum sizce sabah hangi saat uygun test için?
Saat 1 de yaparm ben hep uyandktan sonra ikinci idrar için uygun bırsaat hem sıvı alımını da kesıyırm 1 saat tam 13 gibi yapıyorm

bacilar benim ovulasyon testi simdi yaptim. peak gosteriyor. bugun ve yarin calismalari yapmak mi gerekiyor su durumda..yoksa peakin gecmesini mi beklemeli? (bir de insallah bu sefer erkek istiyoruz hayirlisiyla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…