- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
Canm adetlerin düzenli mı ve kac gunde bi adet oluyorsn
Bugn adetinin 21. Gunu ve buyuk ihtımal 14.veya 16.Gunler yumurtlaman olmustr Zaten önemli günleri degerlendrmişsnama yine icin raht etsn adet olana kadr yap test sen canm
Canm cift cizgi görmeden bişe diyemem test saten cok silik ovukasyon olması icin T ve C cizgisi aynı koyulukta olması lazmIşte pko olduğu icin bilemiyorum tam olarak bugün bi ayrı ağrı gibi birşey oldu batma desem daha doğru olur acaba olduda catladimi bilmiyorum ben anlayamıyorum zaten genelde .. ama sanırım daha çok siliklesirse test belki çatlamış demek olabilir sence ? Olurmuki öylede anlaşılır mi
Aynn canm hergn koyulasır ikiside aynı koyulukta olnca ovulasyonKızlar sanki koyulaşma var gibi ? Sizce
Yarın adetimin 7. Günü soğan kürüne başlıcam Allah nasip ederse .Aynn canm hergn koyulasır ikiside aynı koyulukta olnca ovulasyon
Saat 1 de yaparm ben hep uyandktan sonra ikinci idrar için uygun bırsaat hem sıvı alımını da kesıyırm 1 saat tam 13 gibi yapıyormBisi sormak istiyorum.. şimdi ben ilk ovu testimi 08.07. 18.25 de yaptım
Bugün ise 15.22 de yaptım..
Ben 15.22 de bakmaya devam edicem ama sabah da bakmak istiyorum sizce sabah hangi saat uygun test için?
Saat 1 de yaparm ben hep uyandktan sonra ikinci idrar için uygun bırsaat hem sıvı alımını da kesıyırm 1 saat tam 13 gibi yapıyorm
Hic o sekıl denemedim canm hep bi gun arayla yaptmAnladimm Canimm.. iki testin arasında 3 saat olsa bile fark olurmu?
Bugünkü koyulaşma azaldı ama neden acaba ?Aynn canm hergn koyulasır ikiside aynı koyulukta olnca ovulasyon
Canm testi yapmadan 1 saat once su falan içmeBugünkü koyulaşma azaldı ama neden acaba ?
Yaptım gene düne göre biraz silik çıktı moralim bozulduCanm testi yapmadan 1 saat once su falan içme
Canm testi yapmadan 1 saat once su falan içme
Bugn ve 3 gun degerlendrn canm bol sansbacilar benim ovulasyon testi simdi yaptim. peak gosteriyor. bugun ve yarin calismalari yapmak mi gerekiyor su durumda..yoksa peakin gecmesini mi beklemeli? (bir de insallah bu sefer erkek istiyoruz hayirlisiyla :))
Evt canm darısı basınıza insallahhamile misin canım tebrik ederimbize yol gösterdin test yaparken çok yardımcı oluyorsun çok sevindim
Kacıncı gunun bugunYaptım gene düne göre biraz silik çıktı moralim bozuldu
Sanrm daha 7. Gunundesin daha cok erkn canm 10. Gunde baslar koyulasmaya sen aynı sekıl hergn aynı saatte devam et testlere ve bana hergn foto at diğerleriyle yanyana koyupYaptım gene düne göre biraz silik çıktı moralim bozuldu